Érzéki új szexi harisnya stílusok a divatban

A 2019 es szexi harisnya divat  középpontjában az érzékeik állnak. Az új kollekciók kísértésbe hoznak és garantáltan hatni fognak mindkét nemre.

Valójában csak kevesen vagyunk tisztában van azzal, hogy egy szexi harisnya milyen hatással lehet a férfiakra. Felfrissíti a hálószoba hangualtát, és arra készteti partnerünket, hogy észrevegye benned azt a nőt, akiről régóta álmodott. És a szexi holmi beszerzése? Sokunknak kínos egy üzletben ilyen jellegű harisnyát,  vagy eygyebet vásárolni Nyugi, nem kell feszengened, szerencsére ma már egyszerűen online is megrendelheted a harisnyát is, nem szükséges személyesen vásárolnod!  

A szexi harisnyákból  az online áruház valóban sok terméket kínál.Sokkal szélesebb a termékkínálat, mint a fizikai boltok esetében. Különböző méretek kaphatók, így mind a rövid, mind a magas és  a kissé teltebb, molett nők is testalaktukhoz megfelelő termékeket találnak.

Erotikus harisnyanadrág különféle színekben és mintákban is kapható. Választhatsz teljesen sima, fekete harisnyát, vagy akár vöröses, intenzív szíveket. Vannak olyan szexi harisnyanadrágok is, amelyek alakformáló hatással is rendelkeznek, és előnyösen formálják a lábakat, az alakot. Nekik köszönhetően magabiztosan és vonzóan érezheted magad a hálószobában. Az online vásárlás lehetőségének köszönhetően biztosak lehetünk abban, hogy a rendelés közvetlenül az hozzánk érkeznik, és senki sem fogja tudni, hogy mi volt a csomagban.

 És ami a harisnyák árát illeti az ilyen harisnyanadrág pénztárcabarát, viszont tartósságuknak köszönhetően sokáig használhatod!

De nézzük csak, melyek az idei legmenőbb szexi fazonok!

Combfixek melyek felszítják a szenvedélyt

A vitathatatlanul erotikus kisugárzású combfixek az idei kollekciókban főszerephez jutnak. Az érzékekre ható könnyű és játékos stílusú darabok hódítanak, akár harisnyakötős változatban akár öntapadó combfixként.A jóél megszokott fekete mellett megjelenik a vörös is, mely érzéski harmóniát alkot a feketével. 

szexi harisnya stílusok

Újra hatalmas divat a mintás harisnya amely állandó része a érzékekre épülő kollekcióknak. A minták lehetnek fűzőt imitálóak és újra hódít a leopárd mintás is, a született vadmacskák kedvence. A Moulin Rouge reflektorfényének hangulatát idézik, a hátul egyenes szatén vonallal díszitett modellek, melyek nem csak izgalmasak, deremekül meghosszabbítják a lábadat is.

Fedezd fel mindet, és közülük válaszd ki a kedvenc modelled!A harisnyák minden porcikájukban érzéki és nőies, felejthetetlen és kísértéssel teli hangulatot idéznek elő.

Nyitott harisnyanadrágok, nem csak a kalandoroknak

Ne gondold, hogy az alul nyitott harisnya csak a felszabadult érzékiséggel teli, kalandot kereső nők kiváltásga. A nyitott harisnyát mindenkinek ajánljuk aki egy kis kísérletezésre vágyik az erotika buja világában!

Az alul nyitott fazonú harisnyanadrág egy tágas, szellős nyári modell, mely érdekes kiegészítő lehet a hálószobában vagy akár egy fárasztó nap során, amikor csak Te tudod, mit viselsz a ruha alatt.

nyitott harisnya

Az ilyen szexi harisnya magabiztosságot ad, és gondoskodik a szexi megjelenéséről intim helyzetekben, új utakat nyitva A kínálat széles - vannak  fekete klasszikus, különböző mintás harisnyák is, melyek harisnyatartót és csipkéket imitálnak.

Szóval ne legyenek előítéleteid! Egy ilyen harisnya, nemcsak önbizalmat ad, de serkenti képzeleted és felkelti a szexuális étvágyat is. 

A divat egy olyan terület mely tágas ad az önkifejezésnek! Élj vele!