INGYENES SZÁLLÍTÁS már 15.000 Ft-os rendeléstől!

Kategóriák

Vásárlóink mondták

“Tegnap a Budaörsi pontjukban vásároltam. Az eladó hölgy egy tünemény volt, kedves, készséges, segítőkész!!! Köszönöm a vásárlást! Minden jót kívánok!"

Éva

“Csak ajánlani tudom másoknak Ezúton is megköszönöm munkatársuk figyelmes, körültekintő segítségét.A közeljövőben is vásárolni szeretnék Önöktől. Köszönöm, hogy megkerestek!"

Katalin

“Köszönöm szépen a pontos és kedves kiszolgálást és hogy segítettek megtalálni a megfelelő méretet számomra! Biztosan visszatérek még!"

Szilvia

“Köszönöm a segítséget a személyes próbánál! A 3 db melltartó tökéletes, sosem tudtam még a méretemben ilyen jól vásárolni!"

Ilona

“Tegnap érkezett meg a harisnya amit rendeltem. Nagyon szépen köszönöm a gyors szállítást. Nagyon boldog vagyok hogy a méret kiváló lett és 100% hogy fogok még innen rendelni . Árban és méretben sem találnék Önöknél kiválóbbat! Ismételten köszönöm hogy visszaadták az hitemet hogy találhatok még magamra harisnyát!"

Zoé

“Először rendeltem szexisebb fehérneműt. A választásnál nagy gondban voltam, hogy melyik méret lesz jó rám, de maximális segítséget kaptam! A termék még szebb is volt mint a képen, és nagyon elégedett vagyok vele. Köszönöm a segítséget!"

Edina

Férfi alsónemű

 

alkategóriák

  • Boxeralsó

    A boxeralsó az egyik legnépszerűbb férfi alsónemű. Kényelmes, mivel nem vág be sehol és lágyan körülölel a csípőt. Nálunk csakis kiváló minőségű, mérettartó és tartós darabokat találsz. A gyártók a legfrissebb trendeket vonultatják fel a férfi alsóneműkön is, lehet ez egy alkalomhoz illő téma, vagy kellemes és divatos színek kombinációja. A nagyobb méretű urakra is gondoltunk, ezért kínálatunk nagy méretű, akár 3 XL-es boxeralsókat is tartalmaz.

  • Alsónadrág

    A kényelmes, klasszikus szabású férfi alsónadrág, vagy jól ismert nevén alsógatya, a mindennapok jó közérzetnek fontos kelléke. Válogass, minőségi, bőrbarát alapanyagokból készült, klasszikus és a legújabb divat szerinti színekben pompázó modellek közül, éld komfortosan az életed.

  • Jégeralsó

    A kényelmes és jól szellőző jégeralsó-nak minden férfi fehérneműs szekrényében ott a helye. Ez a férfi alsónemű pótolhatatlan szolgálatot tesz a hűvösebb napokban. Munkához, sportoláshoz, vagy egy téli kiruccanáshoz is felveheted, melegít és hozzájárul a megfelelő vérkeringéshez a lábakban.

oldalanként