Tény és való, hogy sokan nem érezzük igazán jól magunkat fürdőruhában...

Te is így vagy ezzel?  Lehetséges, hogy csak a stílusodon kéne változtatni, és  kipróbálnod egy kényelmes egyrészes fürdőruhát! Jó eséllyel tudna kicsit változtatni a fürdőruha viselést kísérő szorongáson.

Még nem vagy meggyőzve?

Összeállítottuk a kilenc legfontosabb okot, amiért ki kell próbálnod az egyrészes fürdőruhát! Lássuk csak:

1. Védelem a napsugaraktól

A bikinikben a bőr nagyobb mértékben van kitéve a nap káros sugarainak. Noha ez kellemes barnulást eredményezhet, egyúttal növeli a leégés kockázatát is.

Ez veszélyesebb lehet, mint gondolnád. Tehát ha védeni szeretnéd a bőrödet, akkor válassz egyrészest!

A leégés nem csak kényelmetlen. Komoly bőr és egészség károsító hatása is lehet. A faktoros napkrémek használata nem szünteti meg teljesen ezt a veszélyt. Az egyrészes fürdőruhák viszont kétség kívül jobb védelmet nyújtanak az UV sugarak ellen, ami napjainkban már egyáltalán nem mellékes.

kényelmes egyrészes fürdőruha véd a anp sugaraitól

2. Pénzt takaríthatsz meg

Hihetetlen, de sok esetben az egyrészes fürdőruha olcsóbb, mint a kétrészes fürdőruha.

Talán nem minden modellre igaz,  de általában pénzt takaríthatsz meg, ha egy darabból álló fürdőruhát vásárolsz. Végül is csak egy terméket kell vásárolnod, nem pedig kettőt!

A bikinik esetében ki kell fizetni kell mind a felső, mind az alsó részt. Összeadva a két összeg drágább lehet, mint egy darab termék vásárlása.

Tehát ha szeretnél egy új fürdőruhát, de pont szűkebb költségvetéssel rendelkezel, akkor érdemes fontolóra venned az egyrészes fürdőruhát.

3. Nem kell plusz holmi, az egyrészes öltöztet!

Mivel a bikini sokkal több bőrt fed fel, mint az egyrészesek általában szükséged van valamilyen takarást szolgáló holmira - strandkendőre, vagy strandruhára- ha a part mentén lévő boltokba vagy éttermekbe szeretnél bekukkantani.

Ha egyrészest viselsz, akkor biztosan nem kell aggódnod az alul-öltözöttség miatt, ha még a törülköződet is a csípőd köré tekered, akkor bátran beléphetsz gyakorlatilag bárhová.

Ez eggyel kevesebb dolog, amit be kell csomagolni a táskába, amikor a strandra vagy az uszodába mész.  Továbbá eggyel kevesebb dolog, amit meg kell vásárolnod, azaz további pénzt takaríthatsz meg.

érvek az egyrészes fürdőruhák mellett

4. Nem hagyod el a bikini egyik felét

Veled is történt már olyan, hogy pont amikor a legnagyobb szükséged volt rá, akkor jöttél rá, hogy hiányzik a szetthez az alsó vagy a felső rész? Ugye milyen bosszantó volt?

No, az egyrészes fürdőruha esetében, mivel csak egy részből áll, egyel kevesebb az esélye, hogy valamit is otthon felejtesz belőle.

Akkor is el lehet veszíteni darabot a bikiniből, amikor beugrasz a medencébe - ami szörnyű és kínos élmény lehet. 

Az egy darabból álló fürdőruhák sokkal biztonságosabbak, nem valószínű, hogy lecsúszik, vagy lerepül bármilyen tartozék, így kapásból kizárva egy ilyen kínos helyzet.

5. Kényelem és biztonság

Minden alkalommal, amikor bikini-t viselsz, be kell állítanod a pántokat és a kapcsokat és ügyelni arra, hogy minden a megfelelő helyen maradjon. Még az is lehet, hogy a kelleténél kissé szűkebb  bikini-t  kell beszerezned ahhoz, hogy biztosan minden a helyén maradjon.

Ezért  a bikini nem mindig kényelmes, és általában több idő e felvétel is.

Az egyrészes fürdőruháknak viszont nem kell szűknek lenniük, ahhoz hogy ne mozogjanak rajtad. És állandó beállítások nélkül is a megfelelő helyen maradnak. Nuagodtan pihenhetsz és élvezheted a szabadidőt, ahelyett, hogy folyton a fürdőruhádra, és annak elhelyezkedésére kéne koncentrálnod.

Az esetleges méretváltozásodat is jobban követik, egy kis fogyás vagy hízás esetén nem kell azonnak új fürdőruha után nézned.

Az egyrészes fürdőruha nem csúszik le

6. Design és kinézet

Az egyrészesek mindenféle stílusban méretben és kivágásban kaphatóak. Mivel nagyobb a felület, több a lehetőség  az önkifejezésre is, legyen szó színekről vagy a részletekről. Válassz az egyéniségedhez illő stílust!

7. Sokrétű felhasználás

Az egyrészes fürdőruhát nem csak a medencéhez vagy a strandhoz viselheted.  Divatos, bárhol viselhető ruhaként is megállja a helyét ha párosítod kedvenc rövidnadrágoddal vagy szoknyáddal. Nem kell kényelmetlenül érezned magad, csak kapj fel egy alsót hozzá és már mehetsz is!

8. Magabiztosabb lehetsz az egyrészesben

Az egyberézses, sok esetben növeli a magabiztosságot - és nem csak azért, mert kevesebbet mutat a testünkből.

Az egyrészes fürdőruhák lehetővé teszik, hogy kiválaszthasd mekkora testrészt szeretnél fedetlenül hagyni magadon.Kisebbet, vagy akár nagyobbat? Mindenre van lehetőség.

Nem utolsó sorban ha nem akarod megmutatni a pocakodat a nagyközönségnek, akkor az egyrészes fürdőruhában elegáns módon élvezheted a fürdőzés minden formáját, nem kell foglalkozz a hasaddal, vagy az úszógumikkal.

egyrészes fürdődressz sokoldalú felhasználása

9. Tűnj ki a bikinis tömegből

Légy egyedi! A legtöbb nő bikini-t visel a strandra vagy az uszodában is. Szóval a kétrészes az általánosabb viselet. Emiatt az egyrészes fürdőruha különlegesnek hat. Az egyrészes fürdőruha elegánsabb hatású egyszerre tűnhetsz benne kifinomultnak, modernnek és szexinek.

Megnézem az egyrészeseket!