Jégeralsó 

6 840 Ft‎ 11 400 Ft‎ -40%

Aláöltözet felső rész, magas pamuttartalommal férfiaknak.

6 650 Ft‎ 9 500 Ft‎ -30%

Férfi termo alsónadrág. Kiváló minőségű 100% pamutból készült. Sima külső oldala, belül meleg pihe puha. Tökéletesen tapadjon a testhez. Tökéletes hideg napokra. Dobozba csomagolva.

5 000 Ft‎

Férfi pamut harisnyanadrág 83%, 15% poliamid és 2% elasztán hozzáadásával.

12 100 Ft‎

Aláöltözet felső rész, magas pamuttartalommal férfiaknak.

8 500 Ft‎

Férfi pamut jégeralsó. Kényelmes, puha anyagból amely meleget nyújt.  2 db van a dobozban. Több színben rendelhető.

7 400 Ft‎

Férfi pamut jégeralsó. Kényelmes, puha anyagból amely meleget nyújt.  2 db/csomag

10 300 Ft‎

Férfi pamut jégeralsó, kényelmes az igényes vásárlók számára. A legjobb pamut alapanyagból készül, kellemes és puha tapintású. A gumis derék és a lábak nyomásmentes felülete garantálja a legnagyobb viselési kényelmet. Összetétel: 100% pamut

11 200 Ft‎

Férfi termo alsónadrág. Kiváló minőségű 100% pamutból készült. Sima külső oldala, belül meleg pihe puha. Tökéletesen tapadjon a testhez. Tökéletes hideg napokra. Dobozba csomagolva.

Mutat 1 - 15 / 15

A kényelmes és jól szellőző férfi jégeralsó-nak minden férfi fehérneműs fiókjában ott a helye, mert a míuszokban nem pótolható más férfiak számára gyártott fehérneművel.

A férfiak általában nem hordanak harisnyanadrágot a nadrág alatt, ám ez nem jelenti azt, hogy nem fáznak a a kemény hidegekben, vagy hogy nekik nincs szükségük meleg holmira az egészségük megőrzésének érdekében. Egészen a hatvanas évekig ez a fajta öltözet a mindennapok része volt, senki sem csodálkozott, ha egy férfi télen ilyet viselt a nadrágja alatt. A szűk  fazonú  farmernadrágok megjelenésével és elterjedésével némiképpen kiszorult a köztudatból, mivel a szűk fazonú nadrágszabás némileg megnehezíti a használatát.

Pedig ez a roppant hasznos, ám méltatlanul elhanyagolt férfi alsónemű, mint  kényelmes és meleg aláöltözet pótolhatatlan szolgálatot tesz a hűvösebb napokban. Fontos kelléke a munkaruházatnak is, hiszen sok munkahelyen nincs fűtés, viszont egész nap az alacsony hőmérsékletben kel dolgozni, ezért csakis vékony és észrevétlen munkaruha alatti öltözékkel lehet védekezni a hideg ellen.

Miből készülhet?

A pamut jégeralsó kényelmes és jól szellőző 100% pamut anyagból készülnek, kinyitható vagy cipzáros slicc résszel, így könnyű bennük a mozgás és bármilyen nadrág alatt észrevétlenek maradnak. A thermo jégeralsó vágya  polár típusok kevert szálas alapanyagokból készülnek, nagyon melegek, ezeket főként téli sportokhoz, vagy extrém hidegben ajánljuk.