Szülés utáni alakformálás 

4 860 Ft‎ 5 400 Ft‎ -10%

Kényelmes alakformáló nadrág, mely észrevérlenül simul meg a ruha latt. Csak Te tudod, hogy rajtad van.

8 600 Ft‎

Erősen karcsúsító, láthatatlan a ruházat alatt. A modern szegélylezárási  technológiának köszönhetően észrevétlen a ruha alatt. Puha, lélegző anyagból készült mely tökéletesen alkalmazkodik a testhez.

8 280 Ft‎ 9 200 Ft‎ -10%

Rendkívül elegáns "magas derék" bugyi, amelyek a has, a derék és a csípő vonalának karcsusítására plus size méretekben.

4 140 Ft‎ 4 600 Ft‎ -10%

Hasleszorító bugyi hálós anyagból, csipkés szélekkel. Vonzó viselet, mely észrevétlen a ruha alatt.

14 990 Ft‎

Korrekciós fehérnemű terhesség után és az olyan alsó hasi műtét után, mint például császármetszés. A bugyi szabályozott nyomású  mely segítik a méhet az összehúzódásában, melynek köszönhetően a has gyorsabban eléri a formát a terhesség előtti állapotra. támogatja a gyógyulástCsászármetszésed volt, vagy csak szeretnéd mielőbb visszanyerni lapos hasadat,...

10 493 Ft‎ 14 990 Ft‎ -30%

Műtét utáni hasleszorító bugyi, külön erre a célra fejlesztve. Császármetszésed volt, vagy csak szeretnéd mielőbb visszanyerni lapos hasadat, akkor ajánljuk ezt az "örökzöld" terméket.

Mutat 1 - 35 / 35

Hasleszorító bugyi a gyors segítség

A kismamáknak bizony nem könnyű feladat visszanyerni az alakjukat. A szülés utáni kompressziós hasleszorító bugyi legfőbb feladata, hogy segít a szalagoknak visszaalakulni, visszanyomni a hasat a medence felé. A különböző terhesség utáni alakformáló alsóneműk, szülés utáni bugyik, hastartó pántok ebben a folyamatban segítenek.

Ez a típusú fehérnemű erős anyagokból készül így emellett formázzák a csípőt, és a feneket is. Persze a szülést követő hormonális változások, a szoptatás és a mozgás is sokat számítanak, hogy minél hamarabb idő alatt nyerd vissza a szülés előtti alakodat és a vágyott lapos hasat.

Többféle alakformáló alsóból válogathatsz, vannak alacsonyabb és magasabb szabásúak is. Külön szülés utáni alakformálásra készült az Anita Rebelt hasleszorító fehérneműi melyen oldalsó részén kapcsokkal állítható a bőség, így folyamatosan követi az alakot és a fogyást a szülést követő hónapok során.

Haskötő pánt vagy bugyi legyen?

A kismamák nagy dilemmája, hogy  melyik a jobb megoldás, az alj nélküli haskötő pánt, vagy a hasleszorító bugyi szülés utánra. Nos, mind a két megoldásnál a minőség a döntő szempont, hogy megfelelően erős anyagból legyen,  de azért kényelmes legyen viselni is, és átengedje a levegőt, jól szellőzzön. A haskötő öv esetében az olcsó típusok, nem megfelelőek, mert egyáltalán nem szellőznek.

A fazont illetően a haskötő talán kényelmesebbnek tűnhet az alakformáló bugyinál ám nehezen marad a helyén. A Szülés utáni bugyik nagy előnye, hogy mivel lent helyezkednek el a csípőn, a medence izmaira kellő hatást tudnak gyakorolni, így azok vissza tudnak húzódni a kívánt helyre. Császármetszés utánra is hatékony ez a fajta kismama fehérnemű, mivel kíméli a heget és nem vág be sehol.