Már miért is kéne, hogy XXS-es méretű legyél?

Bizony, tudjuk, hogy a női test természetes tulajdonságai között üdvözölhetjük a bőr megereszkedését és a különböző testrészeken (popsi, has, csípő)  kialakuló felesleges zsírpárnákat is.

Ilyenek vagyunk,kár is lenne szépíteni. Szerencsére az évtizedek óta népszerűsített XXS méretet képviselő modellek, mint példaképek, most már kezdenek a múlté válni, divatba jönnek a természetesebb formákkal rendelkező női modellek, és szép számmal vannak nagyon is népszerű Plus Size modellek is.

Tökéletes alak a vörös szőnyegen- ugye neked is ismerős?

Elgondolkodtál már azon, hogy a vörös szőnyegen kifutó tökéletes alak hogyan lehetséges? Nincsenek gyűrődések, a popsi nem ereszkedett, a mellek pedig tökéletesen állnak. Talán a drasztikus étrend változás, és a rengeteg edzés hatására? Vagy véletlen egybeesés? Nem hiszem. A legtöbb híresség (persze a sport és a diéta mellett) régóta használja az alakformáló fehérneműt mágikus fogyókúraként, ami még karcsúbbá teszi a derekukat, tökéletesre formázva ezzel a hasukat. Meglepődnél, mennyien viselnek valamilyen alakformáló fehérneműt például hasleszorító bugyit a csodás ruhaköltemények alatt.

hadfogó bugyi Marlene

 És mi a helyzet Veled? Szóba jön a hasfogó bugyi?

A nők többsége általában nem szeret korrekciós fehérneműt vásárolni, pláne hasfogó bugyi rémségeket mégis megteszi. Hidd el, hogy szinte mindenki szekrényébe megtalálható. Csak épp jól elrejtjük a fiók aljára, a férfiak szeme elől meg különösen rejtve maradnak ezek a tárgyak, hiszen sokféle jelzőt lehet használni rá, de azt, hogy szexi lenne, semmi kép.

Bridjet Jones-on még jót mosolyogtunk, pedig nagyon is életszerű a jelenet. De miért nem vált elterjedté a kompressziós nadrág vagy más néven hasfogó bugyi eddig?

A magas derekú alsónadrág vagy a csípő alsószoknya egészen a közelmúltig nagy terhet jelentett a nők számára. Ma már viszont olyan modern alapanyagokból dolgoznak a gyártók, melyek nemcsak kiváló tartást biztosítanak, de mindamellett kényelmes viseletet is. Így már csak az lehet a legnagyobb problémánk, hogy az igényeinknek megfelelő alakformálót vásároljunk. Manapság a divatipar bölcsei minden évszakra megteremtették a trendeket a hadfogó bugyi félékre is éppúgy mint a többi fehérnemű fajtára. A modellek és különböző hírességek is bátran viselik a k a magas derekú alsókat, a különböző áttetsző ruhák alatt.

hadfogó bugyi bridgite

Vegyük sorra a fenntartásainkat és az előítéleteinket a korrekciós alsókkal kapcsolatosan:

-          Kinézet: Nem feltétlen társul egy alakformáló bugyihoz az esztétikai és bájos megjelenés. A gyakorlati szempontokat (popsi, derék csípő formázása) kell szem előtt tartani és megfelelően kell megválasztani hozzájuk az alsót.

-          Milyen színű legyen? A fehérneműnek tökéletesnek kell lennie, ezért alkalmazkodnia kell a bőr színéhez, viszont a fehér és fekete szín se megy ki soha a divatból, ezért szezonálisan akár változtathatunk rajta.

-          Méret: Úgy érzed kirajzolódnak a hurkák vagy nagyon kényelmetlen, levegőt sem kapsz benne? Valószínűleg nem megfelelő a méret választás. A korrekciós alsót mindig körültekintően kell kiválasztani, és elolvasni a mérettáblázatokat.

MEGNÉZEM AZ ALAKFORMÁLÓ FEHÉRNEMŰKET!