PIZSAMA 

Alkategóriák

oldalanként
Mutat 177 - 220 / 292

Aki ilyen hálóruhát hord, nem hajlandó semmi másban aludni. A hagyományosnak ismert pamut pizsoma kétség kívűl az egyik legkényelmesebb otthoni ruhadarab és az alapanyagok evolúciójának köszönhetően, már attól és nem kell tartanod, hogy elnyúlik. A legújabb generációt azok az luxus minőségű, magas pamuttartalmú kevertszálas  exkluzív  szettek alkotják, melyek akár elegáns szabadidőruhaként is funkcionálhatnak.

Mindig kéznél van a pizsama webáruház

Az online vásárlás vitathatatlan előnye a hatalmas választék, melyek az üzletekben nem érhetőek el. Így fazonok és méretek hatalmas kínálatával találkozhatsz. 

A nőies stíusú darabok kényelmes elasztikus anyagból készülnek, sokféle érdekes kiegészítővel kombinálva, mint csipke, szalagok, vagy akár a tüll. Az elöl gombos női pizsama a klasszikus stílust képviseli, azok számára különösen ajánlott, akik kényelmes meleg pizsamát keresnek, de nem szeretik a felülről belebújos pizsama fazonkat.

Ami a méreteket tekinti a nagyobb méretű, vagy akár molett hölgyek is könnyen találnak megfelelő fazonú, csinos modelleket, mivel a legtöbb modell nagy méretekben is rendelhető. A méret választáshoz segítségképpen használd a mellékelt gyártói méretttáblázatokat.