Női pizsama 

Alkategóriák

oldalanként
Mutat 1 - 44 / 191

Női pizsama, mely elbűvöl mindenkit

Szeretsz jól kinézni és jól érezni magad a napszaktól függetlenül? Akkor ügyelj arra, hogy a hálóruha ne legyen unalmas.

Nincs kétségünk afelől, hogy az, amiben alszol, nem kevésbé fontos, mint a napközben viselt ruhák. Éppen ezért a megfelelő minőségi női pizsamának számos követelménynek és funkciónak kell megfelelnie.

Mire érdemes figyelni a  pizsama vásárlásakor? Válaszd a kényelmet, és gondolja át, mi a legfontosabb az Ön számára. Először is kérdezd meg magadtól, hogy melegebb vagy -e, vagy inkább könnyű ruhában alszol jól. Másodszor, az évszaktól függően a különböző típusú női pizsamák bizonyulhatnak a legjobb választásnak.

Nyáron és tavasszal a nők inkább a szellős szetteket, pántos pizsama felsőt és rövid pizsama nadrágokat választjuk.  A világosabb szövetek és a pasztell színek ideje is a meleg évszak. Ősszel és télen viszont népszerűbbek a flanelből vagy vastagabb pamutból készült modellek. Ez egy olyan időszak, amikor a meleg pizsama felső és a hosszú pizsi nadrág nélkülözhetetlen a hálószobai szekrényben.

A női pizsama anyaga

A hálóruhák, mint a többi ruhadarab, sokféle anyagból és szövetből állnak rendelkezésre. A természetes, puha pamut kényelmet és szabadságot biztosít egész éjszaka. Érdemes organikus pamutból készült modelleket választani, ami lélegző és rendkívül bőrbarát. Másrészt a viszkóz vagy elasztán hozzáadásával készült modellek tökéletesen illeszkednek minden alakhoz, és kényelmet biztosítanak alvás közben. Ha valami különlegesre vágysz, válassz csipkés stílust, vagy selyem pizsamát amely varázst és diszkrét eleganciát kölcsönöznek. Érdekes részlet lehet egy díszes masni is. A ruhák kiváló minőségű szövetei nemcsak megjelenésükre és formatervezésükre vannak jó hatással. Minél jobb minőségű a pizsama, annál hosszabb ideig viselheted. Ezenkívül nagyobb kényelmet biztosít, ami elengedhetetlen e ruhafajta esetében.

Milyen színt válassz?

Milyen színt érdemes választani? A klasszikus fehérek és szürkék, édes pasztell színek, finom minták, erős színkombinációk, valamint a sötét, elegáns, lila, sötétkék vagy fekete színű modellek változatlanul minden korosztály kedveli. Éjszaka szerencsére bármit felvehetünk, megkések nélkül.Vicces szlogennel vagy aranyos nyomatokkal mehet a vicces női pizsama - a kezeslábas női pizsama is nagyon menő. Válassz hozzá illő köntöst és lazulj akár egész nap pizsamában, kellemes élmény lesz.