Ahogy melegszik az idő, a fürdőruha vásárlás egyre sürgetőbbé válik, hiszen a tavalyi fürdőruhánk már nem az igazi.

A sok európai fürdőruha márka közül most egyet kiemelnénk, ami méltón vált híressé, és ez nem lehet más, mint az Anita.

 Mit kell tudni az Anita márka fürdőruháiról? Mitől más ez a márka?

Az Anita fürdőruha tervezésénél mindenekelőtt szem előtt tarják, a női alak sajátosságait. Úgy lettek kialakítva, hogy azok tökéletesen illeszkedjenek a testhez így a különböző alakú és méretű hölgyek széles körében eleget tud tenni az eltérő igényeknek. A cég filozófiája szerint minden méretet ki szeretnének szolgálni, így a megszokott mérteken túl nagy mellkosár méretekben is kapható a modellek nagy része.


A szabásnál is megjelenik a molett méretekre való koncentrálás. A gyártók között különlegességnek számít a széles megerősített váll és hátpánt, és a mell részénél kialakított különböző típusú bélések, melyek a nagy mell rögzítését és tatását hivatottak szolgálni. Számos merevítő néklüli fürdőruhát gyártanak, melyek abban egyedülállóak,hogy akkor is képesek ellátni feladatukat, ha merevítő és szivacsbetét nem segíti őket ebben.Aki egyszer megismerkedik ezzel a márkával, az szívesen vásárol belőle újra és újra, és ez nem véletlen.

Lássunk néhány szempontot még:

Méretezés

 A méretek 75-ös körmérettől egészen akár a 115-ös körméretig elmennek, B kosármérettől egész H kosárméretig, típustól függően.
Az Anita fürdőruhák komfortosak, tökéletesen támasztják a melleket. A kosár méretezése megfelel az európai méretezésnek, így aki ismeri a saját európai méretét, könnyen tud magának megfelelőt választani. Ha valaki bizonytalan a méreteit illetően, segítségére lehet az oldalunkon is megtalálható mérettáblázat, ahol részletesen le van írva, hogy milyen adatok szükségesek, és a méreteket milyen módszerrel tudjuk könnyű szerrel lemérni.

Ár-érték arány

Igaz, hogy az Anita fürdőruhák nem olcsók, azonban ez teljesen arányos a kapott minőséggel. Az ár képzés során sok szempontot vettek figyelembe, ilyen például az igazán jó minőségű anyagok felhasználása, és a különböző bélések, betétek beépítése. Kialakításuknál és méretezésüknél fogva ezek a fürdőruhák a nem kimondottan modell alkatú hölgyek számára is valós alternatívát nyújtanak a fürdőruhás megjelenésre. Aki ismeri ezt a márkát, jól tudja mire számíthat amikor megrendeli, akik még nem ismerkedtek meg ezzel a márkával én mindenképp ajánlanám, hogy legalább egyszer tegyék ezt meg. Biztosan állíthatom, hogy nem fognak csalódni.

Fazonok

Anita fürdőruhák gyártásánál elsősorban az egyrészes fürdőruhákra összpontosítanak de ugyanúgy megtalálhatóak a kétrészes bikini és tankini darabok is. Színek tekintetében odafigyelnek a különböző igényekre, mert akár egyszínű, akár színes kreatív színeket részesítünk előnybe, az Anita fürdőruháknál biztosan találunk számunkra megfelelőt. 

Számos fürdőruha tökéletes az uszodákba is mivel hagyományos úszódressz fazoban készül, persze ugyanúgy csúcsminőségű anyagokból és alakformáló fazonnak.

Kétrészes bikinik: A külön részes bikiniknél az alsó és a felső külön- külön vásárolható, de nagy gondot fordítanak arra, hogy egy adott színbe mindkettő elérhető legyen. Azok számára lehet fontos, hogy külön-külön is meg tudják vásárolni, akik nem konfekció mérettel rendelkeznek, és más méretbe esik a felső és másba az alsó. A melltartó kosárméretek H-ig mennek, elérhetővé téve a kollekciót az igazán nagy mellű hölgyek számára is, amit csak kevés fürdőruha gyártó mondhat el magáról.

           Anita színes bikini

Egyrészes fürdőruha: Az egyrészes modelleknél nagyon figyelnek a legapróbb részletre is. A színek kialakításánál szem előtt tartják, hogy azok karcsúsító hatást érjenek el. Az anyag összetétele pedig lehetővé teszi, hogy formálja a derék vonalat és úgy idomuljon a testhez, hogy azokat megfelelően alakítsa. Külön kiemelném a "Comfort" csoprtba tartozó modelleket, melyek elsősorban a molett hölgyek számára készültek, széles méretskálával, alakformáló béléssel és előnyös szabásvonallal.

             Anita egyrészes fürdőruha

Tankini: Egyedülálló tankini készlettel rendelkezik az Anita. Kétrészes kategóriába soroljuk, mégis minimálisan látszódik az alakunk benne. Remek megjelenést kölcsönöz, hiszen a kisebb-nagyobb testi hibákat remekül takarja. Tehát ajánljuk mindazoknak, akik a kétrészes típust részesítik előnyben, de mégis jobban érzik magukat, ha némi takarást nyújt egy fürdőruha. Az egyrészes fürdőruhánál említett színekre a tankininél is figyelnek, így karcsúsító hatást ezekkel is el lehet érni.

Anita Tankini

Az Anita márkát tehát jó szívvel  ajánljuk mindenkinek, akik igényesem megtervezett és megvarrt kényelmes fürdőruhát keresnek. Nem fognak csalódni a minőségében.

Anita fürdőruha katalógus

Az Anita cég minden évben kiadja éves katalógusát, melyekben az évről évre újra legyátott úgynevezett "basic" modelleken kívül a mindig megújuló aktuális fürdőruha kínálatát is bemutatja "fashion" néven. Ezek a modellek tükrüzik az aktuális divatrendeket, persze az Anita image-hnak megfelelő letisztult és kissé konzervatív design-al. A "fashion" modellekről tudni kell, hogy csak nagyon korlátozott ideig érhetőek el, ezért idejében kell megrendelni a kiválasztott modellt és méretet. Különösen igaz a nagyobb méretekre, hogy a viszonylag kis darabszám miatt csak rövid ideig érhetőek el.