Jégeralsó 

2 960 Ft‎ 3 700 Ft‎ -20%

Férfi pamut harisnyanadrág 83%, 15% poliamid és 2% elasztán hozzáadásával.

5 440 Ft‎ 6 800 Ft‎ -20%

Aláöltözet felső rész, magas pamuttartalommal férfiaknak.

5 600 Ft‎ 7 000 Ft‎ -20%

Férfi termo alsónadrág. Kiváló minőségű 100% pamutból készült. Sima külső oldala, belül meleg pihe puha. Tökéletesen tapadjon a testhez. Tökéletes hideg napokra. Dobozba csomagolva.

5 920 Ft‎ 7 400 Ft‎ -20%

Termoaktív nadrág - unisex szabással, varrás nélküli, kétrétegű technológiával készült. Hatékony hőszigetelést biztosít minden időjárási körülmények között

Mutat 1 - 18 / 18

A kényelmes és jól szellőző férfi jégeralsó-nak minden férfi fehérneműs fiókjában ott a helye, mert a míuszokban nem pótolható más férfiak számára gyártott fehérneművel.

A férfiak általában nem hordanak harisnyanadrágot a nadrág alatt, ám ez nem jelenti azt, hogy nem fáznak a a kemény hidegekben, vagy hogy nekik nincs szükségük meleg holmira az egészségük megőrzésének érdekében. Egészen a hatvanas évekig ez a fajta öltözet a mindennapok része volt, senki sem csodálkozott, ha egy férfi télen ilyet viselt a nadrágja alatt. A szűk  fazonú  farmernadrágok megjelenésével és elterjedésével némiképpen kiszorult a köztudatból, mivel a szűk fazonú nadrágszabás némileg megnehezíti a használatát.

Pedig ez a roppant hasznos, ám méltatlanul elhanyagolt férfi alsónemű, mint  kényelmes és meleg aláöltözet pótolhatatlan szolgálatot tesz a hűvösebb napokban. Fontos kelléke a munkaruházatnak is, hiszen sok munkahelyen nincs fűtés, viszont egész nap az alacsony hőmérsékletben kel dolgozni, ezért csakis vékony és észrevétlen munkaruha alatti öltözékkel lehet védekezni a hideg ellen.

Miből készülhet?

A pamut jégeralsó kényelmes és jól szellőző 100% pamut anyagból készülnek, kinyitható vagy cipzáros slicc résszel, így könnyű bennük a mozgás és bármilyen nadrág alatt észrevétlenek maradnak. A thermo jégeralsó vágya  polár típusok kevert szálas alapanyagokból készülnek, nagyon melegek, ezeket főként téli sportokhoz, vagy extrém hidegben ajánljuk.