Push up bikini 

Mutat 1 - 17 / 17

Push-up bikini szett a vonzó dekoltászért


Nyaralni mész és a tökéletes fürdőruhát keresed? Azt szeretné, hogy a fürdőruha optikailag megnövelje és formálja a kebleid?

Fedezd fel választékunkat, ahol számos, push up fürdőruha modellt találsz, amelyek hangsúlyozzák női formáit és önbizalmat adnak.

PUSH UP - kétrészes fürdőruha
A push up bikini fazonú fürdőruhákat különösen ajánljuk kis mellű hölgyeknek. A fürdőruhának először vizuálisan meg kell nagyítania és fel kell emelnie a melleket. Választékunkban számos modellt és stílust talál, sok színben. Romantikus, finom és kissé merészebb neon színekben, számos vágással, mintával és díszítéssel. Tovább növeli optikailag a mell méretet ha fodrokkal vagy vízszintes csíkokkal ellátott a modellt.

A kétrészes push up fürdőruha optikailag megnöveli a melleket és formázza az alakot. Magas derékú bugyi és push-up melltartó kiválasztásával gyönyörűen hangsúlyozza a derekát és kiegyenlíti az alak arányait. Ha keskeny a csípője, válassz alacsony bugyit, keskeny oldallal. A push up fürdőruha nem csak a kicsi mellű hölgyek privilégiuma.  A push-up bikini nagyszerű megoldás - szexuális vonzerőt kölcsönöz, hangsúlyozza formáinkat, optikailag nagyítja és alakítja az alakot.