Minták minden alkalomra

Szereted a divatot? Szereted a harisnyanadrágot? Nagyszerű, mert ez a kettő szenvedély kombinálható. A gyártók évről évre  száz különböző kialakítású mintás harisnyanadrágot és combfixet t és harisnyát kínálnak. Természetesen vannak hivatalos alkalmak, amelyek csak a klasszikus egyszínű harisnyanadrágot engedi meg. 

Nyilvánvalóan egy komoly üzleti találkozóra nem vehetsz fel egy elbűvölő szivecskés mintás harisnyát. De akkor mikor biztonságos egy csillagos  vagy a pöttyös harisnya viselése? Bármilyen kevésbé hivatalos alkalomra, vagy randira.

Tökéletes szetted lehet egy hosszú ujjú ruha, szív mintás harisnya és egy velúr magas sarkú bokacsizma. Családi esemény? Blúz, klasszikus térdig érő szoknya, pöttyös harisnya és női cowboy csizma vágott sarokkal. Kávé és mozi a barátokkal? Farmer ruha, geometriai mintás harisnyanadrág és szuper kényelmes női Chelsea csizma. Randevú? Miniszoknya, combfix mintás harisnya és magas sarkú csizma.

Mire érdemes odafigyelni ha mintás harisnyanadrágot veszel fel? Az összhatásra. Ha mintás harisnyát viselsz, akkor a ruhád vagy a szoknyád sima és minta nélküli legyen, akr csak a búzod.. A legbiztonságosabb választás itt egy fekete ruha, egy fekete harisnya mintával és fekete női csizma.

Munkába járós minták

Csíkos, pöttyös, virágos? Az alábbi mintákat bátran felveheted munkába is, nem fog senki kiakadni rajta, Te pedig egy kis változatosságot és divatot vittél a a megszokott holmik közé.

divatos mintás harisnya

Buliba

Ha szórakozni indulsz, akkor az öltözékedet a legjobban egy divatos mintás harisnya fogja feldobni, legyen az szivacskés, kígyó, vagy leopárd mintás, vagy egy merész csíkos, garantáltan sikered lesz benne.

divatos minták a harisnyán

Randira

Randevúra a szexi harisnyák jól jönnek majd. Partneredet elbűvőlheted egy egész sor szexi mintás harisnyával, melyben dögös leszel és a lábadra vonzza a tekintetet. A legfisebb divat szerinti combfix mintás harisnyákat pont au olyan alkalmakra találták ki.

divatos mintás harisnya