Elgondolkoztam rajta, hogy miért van az, hogy ősztől tavaszig alig esik szó a fürdőruhákról. Hiszen a műjaj ez idő alatt sem szűnik meg. Járunk uszodába, wellneszbe, sőt a szerencsésebbek eljuthatnak egy melegebb tengerpartra is!

Szóval vegyük csak elő ezt az örökzöd témát, és fókuszáljunk most csak az egyrészesekre, mert ilyenkor inkább ezt a típust keresitek. Jó, jó fürdőruha, egyrészes, na de mégis milyenek vannak? Elő az uszoda bérletet, a welness jegyeket és olvass tovább:

A klasszikus egyrészes fazon

A 60-as években Marilyn Monroe, Hollywoodban és Sharmila Tagore által oly népszerűvé tett klasszikus fürdőruha fazon máig tartó időtlen stílust teremtett Az egyrészes fürdőruha akkori formája a mai napig is tartja magát, talán csak oldalt lett többé-kevésbé magasabban kivágott. Ha nem szeretsz tul sokat villantani a testedből, akkor legjobb ha maradsz a jó öreg egyrészeseknél.

Marylin monroe egyrészes fürdőruhában

Lehet, hogy nem túl változatos, de mivel takarja a felsőtestet és a csípőt, a lehető legnagyobb biztonságban érezheted magadat benne.

Persze a gyártók minden évben megpróbálnak bedobni valami újat, ezért különféle nyakkivágásokkal és mintákkal kaphatók (fodrok, pántok, keresztezett hát, és így tovább). Kényelmes, mégis elegáns. Csak kapd fel és már mehetsz is!

Egyesek szerint az egyrészes nem is annyira szexi, mert túl sokat takar. Pedig tudjuk, hogy ez nem igaz! Emlékszel a Baywatch híres piros teljesen egyszerű egyrészesére? Nagyon is szexi volt, igaz, hogy egy szupermodel viselte...

Baywach egyrészes fürdőruha

Azért akkor is bátran viselheted ezt a fazont, ha nem vagy egy kimondott Pamela Anderson, senki sem fog megszólni érte.

Na jó, de hmi van ha

Többet szeretnék takarni magamból!

-Semmi gond, mert itt vannak a 

Szoknyás fürdőruhák

Ha zavar az érzés, hogy hogy alsó tested túlságosan közszemlére van téve akkor ajánlom a szoknyás fazonú egyrészes fürdőruha fazonokat. Ez a fürdőruha úgy néz ki, mint egy fürdődrssz egy rövid szoknyácskával, amely jótékonyan eltakarja a csípőt a feneket és a comb felső részét. Általában beépített fürdőbugyival rendelkeznek, amely biztosítja a komfort érzetedet ,miközben magabiztosan siklasz a vízben. Ennél a típusnál nagyobb mértékű takarás aligha létezik az európai fürdőruhák világában. Ha ez sem elég, akkor kombinálhatod a szettet a csípő köré tekert strandkendővel, vagy törülközővel, ám ezekben bajos lesz bemenni a vízbe.

Anita szoknyás fürdőra 

Tankini ó te csodás!

A tankini hibrid megoldás a bikini és a fürdőruha között. Ideális ha szeretnéd elvonni a figyelmet a hasadról. Az alsó rész szabadon variálható az ízlésed szerint. Választhatsz hozzá alacsony, magas szabású alsót vagy akár sortos fazonú bikini alsót is. A konstrukció legnagyobb előnye, hogy jóval kevesebb a macera, ha a mosdóba kell kimenned. Hátránya viszont, hogy úszás közben a felső rész felcsúszhat, jó esetben csak a hasadig, és nem a nyakadig! De azért szeretjük a tankiniket is!

Monokini: egy érthetetlen találmány!

A monokini tipikusan az a fürdőruha, amely csakis a tökéletes alakon mutat jól. Alapvetően egy egyrészes fürdőruha, melyből a legkritikusabb pontokon hiányzik az anyag. Helyette különböző pántok, hálók, kivágások vonzzák oda a fürkészó tekintetetket. Lényege, hogy megmutatsz néhány dolgot, és ugyanakkor el is rejtesz valamit, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a másik nem fantáziáját megmozgasd.

Az Adora-nál nem forgalmazunk monokiniket. Maradunk az előnyös fazonoknál, melyek akkor is jól állnak, ha nem vagy szupermodell.

fekete monokini

Megnézem az egyrészeseket!