ALAKFORMÁLÓ ALSÓ 

oldalanként
Mutat 1 - 20 / 81

Az alakformáló bugyi a diszkrét segítség

Az alakformáló bugyi vélemények megoszlanak a hölgyek körében, van aki esküszik rá, mások szerint pedig nem megfelelő a hatásuk, bár ez utóbbiak legtöbbször ki sem próbálták ezt az alsóneműt. Pedig az alakformáló bugyi ha csodára nem is  képes, ám mégis jól jön amikor szeretnél feszesebben kinézni alkalmi ruhádban, vagy egyszerűen csak a hasadat szeretnéd laposabbnak láttatni, fogyókúra pedig szóba sem jöhet már.

Nem kell molettnek lenni ahhoz, hogy sikerrel alkalmazd az ilyen típusú fehérneműket, a vékony testalkaton is nagyszerű szolgálatot tesznek ezek a feszesítő és formázó alsó ruházatok. Az alakformáló bugyi észrevétlenül segítenek emelni a feneket, leszorítani a csípő hurkáit, összetartani a combokat és emelni a feneket.  Az alakformálók készülhetnek alacsonyabb és magasabb derekú változatban is.

A magas derekú bugyik az egész törzset képesek formázni, és alkalmi ruhák alatt, ünnepi alkalmakkor is jó szolgálatot tesznek. Népszerű viselet a ruha alatt észrevétlenül megbúvó száras alakformáló nadrág a csípő és a fenék formázásán túl a combokat is vékonyítja és feszesebbé teszi így előnyösen alakítja a kinézetet.

Alakformáló bugyik típusai

A száras vagy szár nélküli alakformáló bugyi nagyszerű szolgálatot tehet. Szövet-összenyomó hatásuk révén képesek eltüntetni a has hurkáit, és feszessé tenni a csípőt, a feneket és a combokat.
Az alsó méret- kiválasztásánál a megszokott konfekció méretünk legyen az irányadó. Amennyiben fogyókúrában, szülés után vagy fogyásban vagyunk, a jelenlegi méretnél egyel kisebb méret lesz hosszú távon a megfelelő. Az alsóneműkre is igaz az ami a bodyk-ra, nem érdemes a kelleténél kisebbet venni, mert viselése kényelmetlen lesz a bevágások miatt.

A push-up bugyi létjogosultsága

Az Adora webáruházban kínálunk népszerű push-up fenékemelő bugyit is, mely telt és formás feneket formál a vékony testalkaton is. Ennél a típusnál is a cél a formázás, csak akár csak a keblek esetben a push up melltartó ez a fehérnemű is teltebbé tesz és emel a kritikus pontokon.

Nemszabad azonban elfeledni, hogy a testmozgás és a fitnesz remekül kiegészíti a hatékony alakformálást, hiszen a feszes test és a lapos has elsősorban mozgással érhető el. Ha azonban ennél is többre vágysz nézz körül nálunk, a választék lekörözi a legtöbb fehérnemű bolt kínálatát.