KIÁRUSÍTÁS!  -40-70% melltartó és fürdőruha! Utolsó darabok, keresd a méreted!

DIVAT BODY 

oldalanként
Mutat 1 - 20 / 49

Különleges minőségű, szellőző és bőrbarát alapanyagokból készült különböző fazonú és stílusú női BODY felső -k, és alkalmi body-k melyek télen és nyáron is praktikus és divatos viseletet biztosítanak. Az elasztikus női body-t elsősorban a kiváló minőségű, testhez simuló alapanyag és a minőségi varrás határoz meg. Jól szellőző puha anyagból lágyan körülöleli a testet és kellemes érzést nyújt a bőrnek. Lényege, hogy teljesen testhez simul, így kényelmesen lehet benne mozogni bármilyen helyzetben. A női body felsők viselhetők a felsőruházat alatt mint alsónemű is, ebben a típusban gyártanak ujjatlan női bodykat, magas nyakú garbós bodyt is a hidegebb napokra. A szexis csipke bodyk kimondottan kacér viseletnek számítanak mivel áttetsző, elasztikus tüll anyagból készülnek, ezt a típus megtalálható fekete, piros és fehér változatban is. A body-k új csoportját alkotják a változatos kinézetű elegáns női divatbody-k, melyek mindig a legújabb divatnak megfelelő mintával és színekkel, viselhetők mint női felsőruházat vagy elegáns alkalmi felső. Kiváló kiegészítőjük a plunge melltartók melyek kiválóan illsezkednek az egészen szűk, testhez simuló ruhák alatt is. A legtöbb body megmutatja a női alakot, ezért ajánljuk alájuk a különböző alakformáló fehérneműket, melyekkel valóban formás alakod és  bomba kinézeted lehet.

Mit tud a női body, és miért van rá szükséged?

A body hosszú idő óta divatos női ruhadarab, nőiesebb és szexisebb mint egy hagyományos női felső, használatával kapcsolatosan mégis megoszlanak a vélemények:

Van aki esküszik rá, és még melegebb időben is lelkesen hordja, de van, akit a számos előnye ellenére sem lehet rávenni a legnagyobb hidegben sem egy body fazon viselésére.

Mik hát az előnyei, a " hagyományos " felsőkkel szemben?

  • Tökéletesen testhez simul, nem gyűrődik, nem ráncolódik, nem csúszik fel. Nem kell folyton „húzogatni”, pont ott fedi a testet, ahol kell.
  • Kényelmesen lehet benne mozogni lehajolni, leguggolni, akár alacsony csípő szabású szoknyában vagy nadrágban. Nem kell attól tartani, hogy kilátszik valami, amit nem szeretnénk.
  • Ha jó minőséget vásárolsz, akkor a jól szellőző puha anyag lágyan körülöleli a testedet melegíti a derekadat és kellemes érzést nyújt a bőrnek.
  • A fentiekből következik, hogy védi és melegen tartja a csípőt  és a vesét, ezért hűvösebb időben különösen ajánlott húgyúti bántalmaztak, visszatérő felfázással küszködő hölgyeknek, vagy azok számára, akik sokat utaznak tömegközlekedéssel,  fűtetlen helységben vagy a szabadban dolgoznak.

Több féle body közül is válogathatsz:

Alsóneműnek készült body-k: ezeket a felsőruha alá kel felvenni, funkciójuk teljesen megegyezik az alsó trikóéval, ezek általában egyszerű fehér vagy fekete női bodyk.

Felsőruházatnak készült, úgynevezett divat body-k, ezeknek a viselése megegyezik bármelyik felső ruházati darabbal. Évről évre szebbnél szebb divatos modellekkel jönnek ki a gyártók, melyek az aktuális divat trendekhez igazodnak.

Meg kell említeni, hogy teljesen más kategória az alak formáló női body, és a "szexi body", az egyik hasonló a fűző és az alakformáló bugyi keverékéhez, a másik pedig a hálószobába való csábos holmi.

A női body-n meglátszik a minőség, akár melyik kategóriát választod. Mivel a legtöbbjük testhez simul, és alul záródik, fontos szempont, hogy a bőrbarát anyagból és kényelmes, lapos varratokkal készüljenek.

 Negatív érvek, avagy a body ellenzői szerint:

  • A toilet-en egy több a macera vele, mint a „hagyományos” felsőkkel. Az alsó kapcsot ki és be kell kapcsolgatni, ami meghosszabbítja a vetkőzéssel és az öltözködéssel töltött időt.
  • Általában teljesen testhez simulnak, amit nem mindenki szeret, illetve nem mindenkinek előnyös. A jó hír azoknak akik a lezserebb fazonokat kedveli, hogy ma már egyre több eleve lezser fazonnal jönnek ki a gyártók, melyek lágy esésű anyagból készült, alternatívát nyújtva azok számára, akik nem szeretik a szűk, testhez simuló fazonokat.

A bodyt elsősorban a kiváló minőségű, elasztikus anyag és a minőségi megvarrás határoz meg. A bosszúság elkerülése  érdekében csak olyat vegyél, ami elasztikus de egyben mérettartó anyagból készült, és nem fog kinyúlni az első mosás után. (Szép dolog a 100%-os pamut , de ne várd tőle, hogy forma és mérettartó is legyen egyben). Fontos, hogy a láb közötti kapcsok sokáig tartsanak, az anyag ne foszoljon el.

Csipke body, egy különlegesség, amely mindenkit lenyűgöz

A csipke body egy áttetsző, elasztikus csipkéből készült női felső, mely a lábak között kapcsosan záródik. Egyesíti a csipke fehérneműk varázsát a body fazon extravaganciájával. Szexi, mivel áttetsző, és látni engedi a női test vonalát. Általában testhez simuló elsztikus csipkéből készül, de vannak bő szabású fazonok is, melyek lágy esésű tüllből készülnek. Ha melltartót vagy szűk topot veszel alá, akkor alkalmi viseletnek is tökéletes, nőies viselet, melyel egyéni külsőt varázsol. Ha nem veszel semmit a csipke body alá, akkor erotikus viseletnek is nagyon jól megállja a helyét a hálószobában.

Kötelező a fekete body, vagy van esélye más színnek is?

Tény, hogyha női bodykról beszélünk, akkor elsősorban a fekete szín ugrik be. A keresletnek engedve a gyártók ebben a színben készítik el a body felsők körülbelül 80%-át. A fekete csipke body  klasszikusnak számít, de azért kapható fehér csipke body és pirosban is egyre több modellt gyártanak. Olyan gyártók mint a Vestiva vről évre kijönnek színes divat bodykkal is, melyek különböző nyomott mintákkal divatos és minőségi felsőruházatnak készülnek body fazonban.  

Női body árak és létezik-e női body olcsón? Női body akciók

A női bodyk árai mindig a modell bonyolultságát és az anyagminőséget tükrözik. A különböző komponensekből összeállított, rafinált szabású bodyk nem olcsó termékek, viszont számíthastz rá, hogy nem mennek egyhamar tönkre a mosás során. Ha csak alsóruházatnak keresel egyszerű fazonú pamut alapú bodyt, akkor már jóval kedvezőbb árakat fogsz találni, és ha szerencséd van, akkor többféle színben is beszerezheted. A gyanúsan olcsó termékekkel azonban vigyázz, mert sokszor gyenge minőségű elnyúlós alapanyagokat takarnak. Ha az árak fontosak számodra, akkor érdemes figyelned az oldalunkat, mert a női body akció hétről- hétre változik, és 15-20% os árkedvezménnyel is hozzájuthatsz a kiszemelt darabhoz.