7 kényelmes melltartó fazon 

9 900 Ft‎ 11 000 Ft‎ -10%

Merevítő nélküli komfort tehermentesítő melltartó, mikroszállas, kényelmes és mérettartó, puha anyagból A Maja 582 modell úgynevezett teljes csésze vagy mély kosarasmelltartó, amely minden mellformára jó választás

16 641 Ft‎ 18 490 Ft‎ -10%

Kényelmes, puha, merevítő nélküli  Anita melltartó, nagy mellű nőknek. Virágos, rugalmas csipkéből, rugalmas tüllgel bélelve, kellemes bőrbarát mikroszálas anyagokból

18 890 Ft‎

Merevítő nélküli tehermentesítő melltartó az Anita melltartók kínálatából. 3 részből szabott mellkosarai szép mellformát biztosítanak. A melltartó különlegessége, a magas pamuttartalma és a széles, puhán alápárnázott vállpántjai melyek egyedülállóan kellemes viseletet nyújtanak.

15 590 Ft‎

Selymesen puha és testbarát Anita sportmelltartó, könnyű felépítéssel. Rendkívül puha mikroszál és  oldalán a speciális varrás nélküli szerkezet védi a különösen érzékeny melleket. Ajánlott érzékeny bőrű, a és allergiás bőrelváltozásokra hajlamos nők számára Tökéletes alacsony mozgásintenzitású sportokhoz, mint például a jóga A terméket káros anyagokra...

18 790 Ft‎

Klasszikus stílusú, masszív, széles vállpántú merevítő nélküli, tehermentesítő melltartó. Funkcionális mikroszál anyaga különlegesen stabil, kitűnően formáz és alátámaszt.

6 990 Ft‎ 7 990 Ft‎

Viki 577, Kényelmes  merevítő nélküli komfort melltartó, mely kimondottan nagy méretekben is kapható. Magasan záródó fazonnal, mely a ruha alatt szépen elrendezi a kebleket.

Mutat 1 - 7 / 7

Kényelmes melltartók melyek már bizonyítottak

Az Adora.hu oldalon sok éve már a melltartó kínálat egy részét a nagyobb keblekkel rendelkező  hölgyeknek ajánljuk. A nagy mellméret megterhelést jelent a gerinc számára. ezért kísérheti hát vagy nyaki fájdalom. Nem véletlen hát, hogy megnehezíti a sportolást és az intenzív mozgást. 

A nagyméretű melltartónak több tulajdonsággal is kell rendelkeznie kényelmes és tartós használhatóság érdekében:Ne legyen nyúlós az alapanyag, hogy még mozgás közben is jó támaszt biztosítson, és nagyon fontos az is, hogy ne engedje elmozdulni a helyéről a melleket. Sok modellben a bélelt szélesebb vállpántok  további támaszt nyújtanak, míg a többrészből szabott mellkosár szép mellformát alakít ki

 A kategóriában az egyik legjelentősebb gyártó az Anita melltartó márka, mely termékpalettájának középpontjában olyan bevált fazonú komfort melltartók állnak, melyek nők tízezreinek teszik elviselhetőbbé a nagyobb mellekből fakadó nehézségeket.

Szeretnénk tudatosítani a  jól lélegző anyagokból készült, kiváló minőségű melltartó fontosságát, amely hozzájárul a mindennapi egészséghez és a kényelemhez. 

A fenti  fazonok már bizonyítottak, ezért jó szívvel ajánljuk őket!