ALAKFORMÁLÓ FEHÉRNEMŰ 

Alkategóriák

oldalanként
18 990 Ft‎

Császármetszésed volt, vagy csak szeretnéd mielőbb visszanyerni lapos hasadat, akkor ajánljuk ezt az "örökzöld" terméket. Korrekciós fehérnemű terhesség után és az olyan alsó hasi műtét után, mint például császármetszés. A bugyi szabályozott nyomású  mely segítik a méhet az összehúzódásában, melynek köszönhetően a has gyorsabban eléri a formát a terhesség...

1 440 Ft‎ 2 400 Ft‎ -40%

A speciális combvédő bugyi egy olyan kiegészítő, amelyhez a Gabriella márkát a legkelendőbb súrlódásgátló combvédők dizájnja ihlette. 

3 000 Ft‎

Légies láthatatlan combvédő bugyi védi a belső combokat. A bugyi meghosszabbított szára megakadályozza a combok kidörzsölését, és optikailag karcsúsít

3 200 Ft‎

A speciális combvédő bugyi egy olyan kiegészítő, amelyhez a Gabriella márkát a legkelendőbb súrlódásgátló combvédők dizájnja ihlette. 

12 300 Ft‎

A nők hasát és fenékét javító testformáló body, keskeny állítható pántokkal,  nem takarja el a melltartót. Alul kapoccsal záródik. Kiváló alkalmi ruhákhoz  is- kényelmet nyújt.

8 800 Ft‎

Magas alakformáló body szilikongumival az alak formázására és javítására. Elöl dupla anyaggal megerősítve. 15%-os elasztán tartalma tökéletes illeszkedést biztosít a testhez.

2 700 Ft‎ 5 400 Ft‎ -50%

Kényelmes karcsúsít női fehérnemű.Pamut hasszorító bugyi, mely a csípőt is szépen formázza, karcsúvá teszi.

Mutat 1 - 44 / 72

Alakformáló fehérnemű titkos hatásokkal

Az alakformáló vagy karcsúsító fehérneműk észrevétlenül szolgálják viselőjüket. Remekül használhatók fogyókúra alkalmával is, amikor már elindult a változás, de még nem kaptuk meg a kívánt eredményt. A választásnál fontos tudni, hogy mely területet szeretnéd formázni, mert a különböző típusú alakformáló ruha alá egy-egy testtájékra fejtik ki intenzívebben a kompressziós hatásukat.

Nem árt tudni azt sem, hogy a testedzést és a sportot nem pótolja semmi, de ezekkel a ruhadarabokkal sokkal gyorsabban érhetünk el látványos eredményt, ráadásul a mozgást kombinálhatjuk is az alakformáló fehérneműkkel. 

Az alakformáló bugyi-k köznapi nevükön hasszorító bugyik a kényes has, csípő és fenék részen formáznak és lapítanak, hétköznapi viseletre is alkalmasak, de ha kényelmetlennek találod, akkor is érdemes tartani egy-két karcsúsító hatású darabot a szekrényedben, alkalmi ruhákhoz. A száras alsók képesek a comb felső részét is feszessé tenni, a comb körméretéből is lefaragnak egy keveset. Az alakformáló női bodyk elsősorban ünnepi ruhák alá illenek, ezek intenzíven leszorítják a hasat, lapítják a hurkákat és karcsú derekat varázsolnak.