Karcsúsító fehérnemű a könnyen elérhető szépségért

Megmentőnk, a karcsúsító fehérnemű előnyösen formázza az alakot, felemeli a fenéket és a mellet, és eltünteti a szembetűnő hurkákat a törzs tájékáról. A régmúlt időkkel ellentétben, ma már nem kelle szenvedni az alafomáló fehérneműktől, mert egyáltalán nem kényelmetlenek. A megfelelő méret és a modern alapanyagok elasztikus kombinációjából készült modellek 100% -os kényeyelmet nyújtanak. A karcsúsító fehérneműnek köszönhetőena szép, kerek mellek és a formás fenék könnyen elérhető, szexi külsőt teremtve egy csapásra!

Az adora.hu oldalon elérhető márkás karcsúsító fehérneműk a legjobb, rugalmas anyagokból készültek. A modellek könnyűek és lélegzőek is. A választék nagy részében tüllvarrás és csipkebetétek is vannak, ézékivé és esztétikussá varázsolva az egyébként is hasznos ruhadarabot.

Vásárlás előtt kérdezd gondold el, hogy mely testrészedet szeretnéd alakítani:

Karcsúsító bugyi : azoknak a nőknek, akik el aalakítani szeretnéki a combot, a gyomrot és a fenékét, a magas derékú fazon a száras nadrággal llehet a legjobb megoldás. Sok vásárló választja a klasszikus, magas derékú modelleket, csipkével és hímzéssel díszítve. Van belőlle tanga fazon is, amennyiben csak a törzset szükséges formázni, de a feneket szíbadon szeretnéd hagyni.

Karcsúsító body: a legjobb alapanyagokból készül, sokszor érdekes betétekkel, és csipkével díszítve  ez olyan ruhadarab, amelynek minden nő szekrényében kell lennie. Jól illik ruhával vagy farmerrel és ingekkel, felsőkkel is egyaránt. A mell és a fenék kerek lesz, a derék karcsú. A hatás azonnali, nem kell koplalni hozzá és máris besöpörheted az elismerést!

Melltartó, amely a mellét formálja : nem mindenki jöhetet ki a habokból mint Aphrodite, és nem mindenki rendelkezik egyistennő testével. Viszont akár egy kis mell is nagyon csábító lehet, ha jól szabott melltartóba kerül, például egy push-up szabással. A nagy mellek sokszot okoznak problémát viselőjüknek, szélesítik a felsőtestet, nehéz begombolni rajtuk a ruhát és gyakran élnek "külön" életet mozgás küzben. Egy megfelelően megválasztott kicsinyítő melltartó  akár 1-2 méretet is csökkenthet, miközben valósággal odaszegezi a melleket a mellkashoz.

karcsúsító fehérnemű

Hogyan válasszuk ki a karcsúsító fehérnemű méretét?

A gyátói mérettáblázat az irányadó az adott alakformáló fehérnemű méretének kiválasztásakor. Így, amikor karcsúsító fehérneműt vásárolsz az adora.hu webhelyen, Fogj egy centit és mérjd meg a csípő és a derék kerületét, valamint a  mell kerületét melltartó és fűző esetén. A bugyi méretének a választásakor figyelembe kell venni a fehérnemű méretét, amelyet minden nap viselünk  Hibás azt gondolni, hogy elég lesz kisebb méretű alakformáló fehérneműket vásárolunk. A kelleténél kisebb méretű alakformáló összenyom bennünket, deformálja a testet, a kercsusító hatása helyett az ellenkezőjét fogja elérni - túl sok "elfojtott" hurka lesz látható.

Milyen alapformáló típusok illenek a legjobban az egyes női testformákhoz?

Ha alma tílusú az alakaod, akkor a derék és a melltartó a legnagyobb probléma. A bosszantó hiányosságokat megfelelő melltartóval korrigálhatod, a karcsúsító fehérneműk között pedig a body lesz a legjobb választás. 

glam karcsúsító fehérnemű

A körte alak- panaszkodik a hatalmas combjai miatt, a megfelelő bugyi és a száras alsóanak köszönhetően elérheted a kívánt hatást, és a megfelelően kiválasztott push-up melltartó kiemeli és vonzóvá teszi a felsőtestet.

reluxa karcsúsító fehérnemű

Az ideálisnak mondott homokóra alakú alaknak, minden előnye ellenére problematikus helyei is vannak, a karcsúsító body minden bizonnyal hangsúlyozza a  melleket, csökkenti a csípő kerületét és megemeli a fenékét.

A modellező fehérneműt a méret és az alak szerint kell kiválasztani, a szabás az anyag és a szín szintén fontosak. A ruha alatt túl kicsi bugyi és rossz színkombináció lesz látható.