Annak ellenére, hogy bőven van még idő nyárig, érdemes tudni, hogy az előrejelzések szerint az egyrészes fürdőruhák vezetnek majd a következő szezonban. Az Anita német fürdőruha gyártó, mint minden évben,  egyrészes fazonok széles skáláját kínálja. Nézzük meg mely részletekre  lesz érdemes figyelni.
Íme néhány ígéretes egyrészes fürdőruha típus, amely része lesz a 2020-as kollekcióknak.


Az univerzális virágos egyrészes fürdőruha

Mint már évek óta szinte mindig, a virágokat most sem hagyják ki a tervezők a kollekciókból. Nem csoda, hiszen nőies és klasszikus darabok alapeleme a virágminta, mely a hölgyek többségének biztosan az legalább az egyik kedvence.

egyrészes virágos fürdőruhaegyrészes virágmotívummal

A virágmotívum joly joker, mindig jó megoldás! Évek óta jól működnek mind a divat minden területén így a fürdőruháknál is. Érdemes megfigyelni, hogy az  Anita modelleken a minták mindig úgy vannak elhelyezve, hogy optikailag karcsúsítsák az alakot. Ezért általában valamilyen háromszöget zárnak be. A minták kialakítása no meg az erős alakformáló bélés segít a karcsúbb alak elérésében, és a feszesebb hatásban!
anita fürdőruha 2020
A virágmotívumok felhasználásával készült a fenti képen látható egyrészes Anita 7220-as Jamina fürdőruha is. Különlegessége az eredeti mintázat, amely virág és levélmotívumok formabontó összetétele. A nemrég divatba jött érdekes kombináció (tengerész stílus csíkokkal + virágok) lehetővé teszi a titokzatos megjelenést. Bár a képen ez alig látszik, de az Anita modellek többsége úgy van megtervezve, hogy hangsúlyozhassa a melleket. Ez is hozzájárul a laposabbnak tűnő has és formásabb derékvonal kialakításához. Érdemes megjegyezni, hogy változatlanul hódítanak majd a push-up fürdőruhák, amelyek optikailag megnövelik a melltartót és gyönyörűen hangsúlyozzák a nőies formákat.


Fogadj a levélmotívumra 2020-ban!

egyrészes fürdődressz levelekkellevélmintás egyrészes fürdőruha 2020

A levélmintás egyrészes fürdőruhák 2020-ban jó választásnak bizonyulnak. A pálmalevelek, kusza indák és más leveleket ábrázoló formák egyedülálló hatást érhetnek el. Ha ehhez még a megfelelő, hozzád illő  színvilágot is választasz akkor tökéletes egyberészes fürdőruhád lehet 2020 nyarára!

Jöhet a sárga fürdőruha?

anita sárga fürdőruhaanita sárga egyrészes modell

Az idén sem kell panaszkodni annak, aki szereti az élénk, tekintetet vonzó színeket. A sárga mindenképp befutó lesz, és alapja lesz számos szemet gyönyörködtető színösszeállításnak. Aki nem fél ettől az élénk, fiatalos és vidám színtől, bizonyára talál majd kedvére való modelleket!

Modern expresszív stílusú Anita fürdőruhák

Nem lesznek idén azok sem csalódottak, akik a fiatalos expresszív mintákat, és a modern designt kedvelik, Az új 2020-as kollekció bővelkedik modern stílusú mintákban és fényes felületű anyagokban, melyek lendületessé és merésszé varázsolják még a hagyományos fazonú, sokat takaró egyrészes fürdőruhákat is.

Anita egyrészes fürdőruha 2020anita modern fürdőruha 2020