INGYENES SZÁLLÍTÁS már 15.000 Ft-os rendeléstől!

Keresés

Kategóriák

Vásárlóink mondták

“Tegnap a Budaörsi pontjukban vásároltam. Az eladó hölgy egy tünemény volt, kedves, készséges, segítőkész!!! Köszönöm a vásárlást! Minden jót kívánok!"

Éva

“Csak ajánlani tudom másoknak Ezúton is megköszönöm munkatársuk figyelmes, körültekintő segítségét.A közeljövőben is vásárolni szeretnék Önöktől. Köszönöm, hogy megkerestek!"

Katalin

“Köszönöm szépen a pontos és kedves kiszolgálást és hogy segítettek megtalálni a megfelelő méretet számomra! Biztosan visszatérek még!"

Szilvia

“Köszönöm a segítséget a személyes próbánál! A 3 db melltartó tökéletes, sosem tudtam még a méretemben ilyen jól vásárolni!"

Ilona

“Tegnap érkezett meg a harisnya amit rendeltem. Nagyon szépen köszönöm a gyors szállítást. Nagyon boldog vagyok hogy a méret kiváló lett és 100% hogy fogok még innen rendelni . Árban és méretben sem találnék Önöknél kiválóbbat! Ismételten köszönöm hogy visszaadták az hitemet hogy találhatok még magamra harisnyát!"

Zoé

“Először rendeltem szexisebb fehérneműt. A választásnál nagy gondban voltam, hogy melyik méret lesz jó rám, de maximális segítséget kaptam! A termék még szebb is volt mint a képen, és nagyon elégedett vagyok vele. Köszönöm a segítséget!"

Edina

SZEXI FEHÉRNEMŰ

 

A szexi fehérneműk arra hivatottak, hogy pikantériát, izgalmat és meglepetést varázsoljanak a hétköznapokba, vagy feldobják az intim hangulatot egy különleges alkalommal mint ünnepi erotikus fehérnemű. Kínálatunkban többféle típus között is válogathatsz igényeidtől és méretedtől és ízlésedtől függően. Azt valljuk, hogy mindenki, akár molett testalkattal is lehet szexi, csak meg kell hozzá találni a megfelelő fehérneműt és, és persze a megfelelő alkalmat a viseléshez. A webáruház kínálatában a szexi hálóing-eket és babydoll-okat kombiné-kat a visszafogottabb hölgyeknek is bátran ajánljuk, kortól és testalkattól függetlenül. A merészebbek persze próbálkozhatnak a különböző szexi fűzőkkel, a legtöbbjük harisnyatartós modell amit kombinálhatnak a szexi combfix-el. Az erotikus cicaruha vagy testharisnya sem hiányozhat egyetlenegy fülledt hangulatú hálószobából sem. A fehérneműk tervezői a szépség és a játékosság mellett a kényelmes hordhatóságra és a bőrbarát alapanyagokra is ügyeltek, hiszen ezeknek a ruhadaraboknak nemcsak szexinek, de hordhatónak is kell lenniük, így a különböző csipke és tüll anyagok, szalagok és pántok a legjobb minőségű, jól szellőző elasztikus anyagokból készültek. A rendeléshez és a választáshoz a bal oldali szűrők segítenek.

alkategóriák

 • Szexi hálóing, babydoll

  Dobd föl a hangulatot egy szexi babydoll-al vagy egy csinos csipkés hálóinggel. Ezeket a darabokat bátran ajánljuk mindegyik fehérneműs fiókba. Többféle szexi ruha-ból választhatsz sokukhoz erotikus tanga is tartozik. Kínálatunkban többféle stílussal találkozhatsz. Vannak melyek inkább kombiné-ra vagy elegáns, csipkés szexi hálóingekre hasonlítanak, de merészebb, fülledt erotikát sugalló modelleket is találsz. Valljuk, hogy XL vagy annál nagyobb méretben is lehetsz csábító, így  vannak nagyobb méretek is, molett méretre készült babydollok is. A különböző csipkés babydoll-ok, szatén hálóing-ek és csipkés kombiné-k azért nagyon kedvelt fehérneműk, mert csábításra és alvásra is egyaránt kiválóak, ezt a csábos, szexi design-ak, és a minőségi, igényes alapanyagoknak köszönhetik. A mellkosaras szexi hálóingeket elsősorban a teltebb formákkal rendelkező hölgyeknek ajánljuk, ezek a fehérneműk melltartó funkciót is ellátó szexi fehérneműként és hálóingként egyaránt szolgálnak.

 • Szexi fűző szett

  A női fűzők erotikus varázsa évszázadok óta él, a valaha kényelmetlen, alakot elszorító fűzőkből mára már kényelmes és viselhető szexi fehérneműk lettek, melyek pikantériát varázsolnak a párkapcsolatba. A különböző fazonú divatfűzők előnyösen emelik ki a női alakot, kerekebb, nőiesebb formákat varázsolva. Hagyományos fazonú testhez simuló kapcsos fűzőket és bővebb, alakot leplező csipkés fűzőket is találsz, melyek elasztikus csipkéből készültek, így viselésük kimondottan kényelmes. Sok közülük harisnyatartós kapcsokkal van ellátva, így erotikus harisnyával, combfixel kombinálható a szett, tovább fokozva az izgalmakat.  A fűzők alakformáló hatásuknál fogva mérettől függetlenül, minden alakból képesek kihozni a legtöbbet. Így ajánljuk az erotikus fűzőket molett, telt keblű hölgyeknek plus size méretekben is.

 • Harisnyatartó, harisnya

  A harisnyatartók és a vékony pántokkal felerősített csipkés harisnyák világa ma már főleg a szexi fehérneműk berkeibe szorultak vissza, mivel ezek a ruhadarabok viselése nem a legpraktikusabb, viszont erotikus varázsuk vitathatatlan, és nem mossa el az idő. Egészítsd ki a szexi szettet szexi combfix típusú harisnyával, vagy hord önmagában harisnyát harisnyatartóval, a hatás nem fog elmaradni. A harisnyatartókból találsz egyszerűbb, és szélesebb csipkével egyaránt rendelkezőt, így ízlésedhez és hangulatodhoz illően tudod kombinálni. A népszerű fekete harisnyatarón kívül találsz még fehér, test és piros harisnyatartót is, hozzá passzoló csipkés harisnyával. A harisnyatartó mérete  a csípő szélességétől függ, melyhez a mérettáblázat nyújt segítséget. A harisnyatartó pántok végén kapocs van, ezek rögzítik a harisnyákat. Kínálunk plus size méretű molett harisnyatartókat is, ajánljuk kerek formákra is ezt az örökzöld csábos fehérneműt.

 • CICARUHA

  A testharisnya vagy cicaruha egy nagyon izgalmas ruhadarab, mivel egyszerre öltöztet és hagy szabadon, ezzel ígérve játékos izgalmakat a kalandokra vágyóknak. Izgalmas alternatívát nyújt a meztelenség vagy ruha kérdésre. A cicaruhák népszerűsége, megalkotásuk óta töretlen, mivel nagyon elasztikus, csipkés anyagokból, készülnek, lágyan ölelik körül a test vonalait, és különböző mértékben és pontokon hagyják fedetlenül a testet. Bátran ajánljuk teltkarcsú, molett hölgyeknek is a nagy méretű cicaruhákat mivel számos cicaruha készül XL-es vagy annál nagyobb méretezéssel,  a váló minőségű alapanyagok miatt pedig könnyű a méretválasztás.

 • Szexi bugyi, tanga

  Az erotikus bugyik és nyitott tangák igényes részletekkel és fantáziadús megoldásokkal készülnek. Tervezésüknél a fő szempont a kényelem mellett, hogy felkeltsék az erotikus kíváncsiságot és fantáziát. A szexi bugyik kínálta izgalom és lehetőség nem csak a vékony hölgyeké, nagyobb méretekben, molett szexi tangát is bőben találsz a kínálatunkban, magas minőségű anyagokból, többféle színben. Ajándéknak, meglepetésnek is kiváló egy ilyen kis csipkés apróság, csak a megfelelő alkalmat kell megtalálni az átadásához.

 • Szexi fehérnemű nagy...

  Ebben a kategóriában azokat a szexi fehérneműket, babydollokat és szexi hálóingeket darabokat találod, melyek kimondottan Xl és nagyobb méretekben is készülnek, hogy a nagy méretekkel rendelkező, molett hölgyek is kényelmesen tudjanak válogatni a csábos fehérneműk között. Napjainkban szerencsére már több minőségi gyártó gondol a nagy méretű hölgyekre, és termékeiket már az ő igényeiknek megfelelően készítik, elasztikus anyagokból szélesebb méretskálával.

  A megfelelő méret kiválasztásához javasoljuk a gyártő által kiadott mérettáblázatot. A szexi fehérneműk minőségében abszolút megbízhatsz, mert nagyon elasztikus, tartós, bőrbarát anyagból készülnek, így viselésük - sok hasonló kinában készült termékkel ellentétben- kényelmes és kellemes a bőrnek.

oldalanként