Sokan kérdezizek tőlem, hogy melyik alakformáló bodyt válasszátok, melyik a "leghatásosabb". Tény és való, hogy a képről ezt nagyon nehéz eldönteni, mert csak egy tökéletes alakú nőt láthatunk egy szép fehérneműben.

A tényleges hatáshoz minimum meg kéne fogni az alakformáló anyagát, de persze a legjobb lenne felpróbálni. Mivel az online térben ezen előbbiekre nincsen lehetőség, ebben a cikkben fogom összefoglalni, hogy mely bodyktól milyen hatást várhatsz, és mely szempontok alapján döntsd el, hogy meylik lenne számodra a legmegfelelőbb.

1. Sanremo alakformáló body

A Gorsenia gyártó Sanremo nevezetű bodyjakétség kívűl az egyik legintenzívebb hatású egész alakot formázó karcsusító női body melyet csak beszerezhetsz. Vastagabb, erős anyagának és 7% os elasztán taraémának köszönhetően erős kompressziós hatást fejt ki a poroblémás területekre. Vastagsága miatt a szélei nem varrás nélküli technológiával készültek, de ttől nem kell megijedni, mert a modell így sem látszik át a ruha alatt, feltéve, ha jó méretet választasz, és nem vág be a széle. A kényelmes toaletre járást a láb közötti jól használható kapcsok biztosítják.

A gyártó egészen 4XL-es méretig gyártja a modellt, így amoletteb alakatú nők számára is elérhető ez a remek darab.

Kinek ajánlom?

Elsősorban azok számára akik valami nagy alkalomra készülnek, ahol a legjobb formájukat  kell hozni. Erős hatsása miatt hétköznapokra nem éppen a legkényelmesebb viselet, de például szűk alkalmi ruha alatt kitűnő szolgálatot tesz. Karcsúbbnak tűnik benn az egész alak és ülés közben a hurkék nem, vagy legalábbis mérsékeltebben látszanak.

2. Julimex 219 alakformáló női body

A gyártó nagyon is otthon van az alakformáló fehérneműk tervezésében és gyártásában, hiszen rengeteg alakformáló fehérneművel rukkol elő minden évben. Az egyik legsikeresbb karcsusító modellje  219 es számon futó body már évek óta változatlan formában érhető el, mert annyira jól bevállt, hogy nem szükséges rajta változtatni.

A Julimex bevezette modern szegélylezárási  technológiát az INVISIBLE- LINE-t, melynek köszönhetően a szélek láthatatlanok maradnak a ruha alatt.  Az előző modellnél vékonyabb anayagből készült puha, lélegző anyag szépen feszesíti a törzset. A gyártó cserélhető vállpántokat tervezett a modellre, így szilikonra is le lehet cserélni a pántokat, ha a rujha megkívánja.

219 pántos alakformáló body

Kinek ajánlom?

Ha fontos számodra a varrás nélküli szél  és egy kicsit kényelmesebb, vékonyabb anyagú bodyt szeretnél, akkor ebben a modellben nem fogsz csalódni. Nem szorít össze annyira mint a Sanremo, de cserébe egy vékonyabb anyagú, kénylmesebb bodyt viselhetsz, mely abszolút nem látszik át a ruha alatt. Egy komolyabb étkezés is szóba jöhet ebben a bodyban, lélegzethez fogsz jutni utána is!

Glam női fűző -body sorozat

A Mitex kínálatában kapható Glam sorozat méltán az egyik legtöbbet eladott alakformáló body Lengyelországban. Anyaga vékony ugyan, de rerejét egy egyedülálló anyag szerkezet kialakításnak köszönheti mely két innovatívtechnológia kombinációja. 

Mi is az a GLAM sorozat?

Sikerét a nagyon intenzív karcsusító hatású anyagnak köszönheti, mely láthatatlan és diszkrét a ruha alatt, mégis nagyon erős.

Hogyan lehetséges ez?

A korszerű anyag két részből áll: a felső része speciális, erős kötöttáruból van varrva, amelynek célja a has meghúzása, a derék alakítása és az oldalsó háj leszorítása. Az anyag vékonysága és áttetszősége ellenére is hatékonyan összenyomja a problémás testrészeket. 

Kiváló ötlet, hogy a  bugyi tetejét szilikonnal borították, így hogy használat közben mindig a helyén marad és nem csúszik el.

A lábak között olyan kényelmesen ki és bezárhatókapocs van amely sokkal könnyebbé teszi a toalet használatát.  

Két színben kaphatók: klasszikus fekete és por rózsaszín. 

Glam body fűző

Kinek ajánlom?

Azok számára akiknek abszolút fontos, hogy nagyon vékony legyen a body a ruha alatt, akárcsak egy "második bőr". A Glam sorozat ráadásul. többféle variációban érhető el, így van tangás változat, olyan amelyik pánt nélküli, van száras változa ist és a magasságban is többféle típus létezik, aszerint, hogy melyik testrészedet szeretnéd karcsúsítani.