PURPLE+RIBBON.gifAJÁNDÉKOZZ KÖNNYEDÉN! nem lett jó? JANUÁR 14.-IG élhetsz a csere lehetőséggel a december 1-24.-e között vásárolt termékekre!

              

Keresés

Kategóriák

Vásárlóink mondták

“Tegnap a Budaörsi pontjukban vásároltam. Az eladó hölgy egy tünemény volt, kedves, készséges, segítőkész!!! Köszönöm a vásárlást! Minden jót kívánok!"

Éva

“Csak ajánlani tudom másoknak Ezúton is megköszönöm munkatársuk figyelmes, körültekintő segítségét.A közeljövőben is vásárolni szeretnék Önöktől. Köszönöm, hogy megkerestek!"

Katalin

“Köszönöm szépen a pontos és kedves kiszolgálást és hogy segítettek megtalálni a megfelelő méretet számomra! Biztosan visszatérek még!"

Szilvia

“Köszönöm a segítséget a személyes próbánál! A 3 db melltartó tökéletes, sosem tudtam még a méretemben ilyen jól vásárolni!"

Ilona

DIVAT BODY

 

Különleges minőségű, szellőző és bőrbarát alapanyagokból készült különböző fazonú és stílusú női BODY-k , melyek télen és nyáron is kényelmes és divatos viseletet biztosítanak. Az elasztikus női bodyt elsősorban a kiváló minőségű, elasztikus anyag és a minőségi megvarrás határoz meg. Jól szellőző puha anyagból lágyan körülöleli a testet és kellemes érzést nyújt a bőrnek. Szeretjük a body-kat mert tökéletesen testhez simul, nem gyűrődik, nem ráncolódik, nem csúszik fel. Nem kell folyton „húzogatni”. Kényelmesen lehet benne mozogni lehajolni, leguggolni, akár alacsony csípő szabású szoknyában vagy nadrágban. Nem kell attól tartani, hogy kilátszik valami, amit nem szeretnénk.

oldalanként