ALAKFORMÁLÓ BUGYI 

oldalanként
7 470 Ft‎ 8 300 Ft‎ -10%

5 400 Ft‎ 6 000 Ft‎ -10%

6 300 Ft‎ 7 000 Ft‎ -10%

Az Iga Intense karcsúsító korrekciós alsó, magas derékkali. FFelső részeén szilikon szalaggal készítve - ez megakadályozza a fehérnemű lecsúszását. Alul kényelmes kapcsok leszik egyszerűvé a viselést a mindennapi használat során. Az egyetlen ilyen típusú bugyi pamut alsó résszel.

7 470 Ft‎ 8 300 Ft‎ -10%

5 760 Ft‎ 6 400 Ft‎ -10%

Mutat 1 - 28 / 110

Az alakformáló bugyi típusai

A szár nélkülivagy száras alakformáló bugyi nagyszerű szolgálatot tehet, ha egy kis gond van az alakoddal! Szövet-összenyomó hatásuk révén képesek eltüntetni a has hurkáit, és feszessé tenni a csípőt, a feneket és a combokat.
Az alakformáló bugyi méret- kiválasztásánál a megszokott konfekció méretünk legyen az irányadó. Amennyiben fogyókúrában, szülés után vagy fogyásban vagyunk, a jelenlegi méretnél egyel kisebb méret lesz hosszú távon a megfelelő.

Az alsóneműkre is igaz az ami a bodyk-ra, nem érdemes a kelleténél kisebbet venni, mert viselése kényelmetlen lesz a bevágások miatt! A legbiztosabb ha elolvasod a mérettáblázatot és leméred a csípődet egy centivel!

A push-up bugyi létjogosultsága

Az Adora webáruházban kínálunk népszerű push-up fenékemelő bugyit is, mely telt és formás feneket formál a vékony testalkaton is. Ennél a típusnál is a cél a formázás, csak akár csak a keblek esetben a push up melltartó ez a fehérnemű is teltebbé tesz és emel a kritikus pontokon.

Nem szabad azonban elfeledni, hogy a testmozgás és a fitnesz remekül kiegészíti a hatékony alakformálást, hiszen a feszes test és a lapos has elsősorban mozgással érhető el. Ha azonban ennél is többre vágysz nézz körül nálunk, a választék lekörözi a legtöbb fehérnemű bolt kínálatát.