Szülés utáni alakformálás 

oldalanként
6 120 Ft‎ 6 800 Ft‎ -10%

8 280 Ft‎ 9 200 Ft‎ -10%

Rendkívül elegáns "magas derék" bugyi, amelyek a has, a derék és a csípő vonalának karcsusítására plus size méretekben.

5 040 Ft‎ 8 400 Ft‎ -40%

Mutat 1 - 28 / 33

Hasleszorító bugyi a gyors segítség

A kismamáknak bizony nem könnyű feladat visszanyerni az alakjukat. A szülés utáni kompressziós hasleszorító bugyi legfőbb feladata, hogy segít a szalagoknak visszaalakulni, visszanyomni a hasat a medence felé. A különböző terhesség utáni alakformáló alsóneműk, szülés utáni bugyik, hastartó pántok ebben a folyamatban segítenek.

Ez a típusú fehérnemű erős anyagokból készül így emellett formázzák a csípőt, és a feneket is. Persze a szülést követő hormonális változások, a szoptatás és a mozgás is sokat számítanak, hogy minél hamarabb idő alatt nyerd vissza a szülés előtti alakodat és a vágyott lapos hasat.

Többféle alakformáló alsóból válogathatsz, vannak alacsonyabb és magasabb szabásúak is. Külön szülés utáni alakformálásra készült az Anita Rebelt hasleszorító fehérneműi melyen oldalsó részén kapcsokkal állítható a bőség, így folyamatosan követi az alakot és a fogyást a szülést követő hónapok során.

Haskötő pánt vagy bugyi legyen?

A kismamák nagy dilemmája, hogy  melyik a jobb megoldás, az alj nélküli haskötő pánt, vagy a hasleszorító bugyi szülés utánra. Nos, mind a két megoldásnál a minőség a döntő szempont, hogy megfelelően erős anyagból legyen,  de azért kényelmes legyen viselni is, és átengedje a levegőt, jól szellőzzön. A haskötő öv esetében az olcsó típusok, nem megfelelőek, mert egyáltalán nem szellőznek.

A fazont illetően a haskötő talán kényelmesebbnek tűnhet az alakformáló bugyinál ám nehezen marad a helyén. A Szülés utáni bugyik nagy előnye, hogy mivel lent helyezkednek el a csípőn, a medence izmaira kellő hatást tudnak gyakorolni, így azok vissza tudnak húzódni a kívánt helyre. Császármetszés utánra is hatékony ez a fajta kismama fehérnemű, mivel kíméli a heget és nem vág be sehol.