Triumph fürdőruha  

oldalanként
24 351 Ft‎ 27 990 Ft‎ -13%

Az ELOUISE egy sportos egyszerű darabú fürdőruha, amely stílusosan kidolgozott részletekkel rendelkezik! Egyik vonzereje a merész cipzár a nyakvonal közepén. Ez a vezeték nélküli, egyszerű darabú fürdőruha béléses mellrészt és állítható pántokat is tartalmaz. A hátulja kerekített és mélyen kivágott.

25 490 Ft‎

Anita fürdőruha nagy mellű  hölgyeknek I kosárméretig . A bikini felső szabásának és a speciális megerősítések biztosítják a szuper erős alátámasztást nyújt egészen I. méretig.

6 720 Ft‎ 16 800 Ft‎ -60%

7 995 Ft‎ 15 990 Ft‎ -50%

Elegáns fekete színű, szivacs nélküli , puha kosaras bikini felső, mely erősített varratokkal, és hálós béléssel készült, aminek köszönhetően szépen támasztja a kebleket.

Mutat 1 - 44 / 90

Triumph fürdőruha moletteknek is

A Triumph fürdőruhák univerzális fazonjai klasszikus időtlenségüknek köszönhetően, évekig megállják a helyüket a strandon vagy az uszodában. 

Megnézem a fürdőruha kínálatot!!

 Válassz az ajánlatunkban elérhető minták és színek közül. Ajánljuk  a gyorsan száradó anyagból készült, virágokkal vagy geometriai mintákkal díszített Triumph fürdőruhákat. A rugalmas belső szalagoknak köszönhetően az egyrészes ruhák tökéletesen illeszkednek az alakhoz, és feszessé, karcsúvá teszik. A Triumph fürdőruha moletteknek is megfelelő támasztást nyújt a melleknek, és hangsúlyozza a dekoltázst. Válassz fodros modellt, ha el akarod takarni a kisebb hibákat.

A bikini, bandeau vagy klasszikus szabású kétrészes fürdőruhák remek alternatívát jelentenek az egyrészes fürdőruhák mellett. A Triumph fürdőruhát előnyös tankini formájában is ajánljuk.  A Triumph bikini nemcsak divatos megjelenést, de kivételes kényelmet is biztosít Önnek, még a legigényesebb vásárlók elvárásainak is megfelel.