Fürdőruha divat, a klasszikus stílus jegyében

Minden februárban megjelenek a legfrisebb fürdőruha modellek, és mi, mint minden évben, most is kiíváncsian várjuk, hogy mit hoz a 2020-as év fürdőruha divat, mely színeket és formákat kínálják majd a gyártók?

Az Ava lengyel fehérnemű és fürdőruha gyártó a legfrisebb divat követése mellett szem előtt tartja a klasszikus vonalakat, stílusa inkább visszafogott, és a legfrisebb divatból is inkább csak egyes elmeket vesznek át, nem feltétlenül uralja az egész kollekciót.

Az Ava modelleket elsősorban a nőies formákkal megáldott hölgyeknek ajánljuk, mert ezek a fürdőruhák nem csak szépek, de stabil tartást is adnak és a legmagasabb igényeknek megfeleleően lettek kialakítva és megvarrva.

Lássuk csak, milyen újdonságokra számíthatunk tőlük idén:

1. Dzsungel és levelek a 2020-as fürdőruha divat visszatérői

A színes dzsungelminta abszolút kötelezőnek látszik idén is, melyet egyetlenegy gyártó sem fog kihagyni a palettáról. Ez a minta elég nagy formai szabadságot ad, és a színek tekintetében sem kell visszafogottnak lenni. Mindenkinek kedvence lesz ez a stílus, aki szereti a vidám, nyárias színeket és nem riad meg a nagyobb felületű, feltűnő mintáktól sem a fürdőruhán.

ava mintás egyrészes fürdőruha divat

2. Fémesen csillogó fürdőruha anyagok

Igazi változatosságot hoznak a fürdőruha divat terén különböző fényes felületű, színes fürdőruha anyagok, melyek ugyanúgy vibrálnak és csillognak, akárcsak a kékes víztükör a napfényben. A legújabb 2020-as fürdőruha alapanyagokat egy megszokott és jól bevállt bikini modellen mutajuk meg, melyet elsősorban teltebb alkatú hölgyek kedvelnek. A stabilan kialakított melltartó valósággal új életre kell ettől az életteli, színes és vibráló hatású felülettől.

Bikini divat csillogó anyagokból

Párducminta és hálós felület kombinációja az egyrészes fürdőruhákon

Az állatbőr vagy párducminta térhóddítását, már a tavalyi évben is láthattuk. Ugyanígy megjelent a hálós betét is, elősorben egyszínű fekete modelleken. A 2020-as év igazi újdonsága az előbbi kettő kombinációja, mely egészen extravagánsá teszi, még a legkonzervatívabb szabású egyrészes fürdőruhákat is. Az alábbi modell egy merevítő nélküli, elsősorban nagyobb mellű hölgyek számára készített fazon, melyet a legfrissebb trend szerint öltöztetttek állatbőr mintába, illetbe a derekán látható háélüs megoldás igazán extravagánssá teszi ezt az egyébkén hagyományos fazont.

párducmintás fürdőruha divat

Hálós megoldások egyszínű fekete tankinin

A gyártó kínálatűból 2020-ban sem maradhatnak el a klasszikus egyszínű modelllek, melyek között a fekete mindig is hangsúlyos.Az alábbi fekete tankini mégis meg van bolondítva, méghozzá a legújabb divatnak megfelelően. A hálós toldás megtöri a tankini látszóagos zártságát, és újraértelmezi a zárt fazonú fürdőruhák világát. Ugyanakkr diszkréten takarja ahas alsó részét, ami egy tankini esetében létfontosságú, hoszan éppn a több takarás miatt választják a hölgyek.

ava st 17 hálós tankini fürdőruha divat