Bikini felső 

oldalanként
Mutat 1 - 44 / 56

Bikinifelső, minden méretben a formádra szabva

Kínálatunkban ezért olyan gyártók  modeleit tartjuk, melyek szabásánál és alapanyag választásánál figyelembe veszi a női mell természetes adottságait. Szükségünk van a strandon is  a megfelelő formázásra, tartásra és emelésre! Bizony kevesen vagyunk "tökéletesek", a mellek idővel megereszkednek, és a formájuk sem olyan mint a magazinok címlapjain lévő hölgyeknek. Az Adora fürdőruháknál a női bikini szett esetén is arra törekszünk, hogy ezekből a természetes adottságokból hozzuk ki a legelőnyösebb megjelenést, annak érdekében, hogy fürdőruhában is ugyanolyan magabiztosnak érezhessük magunkat, mint felöltözve.

Nagyméretű bikini fazonok

Minden évben nagyon népszerűek a szivacs nélküli és szivacsos merevítős  felsők, talán azért is mert kevés gyártó gyárt nagyméretű bikinit. Régebben a nagy mellű hölgyek számára szinte kötelező volt az egybe részes fürdőruha, mindenki ezt viselte, és nem is lehetett mást beszerezni sem. Ma már szerencsére nem kell lemondani a has napoztatásáról sem, mivel akár  két részes, bikini típusú fazonok közül is választhatunk, amelyek ugyanolyan divatosak, mint az átlagos méretben készült darabok. Szín –és méret tekintetében is több megoldás áll már rendelkezésünkre. A gyártók pedig a molett hölgyek esetében is merészek, éppen ezért minden évben az aktuális divatnak megfelelő alapanyagokat használnak. A kisebb, vagy éppen a nagyobb mintás, színes darabok is remekül állhatnak, ez mellett viszont a valóban elegáns, egy színű típusok is minőségi és divatos külsőt kölcsönöznek viselőiknek. A felsőkhöz  célszerű magas derekú bikini alsórészt választani.

Miért "csak"külön fürdőruha felső?

A gyártók egy része szerencsére ráébredt már arra a tényre, hogy a hölgyek többsége esetében az alsó és a felső testtájék mérete eltérhet egymástól. Azaz, egyáltalán nem biztos, hogyha valakinek EU44-es a mérete a felsőtestén, akkor a csípőjénél is ugyanez a lesz a mérete. Mivel a szettben gyártott bikinik esetében, csakis ugyanabban a méretben lehet elkészíteni a bikini felső és alsó részét is egyaránt, ezért a gyártók szétválasztották a szettet, és külön lehet megvásárolni az alsó és a fürdőruha felső részt, ki-ki egyénre szabott igényei szerint. Ezért ha történetesen Neked sem azonos méretű az alsó és a felső méreted, akkor mindenképpen ajánljuk, hogy olyan modellt válassz, ahol külön lehet megvásárolni a bikini részeit így biztosan jobban fog illeszkedni az alakodra a bikini szett, mintha egyben vásároltad volna meg.