Alakformáló fehérnemű teszt- Hasonlítsuk össze!

Az alábbiakban a 5 népszerű alakformáló fehérneműt hasonlítunk össze és válaszolunk a termékekkel kapcsolatban leggyakrabban feltett kérdésekre is.

Mindnyájan azt szeretnénk, hogy alakalmi ruhánk tökéletesen illeszkedjen, és úgy nézzünk ki a fényképeken mint egy gyönyörű nő, persze lapos hassal...

  • Nyílván szeretnél újra karcsú lennei a baba születése után is.  
  • Előfordul az is, hogy  legjobb formádat kell hozni egy fontos eseménynél. (Esküvő vagy osztálytalákozó)
  • Szeretnéd jól érezni magát a kedvenc ruhádban még akkor is, ha néhány kilótt felszedté.

Nos, ha a fenti szempontpk valamelyikében érdekelt vagy, akkor minden bizonnyal részletesebben is érdekel, hogy melyik típustól mit várhatsz!

Mire jó hát az alakformáló? Az alakformáló fehérnemű segít vizuálisan csalni néhány kilót anélkül, hogy kés alá kellene feküdni. Nos mit várhatsz ezektől a fehérneműktőL, Csodát nem , d karcsúbbnak tűnsz benne és kés gondoskodik róla, hogy ruha a lehető legjobban illeszkedjen!

A vásárláskor femlmerülhet számtalan kérdés? Melyik márka bizonyul a hatékonynak? Melyik kényelmes is, annak ellenére, hogy hatékony is egyben? És mely alakformálók  használhatóak sok mosás után is ? Ezeket a kérdéseket is tárgyaljuk az összehasonlításában.

1. Wolbar Minima hasleszorító bugyi 

Bézsben, fehérben, valamint elegáns fekete színben vásárolható meg. A derekat, a csípőt és a gyomrot egyformán formázza és feszesíti és szinte bármilyen nadrág alatt viselhető, mivel a  lézerrel vágott technológiának köszönhetően nem nincsen szegélye. A gyártó szerint ez az alakformáló bugyi jó nyújthatósággal és formázó hatással bír, 41% elasztán anyagösszetételén alapulva.

wolbar minima Alakformáló fehérnemű teszt

Milyen szerepet játszik az elasztán az alakformában?

Az alakformáló fehérneműkben csaknem mindig szerepel az elasztán. Ez az anyag ugyanis döntően felelős a ruhanemű alakja és a funkcionális tulajdonságok megőrzéséért. 

Nem kényelmetlen, ha egész nap viselem?

A Wolbar minima alsó, egy vékaonyabb anaygú alsónemű, mely egész nap viselhető, ha a megfeleő méretet választottad, akkor egyáltalán nem lesz kényeémetlen.

Mennyire húzz majd be a hasamat?

Ez a típus enyhe alakformáló jatással bír, inkább feszesít és eltűntetni a hurkákat, mintsem összenyom.

Szülés után is hordható?

Igen, mivel ez egy könnyű és kényelmes alsó, mely az alsó hasi részt formázza, ezért jó szolgáatot tehet a szülsé utáni alakod gyorsabb visszanyerésében.2. Julimex Shape & Chic 119 alakformáló body

A gyártó hat méretben kínálja ezt a magas szabású pántos alakformáló bodyt. Az állítható vállpántok és lábak között kapcsok viszonylag egyszerűvé teszi a WC használatát, és lehetőséget ad arra, hogy a vállpántok hossza a felső test mértetihez igazodjon. Az Julimex a mérettáblázatában mindig a csípőbőséget adja meg  referenciaértékekként, és az alapján kell kiválasztani a megfelelő méretet.

julimex lakaformáló body

Hatékonyabb, ha a kelleténél kisebb méretben viselem az alakformálót?

Nem ajánlotti az alakformálókat a kelleténél kisebb méreteben viselni. A kisebb méret ugyanis a széleken bevághat, ezen felül növeli az egészségügyi problémák, például a bőrirritáció vagy emésztési zavarok kockázatát.

Eltűnteti-e Julimex Shape & Chic 119 az alakformáló a kiálló hasat?

Az alakformáló nem képes eltűntetni a hasat és a felesleges kilókat. Csupán laposabbá teszi a kiálló pocakot. A tény, hogy van valamekkora hasad ez továbbra is többé-kevésbé nyilvánvaló lesz, bár a has laposabbnak és feszesebbnek tűnik. 

Bevág-e majd a body a fenéknél vagy a combnál?

Nem, ha a a megfelelő méretet választottad.

3. Eldar Vanilia alakformáló body shaper

Másik népszerű body az Eldar Vanilia névre keresztelt fűző tipusú modellje. Ezt a női alakformáló fűzőt  fehér, fekete vagy bézs színben rendelheted meg. Az öv a legtöbb nőnél közvetlenül a mellkas alatt végződik, ezért bármilyen melltartóval kombinálható. A szegélyeknél a márka egy virágos csipke díszítést választott, hogy a testnek bizonyos lágy nőiességet  adjon. A hason kívűl, a feneket, a csípőt és a derekat is formázza.
A vállpántok megakadályozzák, hogy viselés közben lecsússzon a body, miközben nagyon kényelmes viselet, az elasztikus csipke széleknek köszönhetően.
vanilia Alakformáló fehérnemű teszt

A vásárlással négy méret közül választhatsz,S től Xl-ig. A mérattábla alapján nem nehéz dönteni, hogy ezek közül a méretek közül melyik felel meg a csípő méretének. Míg a legkisebb méretet 88-92 centiméter derék kerületére szánják, a legnagyobb méret 112-116 cm-es sípőbőségre ajánlott.
Az alapanyag 80% poliamid, 17% spandex  a gyártó szerint  elég kényelmes ahhoz, hogy egész nap hordható legyen. Továbbá  alapanyag kiválóan szellőzik, a baktériumokkal szemben is ellenálló. A
Mi is az a spandex?
Ez a kifejezés csak egy másik szó az elasztánra Ezt a nevet Észak-Amerikában széles körben használják, de Európában ritkánbban használják.
Mennyire nehéz le és felvenni venni az Eldar Vanilia alakformáló bodyt?
Tény és való, hogy egy kicsit azért kell erőlködni a fel és lehúzásnál. Ennek oka az alakformáló kompressziós hatása. Egy kis gyakorlattal azonban ezt elég gyorsan meg kell tudnod csinálni.

Nem mozdul el intenzívebb mozgás, mondjuk tánc közben?

Ha a megfelelő méretben vásároltad meg az Eldar Vanilia bodyt, akkor biztos, hogy nem mozog, legyen bármilyen intenzív is a mozgás.

Van benne valamilyen bélés?

A gyártó nem épített be zavaró béléseket, amelyek akadályozhatják a járást vagy más mozgásokat. végrehajtását. Az alakformáló kompressziós  funkcióját az anyag megválasztásával érik el.

Melyik EU ruházati méretre alkalmas a body?

A gyártó ezt a formaruhát 34–48 ruhaméretű vásárlók számára gyártja.

4. Wolbar Valoria alakformáló alsó, sok csipkével

A Wolbar Valoria csupacsipkés alakformálója bézs és fekete és fehér színben kapható. Különleges szemet gyönyörködtető csipkével készül hátul és a csípő részén. magas szabású, egészen a mellkasig ér, így a kívánt márkájú melltartó kiegészítheti az alakformálót A  gyártó szerint ezeket a hatásokat ígéri:

  • Laposabb has

  • Vékonyabb  derék

  • Fenék felemelése

  • Testtartás javítása

A csipkés alakformáló fehérnemű megfelelő méretét a derék és a csípő lemérése alapján a gyártó mérettáblázatával könnyen meg lehet határozni. A poliamid alapanyag, megfelelő hogy lélegző kényelmet biztosíta napi viselés során. Az alakformáló még a terhesség után is ajánlott, a törzs megfelelő formázására.
csipkés alakformáló bugyi valoria

Átlátszik-e a csipke rész szűk ruhában?

Ha a megfelelő méretet választottad, akkor nem szabad a csipkének, és a fehérneműnek átlátszania.
Mennyi elasztánt tartalmaz a nadrág?

Elasztán tartalma magas, 42% amely biztosítja. amegfelelő kompressziós hatást.
A csipkével ellátott része rugalmasabb, mint az alakformáló többi része?
Igen, ez a rész egy kicsit jobban nyúlik, így kényelmes érzette biztosít a széleken.

5. Relaxa száras  alakformáló nadrág

A száras alakformáló bugyik iránt mindig nagy az érdeklődés, hiszen ez a típus problémás  a combokat is képes formázni. Nem csak nadrág, de szoknya alá is kováló viselet, mivel a combjának körülbelül felét fedi le, sok ruha és szoknya alatt nem látható. A gyártó a lehető legnagyobb mozgási szabadságot kívánja biztosítani ezért 58% poliamid és 42% elasztán kombinációja az anyagösszetétel. A varrásmentes szél és a nagyon lapos varratok fontosak voltak a tervezéskor.

Segít-e a az alakformáló abban, hogy a combok ne dörzsölődjenek egymáshoz járás közben?

Nagyon sok nő iküzd ezzel a problémával nyáron. Az egymáshoz dörzsölődő combok ájdalmas bőrirritációt okoznak. A száras bugyi segyt abban hogy megszabaduljon ettől a fájdalomtólA combjai dörzsölhetik egymást anélkül, hogy irritálnák a bőrt.A rugalmas és vékony anyag védi a combokat.

száras alakformáló bugyi

Nem gördül fel a combokon a széle?

A gyakorlatban ez teljesen lehetséges, mivel a varrásnálküli szélei vannak, ezért ha jó a méretválasztás, akkr feszesen tapad a combokra és nem gördül fel a fehérnemű.

Alkalmas ez a szára alakformáló nadrág lovaglására is?

Igen, lehet benne lovagolni is, sportolés közben és védi a bőrt és a combokat.

Van-e benne átható varrat?

A gyártó a termék látható varrásait kifejezetten a lágyékba és a nadrág lábainak belső oldalába rendezte úgy, hogy egyáltalán ne látsszon át a ruházat alatt.