Merevítős bikini 

25 490 Ft‎

Anita fürdőruha nagy mellű  hölgyeknek I kosárméretig . A bikini felső szabásának és a speciális megerősítések biztosítják a szuper erős alátámasztást nyújt egészen I. méretig.

9 918 Ft‎ 11 400 Ft‎ -13%

15 300 Ft‎

Merevítős bikini felső  egyenletes mikroszálas anyagból, fekete színben . Finoman merevített, leheletvékonyan párnázott mellkosarakkal.

14 100 Ft‎

Merevítős bikini felső  egyenletes mikroszálas anyagból, fekete színben . Finoman merevített, leheletvékonyan párnázott mellkosarakkal.

5 397 Ft‎ 17 990 Ft‎ -70%

Rafinált szabású, merevítős, szivacs nélküli bikini felső melyet a nagy mellméretekre is ajánlunk.

Mutat 1 - 28 / 28

Merevítős bikini nyaralásra tervezve

A kétrészesek már jó egy évszázada ajándékozzák meg a hölgyeket a strandokon a szabadság érzésével, méltán népszerűek is. A fürdőruha gyártók évről-évre megújítják kollekciójukat, hogy a legfrissebb divatirányzatoknak, vagy akár csak a vásárlói igényeknek megfelelő új szériát gyártsanak. 

A merevítős bikini fürdőruhákat a gyártók vagy szettként egybe forgalmazzák, azaz az alsó és felső részt egybe csomagolják, vagy pedig - és ez a szerencsésebb- külön. Ha például más méretű nadrágot hordasz, mint felsőt, akkor a fürdőruhák esetében a külön csomagolt márkákat válaszd, ezeknél külön megválaszthatod a felső és az alsó méretét, igazodva a valós testarányaidhoz. 

Kinek praktikus a merevítő?

A merevítős egyrészes fürdőruha a jobb választás nagyobb mellek esetében, hiszen a merevítő tartja a melleket., viszont figyelni kell a helyes méretre! A merevítők megemelik a melleket, ezáltal tagolódik az alak és optikailag vékonyabb lesz a törzs.

 A webáruházban kínált női fürdőruhák másik népszerű csoportja a merevítős bikini. A merevítők szerepe ezeknél a fürdőruháknál alapvető, hiszen statikailag emelik és tartják a női melleket. A vastagabb szivaccsal készült push-up bikini felsők esetében bélés mellett a merevítő felel az mellkosár kerek formájáért. A  kétrészes fürdőruhák vagy szettben rendelhetőek, vagy a fürdőruha-felsőhöz az alsó rész külön választható, ebben az esetben külön megválaszthatjuk a bikini alsó méretét is.