Férfi tanga 

3 600 Ft‎

 Férfi alsónemű oldalán rugalmas tanga pánttal, kényelmes pamutból hozzáadott elasztánnal a ruhgalmasságért. Hátul féltanga szabással.Finom, lapos varrott gumival, "High emotion" felirattal.

1 350 Ft‎ 2 700 Ft‎ -50%

Kényelmes férfi tanga magas minőségű elasztikus anyagból. Tökéletesen illeszkedik a testhez. A merész és divatos szabással és a lapos varratok használata biztosítja a  teljeskörű kényelmet. Finom, lapos varrással ellátott gumipánttal, amely nem mozog. ÖSSZETÉTEL 95% PAMUT 5% ELASZTÁN

Mutat 1 - 3 / 3

Férfi tanga alsó, mely nemcsak szexi de akár kényelmes is

Tévednek azok, akik szerint a tanga műfaj csak a hölgyeket célozza meg. Az Adora választéka a legjobb példa rá, hogy a férfiak számára is létezik szexi, mégi kényelmes és hordható tanga alsó is.

Férfi tanga melyben minden férfit csábítónak érezhetimagát. Szabásukat úgy tervezték, hogy a legmagasabb szintű kényelmet biztosítsák - anélkül, nyomna vagy bevágna bárhol, így akár egész nap bátran viselheted. Az anatómiai forma és a varrásmentes gyártási technológia, már amodern alsónemű gyártás része. Biztonságos, természetes és bőrbarát alapanyagokból készülnek, amelyek a divatos szabásslkombinálva biztosítják, hogy egyetlen nő sem tudja ellenállni nekik. A férfi tanga divat a merész és felfedező férfiak számára készül, akik nem félnek kipróbálni a hagyományostól eltérő holmikat. Kiválóan alkalmas mindennapi használatra, és randevúra is.

Megnézem a többi FÉRFI FEHÉRNEMŰT!