PURPLE+RIBBON.gifAJÁNDÉKOZZ KÖNNYEDÉN! nem lett jó? JANUÁR 14.-IG élhetsz a csere lehetőséggel a december 1-24.-e között vásárolt termékekre!

              

Keresés

Kategóriák

Vásárlóink mondták

“Tegnap a Budaörsi pontjukban vásároltam. Az eladó hölgy egy tünemény volt, kedves, készséges, segítőkész!!! Köszönöm a vásárlást! Minden jót kívánok!"

Éva

“Csak ajánlani tudom másoknak Ezúton is megköszönöm munkatársuk figyelmes, körültekintő segítségét.A közeljövőben is vásárolni szeretnék Önöktől. Köszönöm, hogy megkerestek!"

Katalin

“Köszönöm szépen a pontos és kedves kiszolgálást és hogy segítettek megtalálni a megfelelő méretet számomra! Biztosan visszatérek még!"

Szilvia

“Köszönöm a segítséget a személyes próbánál! A 3 db melltartó tökéletes, sosem tudtam még a méretemben ilyen jól vásárolni!"

Ilona

SZEXI FEHÉRNEMŰ

 

A szexi fehérneműk arra hivatottak, hogy pikantériát, izgalmat és meglepetést varázsoljanak a hétköznapokba, vagy feldobják a hangulatot egy különleges ünnepi alkalommal. Kínálatunkban többféle típus között is válogathatsz igényeidtől és méretedtől és ízlésedtől függően. Azt valljuk, hogy mindenki lehet szexi, csak meg kell hozzá találni a megfelelő szexi fehérneműt és, és persze a megfelelő alkalmat a viseléshez. A szexi hálóing-eket és babydoll-okat a visszafogottabb hölgyeknek is bátran ajánljuk, kortól és testalkattól függetlenül. A merészebbek persze próbálkozhatnak a különböző szexi fűzőkkel harisnyákkal és cicaruhákkal is. A modellek tervezői a szépség és a játékosság mellett a kényelmes hordhatóságra és a bőrbarát alapanyagokra is ügyeltek, hiszen ezeknek a ruhadaraboknak nemcsak szexinek, de hordhatónak is kell lenniük, így a különböző csipke és tüll anyagok, szalagok és pántok a legjobb minőségű elasztikus anyagokból készültek.

alkategóriák

 • Szexi hálóing, babydoll

  Dobd föl a hangulatot egy szexi babydoll-al vagy egy csinos csipkés hálóinggel. Többféle szexi szettből választhatsz sokukhoz tanga is tartozik. Kínálatunkban többféle stílussal találkozhatsz. Vannak melyek inkább elegáns szexi hálóingekre hasonlítanak, de merésszebb, fülledt erotikát sugalló modelleke is kínálunk. Természetesen vannak nagyobb méretek is, hiszen a a szexi megjelenés mérettől független. A különböző babydollok, azért nagyon kedvelt fehérneműk, mert csábításra és alvásra is egyaránt kiválóak, ezt megjelenésüknek, és a minőségi alapanyagoknak köszönhetik. A mellkosaras szexi hálóingeket elsősorban a teltebb formákkal rendelkező hölgyeknek ajánljuk, ezek a fehérneműk melltartó funkciót is ellátó szexi fehérneműként és hálóingként egyaránt szolgálnak.

 • Szexi fűző szett

  A női fűzők erotikus varázsa évszázadok óta él, a valaha kényelmetlen, alakot elszorító fűzőkből mára már kényelmes és viselhető szexi ruhadarabok lettek, melyek pikantériát varázsolnak a párkapcsolatba. A különböző fazonú szexi fűzők előnyösen emelik ki a női alakot, kerekebb, nőiesebb formákat varázsolva. Testhez simuló kapcsos fűzőket és bővebb, alakot leplező fazonokat találsz, melyek elasztikus csipkés anyagokból készültek, így viselésük kimondottan kényelmes. Sok közülük harisnyatartós kapcsokkal van ellátva, így erotikus harisnyával kombinálható a szett, tovább fokozva az izgalmakat. Tegyél egy próbát velük, ajánljuk az erotikus fűzőket nagyobb méretű, telt keblű hölgyeknek is.

 • Harisnyatartó, harisnya

  A harisnyatartók és a vékony pántokkal felerősített csipkés harisnyák világa ma már főleg a szexi fehérneműk berkeibe szorultak vissza, mivel ezek a ruhadarabok viselése nem a legpraktikusabb, viszont erotikus varázsuk vitathatatlan, és nem mossa el az idő. Egészítsd ki a szexi szettet szexi combfix típusú harisnyával, vagy hord önmagában harisnyát harisnyatartóval, a hatás nem fog elmaradni. A harisnyatartókból találsz filligránabb, és szélesebb csipkével egyaránt rendelkezőt, így ízlésedhez és hangulatodhoz illően tudod kombinálni.

 • CICARUHA

  A testharisnya vagy cicaruha egy nagyon izgalmas ruhadarab, mivel egyszerre öltöztet és hagy szabadon, ezzel ígérve játékos izgalmakat a kalandokra vágyóknak. Izgalmas alternatívát nyújt a meztelenség vagy ruha kérdésre. A cicaruhák népszerűsége, megalkotásuk óta töretlen, mivel nagyon elasztikus, csipkés anyagokból, készülnek, lágyan ölelik körül a test vonalait, és különböző mértékben és pontokon hagyják fedetlenül a testet. Bátran ajánljuk teltkarcsú, molett hölgyeknek is a nagy méretű cicaruhákat mivel számos cicaruha készül XL-es vagy annál nagyobb méretezéssel,  a váló minőségű alapanyagok miatt pedig könnyű a méretválasztás.

 • Szexi bugyi, tanga

  Az erotikus bugyik és nyitott tangák igényes részletekkel és fantáziadús megoldásokkal készülnek. Tervezésüknél a fő szempont a kényelem mellett, hogy felkeltsék az erotikus kíváncsiságot és fantáziát. A szexi bugyik kínálta izgalom és lehetőség nem csak a vékony hölgyeké, nagyobb méretekben, molett szexi tangát is bőben találsz a kínálatunkban, magas minőségű anyagokból, többféle színben. Ajándéknak, meglepetésnek is kiváló egy ilyen kis csipkés apróság, csak a megfelelő alkalmat kell megtalálni az átadásához.

 • Szexi fehérnemű nagy...

  Ebben a kategóriában azokat a szexi fehérneműket, babydollokat és szexi hálóingeket darabokat találod, melyek kimondottan Xl és nagyobb méretekben is készülnek, hogy a nagy méretekkel rendelkező, molett hölgyek is kényelmesen tudjanak válogatni a csábos fehérneműk között. Napjainkban szerencsére már több minőségi gyártó gondol a nagy méretű hölgyekre, és termékeiket már az ő igényeiknek megfelelően készítik, elasztikus anyagokból szélesebb méretskálával.

  A megfelelő méret kiválasztásához javasoljuk a gyártő által kiadott mérettáblázatot. A szexi fehérneműk minőségében abszolút megbízhatsz, mert nagyon elasztikus, tartós, bőrbarát anyagból készülnek, így viselésük - sok hasonló kinában készült termékkel ellentétben- kényelmes és kellemes a bőrnek.

oldalanként