A kebel a női szépség egyik meghatározó eleme, ezért is olyan fontosak számunkra a melltartók. De az esztétikus megjenenés mellett az is fontos, egy egy megfelelően kiválasztott, kényelmes melltartó nemcsak szép dekoltázst varázsol, de például nagyobb méretek esetén a gerincre nehezedő terhet is csökkenti.

Tudjuk, hogy nehéz olyan csinos melltartót találni, ami egyúttal kényelmes is, de ne add fel, mert a megfelelően kiválasztott mérettartó anyagokból készült melltartó, bármely formájú és méretű és keménységű mellen szépen mutathat!

Nem vagyunk egyformák, vannak akik kimondottan örülnek a nagyobb mellmértnek, még másoknak ez problémát jelent. Tény és való, hogy a nagy mellméret megterhelést jelent a gerinc számára. Gyakran kíséri hátfájás, nyaki fájdalom, rossz testtartás a nagyobb mellű nőket. Arról nem is beszélve, hogy mennyire megnehezíti a sportolást és az intenzív mozgást. Nem csoda hát, ha nagy mellméret esetén különös figyelmet kell fordítania a megfelelő fehérnemű kiválasztására. Az Adora.hu oldalon sok éve már a melltartó kínálat nagy részét a telt mellű hölgyeknek ajánljuk. Olyan  márkákkal dolgozunk együtt, mint az Anita, a Gaia, Ava, Gorsenia vagy Krisline , amelyek nagy szakértelemmell varrják a melltartókat a nagyobb méretek kívánalmai szerint. A kényelmes melltartó kategóriában kétség kívűl az Anita német márka vezet, termékpalettájának középpontjában azok a komfort melltartók állnak, melyek nők tízezreinek teszik elviselhetőbbé a nagyobb mellekből fakadó nehézségeket.

Szeretnénk tudatosítani a  jól lélegző anyagokból készült, kiváló minőségű melltartó fontosságát, amely hozzájárul a mindennapi egészséghez és a kényelemhez.

A nagyméretű melltartónak több tulajdonsággal is kell rendelkeznie kényelmes és tartós használhatóság érdekében: Ne legyen nyúlós az alapanyag, hogy még mozgás közben is jó támaszt biztosítson, és nagyon fontos az is, hogy ne engedje elmozdulni a helyéről a melleket. Sok modellben a bélelt szélesebb vállpántok  további támaszt nyújtanak, míg a többrészből szabott mellkosár szép mellformát alakít ki.

Íme 3 melltartó modell, mely már bizonyított:

Kényelmes melltartó 1: Anita 5459 Clara, a megbízható Bestseller

Méltán szeretik annyian azt az extra kényelmes merevítő nélküli melltartót, mely évről évre bizonyítja, létjogosultságát a piacon.Több részből szabott mellkosara kiválóan formál és tart. A mellkosár oldalsó panelje vizuálisan csökkenti a mell méreté, emelett szépen középre rendezi a kebleket. Egyik legnagyobb előnye hogy minden mellformán jól áll, a puhább melleknek is szép formát ad.. A kényelmes vállpántokat emellett puha anyaggal bélelik a váll körül, így azok számára is kiváló választás, akiknek nehezek a melleik.

a 3 legkényelmesebb melltartó

Kényelmes melltartó 2: Anita 5694 Twin firm, a letisztult vonalak kedvelőinek

A Twin firm egy merevítős, melltartó, teljesen sima varrás nélküli mellkosarakkal, melyek szupermikró anyaga erős tüllel kombinálva maximális tartást nyújt. A rugalmas, dekoratív dekoltázs szalag tökéletesen illeszkedik a mellekhez, miközben a merevítőket is megbabonázták, finom puha párnázott kivitellel. Ezért ezt a modellt ajánljuk azoknak a hölgyeknek is, akik ragaszkodnak a merevítőkhöz, de nehezen viselik azokat.

Kényelmes melltartó 2: Stein firm

Kényelmes melltartó 3: Anita 5813 Havanna, nőiesen csipkés mellkosarakkal

Akik nem szeretnék kihagyni a nőies csipkéket sem a fehérneműjükről, azoknak tökéletes választás lehet a széles vállpántokkal készülő csipkés Havanna modell, mely merevítő nélküli mellkosarai stabilan tartanak bármely mozgás esetén.A mellkosarak háromrészes kialakítása a trükkös oldalsó panellel kombinálva szép, kérek mellet formáz, és középre tolja a mellet  Ez a modell is jól áll bármely mellformára, akár puhább, megereszkedett mellekre is bátran felveheted.

kényelmes melltartó 3 havanna

adora webshop