Kategóriák

Vásárlóink mondták

“Tegnap a Budaörsi pontjukban vásároltam. Az eladó hölgy egy tünemény volt, kedves, készséges, segítőkész!!! Köszönöm a vásárlást! Minden jót kívánok!"

Éva

“Csak ajánlani tudom másoknak Ezúton is megköszönöm munkatársuk figyelmes, körültekintő segítségét.A közeljövőben is vásárolni szeretnék Önöktől. Köszönöm, hogy megkerestek!"

Katalin

“Köszönöm szépen a pontos és kedves kiszolgálást és hogy segítettek megtalálni a megfelelő méretet számomra! Biztosan visszatérek még!"

Szilvia

“Köszönöm a segítséget a személyes próbánál! A 3 db melltartó tökéletes, sosem tudtam még a méretemben ilyen jól vásárolni!"

Ilona

“Tegnap érkezett meg a harisnya amit rendeltem. Nagyon szépen köszönöm a gyors szállítást. Nagyon boldog vagyok hogy a méret kiváló lett és 100% hogy fogok még innen rendelni . Árban és méretben sem találnék Önöknél kiválóbbat! Ismételten köszönöm hogy visszaadták az hitemet hogy találhatok még magamra harisnyát!"

Zoé

“Először rendeltem szexisebb fehérneműt. A választásnál nagy gondban voltam, hogy melyik méret lesz jó rám, de maximális segítséget kaptam! A termék még szebb is volt mint a képen, és nagyon elégedett vagyok vele. Köszönöm a segítséget!"

Edina

Női pizsama

 

Aki a pizsamát szereti, az biztos nem mond le egykönnyen a viseléséről. A női pizsamák tárháza kifogyhatatlan stílussal, színnel és formavilággal ajándékoz meg minket, a választás az egyéni igényekre és ízlésre szabott. A klasszikus hosszú pamutpizsamák a hétköznapi nyugodt pihenés hűséges társai, míg az exklúzív anyagokból készült elegáns női pizsamák akár divatos otthoni nappali viseletnek is beillenek. Manapság már a női pizsama is lehet szexi. A szépség mellett fontos, hogy a pizsama kényelmes is legyen, és bőrbarát, jól szellőző anyagokból készüljön. Az biztos, hogy a női pizsama, sosem unalmas. A gyártók minden szezonban izgalmas és trendi színekkel és csábos design-al rukkolnak elő, így hozva meg a kedvünket a vásárláshoz.

oldalanként