Jégeralsó 

Mutat 1 - 10 / 10

Az elfeledett jégeralsó

A kényelmes és jól szellőző jégeralsó-nak minden férfi fehérneműs fiókjában ott a helye.

A férfiak általában nem hordanak harisnyanadrágot a nadrág alatt, ám ez nem jelenti azt, hogy nem fáznak a minuszokban, vagy hogy nincs szükségük meleg holmira az egészségük megőrzésének érdekében. Egészen a hatvanas évekig ez a fajta öltözet a mindennapok része volt, ám a szűk  fazonú  farmernadrágok megjelenésével és elterjedésével némiképpen kiszorult a köztudatból.

Pedig ez a roppnat hasznos, ám méltatlanul elhanyagolt férfi alsónemű, mint  kényelmes és meleg aláöltözet pótolhatatlan szolgálatot tesz a hűvösebb napokban. Fontos kelléke a munkaruházatnak is, hiszen sok munkahelyen nincs fűtés, csakis vékony és észrevétlen munkaruha alatti öltözékkel lehet védekezni a hideg ellen.

Miből készülhet  a jégeralsó?

A pamut jégeralsók kénylemes és jól szellőző 100% pamut anyagból készülnek, kinyitható vagy cipzáros slicc résszel, így könnyű bennük a mozgás és bármilyen nadrág alatt észrevétlenek maradnak. A thermo jégeralsó vagy polár jégeraslók kevert szálas alapanyagokból készülnek, nagyon melegek, ezeket főként téli sportokhoz, vagy extrém hidegben ajánljuk.

Thermo alsónemű a modern  alternatíva

A divatosan csengő hermo alsónemű alsó része is tulajdonképen a jégeralsó. Igaz általában nem pamutból, hanem modern hőtartó anyagokból készülnek és a sportöltözékek elválaszthatatlan részei.

Az Adora webáruházban, kényelmes modelleket találsz, az alapanyaguk jórészt pamut így nem kell a beleizzadástól tartanod. Munkához, sportoláshoz, vagy egy téli kiruccanáshoz is felveheted, melegít és hozzájárul a megfelelő vérkeringéshez a lábakban.