Jégeralsó 

5 490 Ft‎ 6 100 Ft‎ -10%

Mutat 1 - 19 / 19

Az elfeledett jégeralsó

A kényelmes és jól szellőző jégeralsó-nak minden férfi fehérneműs fiókjában ott a helye, mert a míuszokban nem pótolható más férfiak számára gyártott fehérneművel.

A férfiak általában nem hordanak harisnyanadrágot a nadrág alatt, ám ez nem jelenti azt, hogy nem fáznak a a kemény hidegekben, vagy hogy nekik nincs szükségük meleg holmira az egészségük megőrzésének érdekében. Egészen a hatvanas évekig ez a fajta öltözet a mindennapok része volt, senki sem csodálkozott, ha egy férfi télen ilyet viselt a nadrágja alatt. A szűk  fazonú  farmernadrágok megjelenésével és elterjedésével némiképpen kiszorult a köztudatból, mivel a szűk fazonú nadrágszabás némileg megnehezíti a használatát.

Pedig ez a roppant hasznos, ám méltatlanul elhanyagolt férfi alsónemű, mint  kényelmes és meleg aláöltözet pótolhatatlan szolgálatot tesz a hűvösebb napokban. Fontos kelléke a munkaruházatnak is, hiszen sok munkahelyen nincs fűtés, viszont egész nap az alacsony hőmérsékletben kel dolgozni, ezért csakis vékony és észrevétlen munkaruha alatti öltözékkel lehet védekezni a hideg ellen.

Miből készülhet  a jégeralsó?

A pamut jégeralsók kényelmes és jól szellőző 100% pamut anyagból készülnek, kinyitható vagy cipzáros slicc résszel, így könnyű bennük a mozgás és bármilyen nadrág alatt észrevétlenek maradnak. A thermo jégeralsó vagy polár jégeralsók kevert szálas alapanyagokból készülnek, nagyon melegek, ezeket főként téli sportokhoz, vagy extrém hidegben ajánljuk.

Thermo jégeralsó a modern  alternatíva

A divatosan csengő thermo alsónemű alsó része is tulajdonképpen egy jégeralsó. Igaz általában nem pamutból, hanem modern, többrétegű és hőtartó alapanyagokból készülnek, a nedvességet elvezetik, ezért elkerülhető bennük az izzadás ezért ma már a téli sportöltözékek elválaszthatatlan részei.

Az Adora webáruházban, kényelmes modelleket találsz, az alapanyaguk jórészt pamut így nem kell a beleizzadástól tartanod. Munkához, sportoláshoz, vagy egy téli kiruccanáshoz is felveheted, melegít és hozzájárul a megfelelő vérkeringéshez a lábakban.