Szexi body 

12 900 Ft‎

Pikáns fűzős fekete  body, alul nyitott szabással, és állítható pántokkal.

10 600 Ft‎

merész cicaruha/body, fekete hálós anyagból, kreatív pántok mintával, combfix harisnyával.

11 600 Ft‎

Elegáns női body felső látványos áttört csipkével virágmotívummal., Merevítős push up mellkosarakkal.

7 080 Ft‎ 11 800 Ft‎ -40%

Különleges szépságű menta színű csipke body. Obsessive minőségben, dobozban.

Mutat 1 - 16 / 16

Miért izgalmas a szexi body?

A szexi body hagyományosan egy testhez tapadó, alakot megmuatató ruhadarab, mely mindehol szorosan tapad a női alak vonalaihoz. Az elasztikus anyagok elterjedése óta vált igazán népszerűvé, mert a modern alapanyagoknak köszönhetően számos csodaszép változatát tudják elkészíteni a szexi fehérnemű gyártók.

Az erotikus body egy igazi "van is rajtam valai meg nincs is" ruhadarab, ami igazán felelti az érdeklődést, és számtalan játékos lehetőséget kínál. A bodyk a kegkülönfélébb változatokban készülnek, szatén, állítható pántokkal szallagokkal, fűzős megkötőkkel, és persze alul nyitott változatban.

Máig a  legelterjedtebb a csipkés body, mely átlátszó elasztikus anyagból készül, így nemcsak szemet gyönyörködtető a anői testen, de egyben kényelmes ruhadarab is. A szexi body viselését ajánljuk minden hölgynek, aki egy kis játékosságot és pikantériát szeretne csempészni a szexuális életébe.

Fekete csipke body nem csak merészeknek

Az alul nyitott vagy akár kapcsokkal záródó csipkebody a legkihívóbb fehérneműk között szerepel.Az áttetsző csipkés tüll izgalmas és szemet gyönyörködtető is egyben. A bodyt nem kötelező levenni!