Nem titok, hogy mi nők, valamennyien karcsú derékról,  szuper lapos hasról  és kerek csípőröl álmodunk. Persze azt is szeretnénk, hogy a karcsúsító fehérnemű legyen nagyon hatékony, de észrevétlen is egyben. Legjobb, ha csak mi tudjuk, hogy rajtunk van :) Nos, az új  GLAM sorozat karcsusító fehérneműi mindezt biztosítják számunkra. 

De mi is titok?  Természetesen most is a technológiában rejlik. A Glam fehérneműk a  legmodernebb alakformáló alapanyagokból készülnek, melyek forradalmi változásokat hoznak a mindennapjainkban.

Egyszerűek, mégis nagyszerűek! Két részből állnak: a felső rész egy speciális, erős anyagból készül, amelynek célja a has lapítása a derék kialakítása és az oldalak kompressziós nyomása. Ne tévesszen meg senkit sem az anyag vékonysága! Vékony, de ultra erős anaygról beszélek.

És persze nem szeretnénk, hogy látszódjon. De nem is fog. A bugyi alsó része lézerrel vágott, innovatív anyagból készül, melynek köszönhetően egyáltalán nem hagy nyomot a ruha alatt.

Mitex glam alakformáló

Ebből a kétrétegű anyagból aztán szenzációs karcsúsító  fehérneműket, bugyikat és fűzőket alkottak hmelyek nem látszeenk ki a ruházat alatt, de tökéletesen teljesítik funkciójukat.

Az alakformálóban azonban nem csak feszíteni szeretnénk, hanem enni, inni, akár táncolni is. Ezért persze az is fontos, hogy a szuper alakformáló fehérneműnk a mindig a helyén maradjon, mozgás közben is. Éppen ezért bugyi felső részét a bőrhöz tapadó szilikon csíkkal látták el, hogy használat közben mindig ott legyenek, ahol kell.

 És a kényelem? Hiszen a mosdóba is ki kell olykor menni, nem is kevésszer a nap folyamán. A gyátó erre is gondolt! A lábak között nyitható kapcsokkal látták el a bugyikat, amely sokkal könnyebbé teszi a fáradságos műveletet.

Ami a karcsúsító hatás skálát illeti, vékonyságuk ellenére kimondottan  „erősnek” nevezhetjük ezeket a fehérneműket.

Két színben kaphatók: klasszikus fekete és por rózsaszín, mely leginkább a testszínhez hasonlítható.

TOVÁBB az ALAKFOMÁLÓKHOZ!