Karcsúsító fehérnemű a könnyen elérhető szépségért

Megmentőnk, a karcsúsító fehérnemű előnyösen formázza az alakot, felemeli a fenéket és a mellet, és eltünteti a szembetűnő hurkákat a törzs tájékáról. A régmúlt időkkel ellentétben, ma már nem kell szenvedni az alaformáló fehérneműktől, mert egyáltalán nem kényelmetlenek. A megfelelő méret és a modern alapanyagok elasztikus kombinációjából készült modellek 100% -os kényelmet nyújtanak. A karcsúsító fehérneműnek köszönhetően a szép, kerek mellek és a formás fenék könnyen elérhető, szexi külsőt teremtve egy csapásra!

Az adora.hu oldalon elérhető márkás karcsúsító fehérneműk a legjobb, rugalmas anyagokból készültek. A modellek könnyűek és lélegző is. A választék nagy részében tüllvarrás és csipkebetétek is vannak, ézékivé és esztétikussá varázsolva az egyébként is hasznos ruhadarabot.

Vásárlás előtt kérdezd gondold el, hogy mely testrészedet szeretnéd alakítani:

Karcsúsító bugyi : azoknak a nőknek, akik el alakítani szeretnék a combot, a gyomrot és a fenékét, a magas derékú fazon a száras nadrággal lehet a legjobb megoldás. Sok vásárló választja a klasszikus, magas derekú modelleket, csipkével és hímzéssel díszítve. Van belőle tanga fazon is, amennyiben csak a törzset szükséges formázni, de a feneket szabadon szeretnéd hagyni.

Karcsúsító body: a legjobb alapanyagokból készül, sokszor érdekes betétekkel, és csipkével díszítve  ez olyan ruhadarab, amelynek minden nő szekrényében kell lennie. Jól illik ruhával vagy farmerrel és ingekkel, felsőkkel is egyaránt. A mell és a fenék kerek lesz, a derék karcsú. A hatás azonnali, nem kell koplalni hozzá és máris besöpörheted az elismerést!

Melltartó, amely a melleket formálja : nem mindenki jöhet ki a habokból mint Aphrodite, és nem mindenki rendelkezik egy istennő testével. Viszont akár egy kis mell is nagyon csábító lehet, ha jól szabott melltartóba kerül, például egy push-up szabással.

 Ugyanígy a nagy mellek is sokszor okoznak problémát viselőjüknek, szélesítik a felsőtestet, nehéz begombolni rajtuk a ruhát és gyakran élnek "külön" életet mozgás közben. Egy megfelelően megválasztott kicsinyítő melltartó  akár 1-2 méretet is csökkenthet, miközben valósággal odaszegezi a melleket a mellkashoz.

karcsúsító fehérnemű

Hogyan válasszuk ki a karcsúsító fehérnemű méretét?

A gyártói mérettáblázat az irányadó az adott alakformáló fehérnemű méretének kiválasztásakor. Így, amikor karcsúsító fehérneműt vásárolsz az adora.hu webhelyen, fogj egy centit és mérd meg a csípő és a derék kerületét, valamint a  mell kerületét a magas fazonú body és fűző esetén. 

A bugyi méretének a választásakor figyelembe kell venni a fehérnemű méretét, amelyet minden nap viselünk  Hibás azt gondolni, hogy elég lesz kisebb méretű alakformáló fehérneműket vásárolunk. A kelleténél kisebb méretű alakformáló összenyom bennünket, deformálja a testet, a karcsúsító hatása helyett az ellenkezőjét fogja elérni.

Milyen alapformáló típusok illenek a legjobban az egyes női testformákhoz?

Ha alma típusú az alakod, akkor a derék és a melltartó a legnagyobb probléma. A bosszantó hiányosságokat megfelelő melltartóval korrigálhatod, a karcsúsító fehérneműk között pedig a body lesz a legjobb választás. 

glam karcsúsító fehérnemű

A körte alakú hölgyek gyakorta panaszkodnak combjaik miatt, a megfelelő bugyi vagy a száras alsónak elérheti a kívánt karcsúsító hatást, és a megfelelően kiválasztott push-up melltartó  együttese kiemeli és vonzóvá teszi a felsőtestet és eltereli a tekintetet alulról.

reluxa karcsúsító fehérnemű