KIÁRUSÍTÁS!  -40-70% melltartó és fürdőruha! Utolsó darabok, keresd a méreted!

SZEXI FEHÉRNEMŰ 

Alkategóriák

oldalanként
Mutat 1 - 20 / 140

A szexi fehérneműk arra hivatottak, hogy pikantériát, izgalmat és meglepetést varázsoljanak a hétköznapokba, vagy feldobják az intim hangulatot egy különleges alkalommal mint ünnepi erotikus fehérnemű.

Kínálatunkban többféle szexi ruha között is válogathatsz igényeidtől és méretedtől és ízlésedtől függően. Azt valljuk, hogy mindenki, akár molett testalkattal is lehet szexi, csak meg kell hozzá találni a megfelelő fehérneműt és, és persze a megfelelő alkalmat a viseléshez. A webáruház kínálatában a szexi hálóing-eket és babydoll-okat kombiné-kat a visszafogottabb hölgyeknek is bátran ajánljuk, kortól és testalkattól függetlenül. A merészebbek persze próbálkozhatnak a különböző szexi fűzőkkel, a legtöbbjük harisnyatartós modell amit kombinálhatnak a szexi combfix-el. Az erotikus cicaruha vagy testharisnya és a szexi body sem hiányozhat egyetlenegy fülledt hangulatú hálószobából sem.

A fehérneműk tervezői a szépség és a játékosság mellett a kényelmes hordhatóságra és a bőrbarát alapanyagokra is ügyeltek, hiszen ezeknek a ruhadaraboknak nemcsak szexinek, de hordhatónak is kell lenniük, így a különböző csipke és tüll anyagok, szalagok és pántok a legjobb minőségű, jól szellőző elasztikus anyagokból készültek. A rendeléshez és a választáshoz a bal oldali szűrők segítenek.

Szempontok a szexi fehérnemű vásárláshoz

Sokféle csábos fehérneműről beszélhetünk, de mielőtt kiválasztjuk, sok fontos szempontot érdemes figyelembe venni.

Sokan kérdezik meg maguktól, hogy fel merjék-e egyáltalán venni a merészebb, erotikus fehérneműket, van-e rá szükségük egyáltalán? Pedig az senki sem vonja kétségbe, hogy a férfiak vizuális típusok,így szükségük van a változó ingerekre. A csábító női öltözékek arra hivatottak, hogy változatosságot és pikantériát csempésszenek a hétköznapokba, így igenis szükség van rájuk minden pár életébe.

Az internetes vásárlás tökéletesen biztosítja az ehhez szükséges nyugalmas, kényelmes környezetet, és a teljes diszkréciót, hiszen senki sem fogja megtudni, hogy mit vásároltál, és a csomagon sem fog látszani, hogy mi van benne.

Első és legfontosabb, hogy a saját egyéniségünknek megfelelően válasszunk. A szexi fehérneműnek a figyelem felkeltés az elsődleges célja, ne essünk a ló túlsó oldalára, és ne legyünk benne közönségesek. Inkább próbáljunk meg picit provokatív, érzéki, szenvedélyes, vagy elegáns, kacér, ártatlan tulajdonságokat magunkra ruházni a kiválasztott fehérneműben.

Ezen tulajdonságokat könnyen elérhetjük, ha különböző tulajdonságú anyagokat érdekes vágásokkal, megfelelő színekkel kombináljuk.

Néhány leírással segítünk, hogy a választásod még sikeresebb legyen:

Cicaruha

Velejéig rafinált holmi. Egyszerre van is rajtad valami, meg nincs is. Ez a van-nincs érzés különösen izgalmas helyzetet teremt. Ha eddig csak fantáziáltál róla itt ideje, hogy kipróbáld magad benne! Mit érdemes  tudni róla? Általában rugalmas hálóból készült, ami tökéletesen illeszkedik az alakodhoz. Kialakítása lehetővé teszi, hogy ne kelljen annak levételével küszködni. Nem csak design-ban különböznek az egyes modellek, hanem abban is, hogy hol és milyen mértékben hagyják szabadon a testet. Az ágyék tájon a legtöbb modell nyitott, de vannak olyan típusok is, melyek szabadon hagyják a kebleket vagy a feneket is. A cicaruha/testharisnya fehérneműk vállpántos és hosszú ill. ¾-es ujjú kivitelben készülnek.Anyag-összetételét tekintve tüll és csipke kombinálását használják, elasztikus összetevőkkel, különféle stílusokkal, és mintázatokkal.                                

 Kalandozások az erotikus fűzők világába

A fűzök évszázadokon keresztül hozzátartoztak a női alsóneműkhöz. Szerepük  a női  test kordába szorítása volt, az kor szerint ideális női formák megalkotása érdekében. Ma már ezeknek a fűzőknek a megszelídített, kényelmes, és szemet gyönyörködtető változatait használjuk, a női test erotikus vonulatainak kiemelésére.

Alakformáló hatásuk miatt talán az egyik legérdekesebb eleme a szexi ruhatárnak. Különböző varrástechnológiáknak köszönhetően kiemeli a melleket, sokuk eleve merevítőkkel készül, így ugyanolyan mellemelő hatásúak akárcsak egy merevítős melltartó. A derékrésznél megerősítette anyagokból készülnek,így egyáltalán nem szorítanak a fűzők hagyományos szerepe szerint, viszont finoman hangsúlyozzák a derekat, és kiemelik a csípő vonulatát. A design többféle lehet, a hagyományos csipkés fodros, romantikus típustól egészen a latex-bőr darabokig minden megtalálható ebben a műfajban. Mivel rendkívül elbűvölővé, titokzatossá teszik viselőjüket így ezzel a ruhadarabbal biztos felejthetetlen pillanatokat szerezhetsz párodnak. 

Éld ki a fantáziád a szexi ruhák és szexi jelmezek segítségével!

Ne gondold, hogy csak a farsangi mulatságok ideje alatt viselhetsz jelmezt.!A különféle erotikus jelmezek  hozzájárulnak, hogy ne laposodjon el a kapcsolat, hosszú idő elteltével sem. Ugyan, miért is ne játszhatnánk a hálószobában? A különféle  szerepjáték a legtöbb ember erotikus fantáziájában megtalálható, és a jelmezek segítenek megélni azokat, legyen szó akár rendőr, akár ápolónő vagy mondjuk felszolgáló játékról. Higgyétek el, sokkal izgalmasabb a hálószoba falain belül a különböző szerepjátékok izgalmát megélni, mint csak álmodozni róluk. Csak próbáljátok ki.                                           

A molett szexi fehérneműk világa

A sikeres és változatos erotikus élet nem csak az XS, S méretekkel rendelkező hölgyeknek jár! Szerencsére a férfiaknak nem csak az autóban van eltérő ízlésük, lehet szó, akár trabantról, vagy akár BMW-ről. Ugyanígy érvényes a változó ízlés a nők terén is. Vannak férfiak, akik a darázsderékra esküsznek, de vannak szép számmal olyan férfiak is, akik jobban szeretik a teltebb hölgyeket. Ezen igényeket felmérve és kiszolgálva ma már számos olyan szexi fehérnemű található nálunk, amely termékei akár 5XL-es méretig is elérhetőek!.  

Egy-két szót ejtsünk a színekről is

Az erotikus fehérneműket általában a 3 alapszínben gyártják. fehér, fekete és piros. De mit is fejezhetünk ki ezekkel s színekkel?

Fekete: Izgalmas, kihívó, kicsit talán romlott is. Hamar felkelti a férfiak kíváncsiságát. A fekete színben merészebbnek érezzük magunkat, aki gátlások nélkül készen áll a kísérletekre. Nem véletlenül ebben a színben fogy a legtöbb erotikus fehérnemű

Piros: Az erotikus szerelem színe. Hangsúlyozza a nőiességet az érzékiséget. Ez a szín igézően hat a férfiakra, igazi szenvedélyes hatást érhetünk el vele.

Fehér: Az ártatlanság és a szűziesség jelképe. A különböző csipkés megoldások segítenek kiemelni a szép nőies alakunkat. Nem csak ártatlanságot kölcsönöz, hanem szelídséget stílusos eleganciát is.