Ezen a nyáron készíts egy bevásárló listát az alakodhoz passzoló legjobb szexi fürdőruha fazonokról, gondold át alaposan, mi foga legjobban passzolni az alakodhoz és legyél mindig divatos függetlenül attól, hogy az uszodába vagy a strandra mész. 

Egyrészes fazon ami mindig bejön

A listára biztosan fel fog kerülni az egyrészes fürdőruha, amely előnyösen formázza és takarja a felsőtestet, miközben a hosszú lábakra is felhívja a figyelmet.

szexi egyrészes fürdőruha

Ha teltebb vagy, akkor válassz egy sötétebb, földszínű árnyalatot, mely kiemelji a barnasásot miközben a karcsúsító hatásával előnyösen mutatja be az alakodat.  A megfelelő fazonú egyszínű fekete fürdőruha is mindig telitalálat, ráadásul sosem megy ki a divatból! Az egyrészes fürdőruha jó lehet nyaraláskor akár felsőruházatnak is, amit párosíthatsz a kedvenc farmeredhezvagy rövidnadrágoddal. 


Ha vékony testalkatú vagy akkor a nagy méretű  virágos nyomatok leszenk nyerőek, ami segít kiemelni a karcsú sziluettet. Keresd a push-up  és extra párnázással készített szexi bikini felsőket hogy szexi dekoltázsod legyen. Az sort fazonú, magasabb szabású bikini alsó szintén fantasztikusan néz ki vékonya alkaton, mert kiemeli a csípőt és kerekebb, teltebb popsit mutat.

A bikini alsón sok minden múlik 

Ha olyan szexi fürdőruhát keresel, amely többet fed le, mint a klasszikus bikini alsók, akkor imádni fogod  a szexi és stílusos szoknyás bikinit, amely tökéletesen illeszkedik a telt csípőre.  Hozzá telitalálat lehet a decoplunge szabású vékony szivacsos bikini felső, amely extra tartást ad emellett szépen formázza és felemeli a melleket. Ez a többcélú fazon nemcsak mert magasra emeli, középre rendezi és tartja melleket, de tökéletes egyaránt úszáshoz és a napozáshoz is. Divatos, mégis sportos fürdőruha, amely nagyon sok színben és mintával kapható nem kell kompromisszumot kötni a stílusban, fantasztikusan néz ki minden mellformán

szexi bikini

A kiegészítők is fontosak!


A strandon az összahtás számít, tehát nem szabad megfeledkezni a kiegészítőkről sem! A strandruhatár egy másik fontos kiegészítője a strandruha. Keress  olyan stílust, amely jól kiegészíti a fürdőruhádat. A lenge, bő fazonok ápolnak és eltakarnak anélkül, hogy fel kellene öltözni, mehetsz benne bárhova. Ha csak 1-2 darabot szerzel be akkor válassz valamilyen semleges színt  például bézs, ami elég sokoldalú ahhoz, hogy bármilyen színű   fürdőruhához menjen.

Ne feledkezz meg a megfelelő stranpapucsról sem, a divatos flip-flop papucsok elsősorban a vízparton viselhetők, és rengeteg vidám színben és variációban kaphatóak. Jó megoldás, egy fehér papucs is, amely mindenféle fürdőruhához jól passzol majd.


Itt anyár látszólag végtelen napsütéssel végtelen kék éggel úgyhogy itt a remek alkalom hogy megmutasd amagd a szezon legmenőbb fürdőruháiban! Bármi legyen is a testalkatod ne feledd, hogy a fürdőruha azt szolgálja, előnyös legyen és magabiztosan érezd benne magad!