INGYENES SZÁLLÍTÁS már 15.000 Ft-tól!  Akciós termékek -10-30%-al%

Stílusok, fehérnemű vásárlás

Combvédő csipke: a forradalmi megoldás!

Combvédő csipke: a forradalmi megoldás!

Ezeket a praktikus, megmentő darabokat a combfix tovább gondolásának köszönhetjük. Mintha egy fejpántot használnák a combunk kívánt felületén. Szélessége pont megfelelő, a belsejét szilikon csíkkal látták el, meggátolva ezzel is az esetleges legördülést és csúszkálást. Vannak csipkés és egyszerűbb, sima változatok is. A színek tekintetében az alapszínek bézs, fehér, fekete.

Tippek és trükkök a harisnyákhoz

Tippek és trükkök a harisnyákhoz

Hogyan kezeld a harisnyádat, hogy minél tovább hordhasd? Tippek és trükkök a harisnya élettartamának növeléséhez.

Való-e a fehérnemű a karácsonyfa alá?

Való-e a fehérnemű a karácsonyfa alá?

A legtöbb családban hagyományosan közösen adják át, és bontogatják ki az ajándékokat, ami nagyon szép szokás, ám nem árt figyelembe venni, a fehérneműt éppen személyre-szóló mivolta miatt inkább négyszemközt kívánatos átadni. Ezért, mielőtt a nagy közös családi ajándékátadásra szánsz egy csomagot, gondold át, nem okozol -e ezzel kellemetlenséget a megajándékozottnak

Vásárlási útmutató karácsonyi fehérnemű ajándékozáshoz:

Vásárlási útmutató karácsonyi fehérnemű ajándékozáshoz:

A fehérnemű varázslatos és személyes ajándék, mely a legintimebb és legemlékezetesebb karácsonyi ajándékká válhat, ám a vásárlásnak vannak buktatói is! A karácsonyi fehérnemű lehet egy nagyon dögös szexi fűző szett, babydoll vagy testharisnya, akár szexi alsó is melyek csak az intim együttlétek alkalmával kerülnek elő de ugyanilyen meghitt ajándék lehet egy csábos hálóing, vagy melltartó és bugyi szett, noha ez utóbbiakat elsősorban „mindennapos” használatra vásároljuk.

Miért érdemes a neten vásárolnod, ha teltebb vagy?

Miért érdemes a neten vásárolnod, ha teltebb vagy?

A hölgyek életében az egyik legfontosabb kiegészítő és egyben barát is a melltartó, hiszen a nap minden percében velünk van. Vannak olyan helyzetek, amikor viszont speciális megoldásra van szükség, hiszen melleink védelme mindennél fontosabb.

Fehérneműt kapni jó!

Fehérneműt kapni jó!

Fehérneműt adni-kapni igazán romantikus, de mit lehet tenni annak érdekében, hogy a meglepetés csakis kellemes legyen? A legtöbben nagyon romantikusnak tartják, ha fehérneműt kapnak ajándékba, vagy ajándékoznak. Ahhoz azonban, hogy az ajándék valóban öröm legyen és ne kellemetlen meglepetés, a legjobb „előkészíteni” a terepet. Egy kis rávezetéssel súgással sokat segíthetsz párodnak a választásban, és nem utolsó sorban olyasmit kapsz ami megfelelő méretű, és ami gazán örömet okoz.

Hogyan válassz jó melltartó-méretet?

Hogyan válassz jó melltartó-méretet?

Melltartó méret táblázat, Hogyan válassz jó melltartó-méretet?

Hogyan válassz melltartót?

Hogyan válassz melltartót?

Melltartó-vásárlás a méretek és fazonok tükrében  megfelelő melltartó kiválasztása, többet jelent annál, mint megtalálni azt a modellt, melyet a legszebbnek és a legvonzóbbnak találsz.  Persze a kinézet, a szín, a stílus is nagyon meghatározó szempont a választásnál. Gondoljunk mindenekelőtt a mellméretünkre és a mellformánkra, és mindig ahhoz válasszunk modellt, ne pedig fordítva.  Vegyük figyelembe, hogy a  mell méret nem állandó,  változhat a diéta , a terhesség , a testmozgás hatására vagy , az életkor előre haladásával.  A megfelelő melltartó segít megőrizni a mellek tartását, és tökéletesen illeszkedik, míg a nem megfelelő melltartó nem tart  rendesen, és általában kényelmetlen is. A nem megfelelő méretnél, a mellek eltűnhetnek vagy kibuggyanhatnak a mellkosarakból a melltartó oldalt bevághat, a pántok szoríthatnak. A nem a mell-méretünkhöz illeszkedő fazonoknál a hátunk megfájdulhat, ha túl kecses és „filigrán” a tartószerkezet.

Fehérnemű vásárlás webáruházból

Fehérnemű vásárlás webáruházból

Tőlünk  beszeretheted az "extra"-nak mondott melltartó méretet is.Ráadásul nálunk sokkal nagyobb választékot fogsz találni, mind fazonok, mind pedig a színek tekintetében.Nem csak a méretek tekintetében tudunk jóval szélesebb tartományban mozogni mint az üzletek, hanem nálunk mindig találsz a szezonnak és a legfrissebb trendeknek megfelelő ÚJ, FRISS, VÁLTOZATOS modelleket, így kedved szerint frissítheted a fehérnemű-készletedet  újdonságokkal.

Félkosaras, csipkés melltartó fazon

Félkosaras, csipkés melltartó fazon

A csipkés melltartónál az alsó mellkosarakban vékony szivacs-réteg van, ami szép formát biztosít, - Felső mellkosarak áttetsző csipkéből készülnek, akkor áll szépen, ha kitöltik a mellek.

Ez a fazon garantáltan nőies megjelenést ad, az vékony szivacs miatt jótékonyan formálja a mell alakját, elrejti annak esetleges hiányosságait, miközben megmarad könnyednek is és lágy csipkével keretezi  a dekoltázst!