A Lengyelországban gyártott Self fürdőruhamárka előnyösen mutatja be női a testet és úgy van kialakítva, hogy kényelmes legyen benne a mozgás és a strandolás.
 
Finomítás, kreativitás, innovatív anyagok, nem hiába, hogy a Self mára már nemzetközi hírnevet szerzett magának. szeretjük, mert elhomályosítja a határokat a fürdőruhák és a fehérneműk között, a sportruházat és a bikinik között.
 
A mintákhoz és a fazonokhoz az inspirációk a bolygó négy sarkából származnak. A fürdőruhák önmagukban is divatos kiegészítők, utazás kezdeményező darabok lehetnek, mely már arra késztetnek, hogy igenis mozdulj ki a vízparta!
 
Intenzív színek, a mély kivágású egyrészesek és a 2019-es kollekció bohém részletei egyből megragadják a fantáziát és kíváncsivá tesz, hogy vajon hogy állna rajtad a kiszemelt modell.
 
Melyek hát a legnépszerűbb fazonjai és mintái a márkának?

 
Az időtlen klasszikus egyrészesek

A hagyományos úszódresszek ihlette egyrészes fürdőruhák kivételes kényelmet és tartást adnak, miközben 100% -ban nőies stílust kínálnak. 

A preferált  úszódressz fazon miatt a legtöbb fazon alsó merevítők nélkül készül, miközben beépített, rejtett  szivacsok és rafinált varrások gondoskodnak a szép kerek mellformáról. 
A mély hátkivágás, a hangsúlyos dekoltázs és az erősen karcsúsított fazon kiemeli a nőies vonulatokat, lapos hasat és előnyös kontúrt varázsol.
 
 Szeretjük a gyártó változatos, és élénk színeit is. Minden bőrtónushoz és ízléshez megtalálod a megfeleő modellt. Az egyes típusok bonyolult számokkal és betűkkel vannak jelölve, ez némiképpen megnehezti a megjegyzésüket, de egyúttal segít is eligazodni az egyes fazonok között.

self egyrészes fürdőruhák

Mély dekoltázst adó időtlen fazonok

A mindig visszatérő CAPRI fazonú fürdőruha elegáns és kifinomult, mind finom formája, mind mély színei miatt.
Gyönyörű sziluett érzéki mellekkel! Elsősorban azoknak a hölgyeknek ajánljuk ezt a fazont akiknek telt és keményebb mellei vannak, a mély kivágás kihangsúlyozza majd remek adottságaikat.
Fekete, piros és sötétkék színekben rendelheted meg. Időtlen színek egy időtlen modellhez.

capri fazonú fürdőruhák

Sportos és letisztult kétrészes fürdőruhák

Elegáns és modern stílus!, Szeretjük a fazont és az egyszerű szabásvonalakat. Úgy tervezték, hogy kiemelje az érzéki formákat, miközben biztosítja a kényelmet és a tartást a széles pántoknak köszönhetően.

És a bikini alsó? Rafinált szabása miatt szépen eltakarja a has problémás részeit, miközben alacsonynak, és filigránnak tűnik, pedig nem az Az fürdőbugyi színei szépen kiegészítik a bikini felsőjét.

self klasszikus bikini

Különleges minták és színvilág

Akár hófehér, akár sötétebb tónusú a bőröd, akár egyberészes, akár bikini fazonra esik a választásod a  Self fürdőruha kollekcióban biztosan találsz majd hozzá passzoló színt. A fürdőruha gyártók között azok közé tartozik, akik nagy hangsúlyt helyeznek az élénk színekre és a különleges mintákra, melyek egyedivé teszik termékeiket és viselőiket.

színes fürdőruhák

Keleties minták a bikinin!

Egyből a mesés keleten érzed magad ezzel az egzotikus és divatos nyomtatással!
 
A 730-as számmal jelzett fazon szivacsos mellkosarai garantáltan magasra emelik a melleket, és szép dekoltázst alakítanak ki. Az erős merevítők és masszív pántok miatta, nagyobb és puhább mellleken szépen áll ez a fazon. A trükkösa lsó szépen elrejti a has alsó részét, miközben optikailag kisebbíti a csípőt és a feneket is előnyösen mutatja be!


 bikinik keleties mintával

Már megint geometriai mintás fürdőruhák?

A geometria minta sosem megy ki a divatból, ráadásul ráunni sem lehet. Jól tudja ezt a gyártó. Éppen ezért évről évre szebbnél szebb geometria mintás fürdőruhák és bikinik kerülnek ki, melyek a klasszikus fekete-fehértől az extrém színekig egyaránt megtalálhatóak a kínálatban.
geometriai mintás bikinik