Szülés utáni alakformálás 

oldalanként
2 376 Ft‎ 2 700 Ft‎ -12%

Csodás kerek popsi egy pillanat alatt! Rugalmas 40 denes push upharisnyanadrág. Tökéletesen alakítja a csípő és a comb vonalait, miközben a hasat lenyomja. A push-up struktúra felemeli a feneket. Rugalmas, zsugorodó 40 denis harisnyanadrág, amely a "push-up" szerkezetnek köszönhetően javítja z alakot a fenék és a hasi simítás hatására. A megfelelően...

3 690 Ft‎ 4 100 Ft‎ -10%

9 270 Ft‎ 10 300 Ft‎ -10%

Erősen karcsúsító, láthatatlan a ruházat alatt. A modern szegélylezárási  technológiának köszönhetően észrevétlen a ruha alatt. Puha, lélegző anyagból készült mely tökéletesen alkalmazkodik a testhez.

4 860 Ft‎ 5 400 Ft‎ -10%

Kényelmes karcsúsít női fehérnemű.Pamut hasszorító bugyi, mely a csípőt is szépen formázza, karcsúvá teszi.

10 300 Ft‎

Erős hatású alakformáló ruha, mely láthattalan a ruhád alatt.

5 829 Ft‎ 6 700 Ft‎ -13%

A sima mikroszálas anyagból  és finom hálós betétekből készült alakformálórövidnadrág átöleli a hasát és a csípőjét Összetétel: 80% poliamid, 17% elasztán, 3% pamut

5 481 Ft‎ 6 300 Ft‎ -13%

Szorítsd le a pocakodat ezzel a kellemes fehérneművel. Magas szabású alakformáló alsó, melyre sokáig számíthatsz.

5 133 Ft‎ 5 900 Ft‎ -13%

5 632 Ft‎ 6 400 Ft‎ -12%

Kényelmes alakformáló nadrág, mely észrevérlenül simul meg a ruha latt. Csak Te tudod, hogy rajtad van.

6 952 Ft‎ 7 900 Ft‎ -12%

Magas minőségű anyagból készült virágos csipkével díszített magas bugyi. A derék része szilikon csíkkal van ellátva a lecsúszás elkerülése érdekében. Lapítja a hasat ezzel is hangsúlyozza a derékvonalat.

Mutat 1 - 28 / 41

A kismamáknak bizony nem könnyű feladat visszanyerni az alakjukat. A szülés utáni kismama hasleszorító bugyi legfőbb feladata, hogy segít a szalagoknak visszaalakulni, visszanyomni a hasat a medence felé. A különböző terhesség utáni alakformáló alsóneműk, szülés utáni bugyik, hastartó pántok ebben a folyamatban segítenek.

Ez a típusú fehérnemű erős anyagokból készül így emellett formázzák a csípőt, és a feneket is. Persze a szülést követő hormonális változások, a szoptatás és a mozgás is sokat számítanak, hogy minél hamarabb idő alatt nyerd vissza a szülés előtti alakodat és a vágyott lapos hasat.

Többféle alakformáló alsóból válogathatsz, vannak alacsonyabb és magasabb szabásúak is. Külön szülés utáni alakformálásra készült az Anita Rebelt szülés utáni fehérnemű melyen oldalsó részén kapcsokkal állítható a bőség, így folyamatosan követi az alakot és a fogyást a szülést követő hónapok során.

Haskötő pánt vagy hasfogó bugyi legyen?

A kismamák nagy dilemmája, hogy  melyik a jobb megoldás, az alj nélküli haskötő pánt, vagy a hasleszorító bugyi szülés utánra. Nos, mind a két megoldásnál a minőség a döntő szempont, hogy megfelelően erős anyagból legyen,  de azért kényelmes legyen viselni is, és átengedje a levegőt, jól szellőzzön. A haskötő öv esetében az olcsó típusok, nem megfelelőek, mert egyáltalán nem szellőznek.

A fazont illetően a haskötő talán kényelmesebbnek tűnhet az alakformáló bugyinál ám nehezen marad a helyén. A Szülés utáni bugyik nagy előnye, hogy mivel lent helyezkednek el a csípőn, a medence izmaira kellő hatást tudnak gyakorolni, így azok vissza tudnak húzódni a kívánt helyre. Császármetszés utánra is hatékony ez a fajta kismama fehérnemű, mivel kíméli a heget és nem vág be sehol.