Bikini alsó 

oldalanként
5 990 Ft‎

Kényelmes magas derekú bikini alsó normál fazonú oldalt szabályozható oldalakkal. Magasabb pocakot fedő fazonnal.

6 490 Ft‎

Nagyon kényelmes fekete bikini alsó oldalt vékony megkötős variációval. Tökéletes összeállítás lehet a hozzá tartozó bikini felsővel.

5 760 Ft‎ 6 400 Ft‎ -10%

3 825 Ft‎ 4 500 Ft‎ -15%

3 740 Ft‎ 4 400 Ft‎ -15%

Divatos bikini alsó, mely magasságát oldalt állíthatód. 

9 600 Ft‎

GAIA bikini alsó csodás színekben és előnyös fazonnal!

Mutat 1 - 28 / 81

A felsőhöz legjobban passzoló bikini alsó

A megfelelő  bikini alsó rész ugyanolyan fontos, mint a felső, a választást érdemes ugyanúgy átgondolni. Ha szettben kínálják a fürdőrhát, akkor az alsó fazonja adott, nem variálható. A nagyobb méretekben is elérhető fürdőruha szettek esestében a felsőkhöz általában magasabban szabott, szélesebb oldal-résszel rendelkező fürdőruha alsókat csomagolnak. Amennyiben nagy méretű fürdőruha felsőhöz alacsonyabb szabású bugyit szeretnél, akkor az külön kapható alsó és felső részekből álló modelleket keresd. Számos gyártó készíti úgy az alsókat, hogy azokat szabadon lehessen kiválasztani a felsőhöz, és egy modellből gyártanak alacsonyabb, illetve magasabb derekú alsókat is. Szintén a bikini alsó és felső külön rendelhető opciót kínáló modellekt keresd, ha alul és felül nem azaonos a ruhaméreted. 

Magas derekú bikini alsók, nem csak telt alakra

A csípőn alacsonyan végződő alsók emllett évről évre egyre népzserűbbek, a magas derékkal készült fürdőruhák. Ezek nagy előnye, hogy laposabb hasat varázsolnak, miközben optikailag hosszabbítják a lábakat. 

A megfelelő alakformáló bikini alsó fazon kiválasztása sokaz lendíthet a megjelenéseden. A bikinik jól állnak akkor is, ha már nem egészen lapos és sima a hasad, ebben az esetbe válasz magasabb fazonú fürdőalsót.