Pamut hálóing 

oldalanként
7 055 Ft‎ 8 300 Ft‎ -15%

Női mintás hálóing kiváló minőségű, virágos pamutból, rövid ujjakkal. Félkör alakú nyakkivágással, kényelmes zsebek a csípő szintjén. Akár otthonkának is kiváló, kényelmes és jól szellőző viselet.Hossza a térd felett. Összetétel: 100% pamut

8 755 Ft‎ 10 300 Ft‎ -15%

Női hálóing kiváló minőségű, mintás pamutból, rövid ujjakkal. V alakú nyakkivágásal térdig érő hosszal. 2 színben 2 aranyos mintával.  Összetétel: 100% pamut

8 755 Ft‎ 10 300 Ft‎ -15%

Női ing rövid ujjú. Mintás pamutból készült. Félkör alakú nyakkivágás, egyenletes színű díszítéssel. Összetétel: 100% pamut

6 400 Ft‎

Vidám mintájú 100% pamut hálóing, melytől egyből jobb kedves lesz! jó minőségű, mérettartó alapanyagokból.Kerek nyakkivágással és stílusos virágmintával több sínben is megrendelheted.

7 310 Ft‎ 8 600 Ft‎ -15%

Hosszú fazonú klasszikus hálóing gombok nélkül, szép  és nőies fazonnal és színekben. Lágy esésű anyagból mely nem igényel vasalást.

3 400 Ft‎ 4 000 Ft‎ -15%

Aki az egyszerűséget kedveli, de mellette szereti a minőségi termékeket, annak remek választás, ez a kiváló minőségű, 94%-ban viszkóz anyagból készült elasztikus ujjatlan hálóing.

8 075 Ft‎ 9 500 Ft‎ -15%

Női rövid ujjú hálóing. Mintás pamutból készült. Nyakkivágás és ujjak eredeti szabással díszítve. Összetétel: 100% pamut

10 700 Ft‎

Klasszikus gombos női hálóing hosszú, bő, alakot leplező fazonnal, kiváló minőségű pamutból.

10 700 Ft‎

Klasszikus gombos női hálóing hosszú, bő, alakot leplező fazonnal, kiváló minőségű pamutból.

10 800 Ft‎

Kényelmes és kellemes női ing kiváló minőségű 100% pamutból, finom nyomtatással díszítve. Gombos nyakkivágással. Szoptató anyák számára is tökéletes. Összetétel: 100% pamut

9 900 Ft‎

Klasszikus pamut hálóing hölgyek számára, mely könnyen le és felvehető, és elöl gombokkal nyitható. Nagyon kellemes pamut alapanyagból, mely nem beleizzadós és kiválóan szellőzik.

9 900 Ft‎

Klasszikus pamut hálóin hölgyek számára, mely könnyen le és felvehető, és elöl gombokkal nyitható. Nagyon kellemes pamut alapanyagból, mely nem beleizzadós és kiválóan szellőzik.

8 415 Ft‎ 9 900 Ft‎ -15%

Kényelmes és vidám hosszú pamut hálóing, visszafogott klasszikus szabással és nőies stílussal. Kiváló minőségű mérettartó alapanyagból, mely nem bolyhosodik ki.

7 800 Ft‎

Imádnivaló pamut hálóing, különlegesen szép színekben és aranyos virágos mintával. Térd felett érő hosszúsággal és 3/4 es ujakkal. Kényelmes pamut anyaga jól szellőzik éjszaka, és könnyen is szárad.

12 500 Ft‎

Női hálóing kiváló minőségű, mintás pamutból, rövid ujjú, finom csipkével. Nagyobb nyakkivágással, egyenletes díszítéssel, négy gombbal rögzítve. Hossza a térd felett. Összetétel: 100% pamut

7 225 Ft‎ 8 500 Ft‎ -15%

Női gombos hálóing kiváló minőségű pamutból, csillagmintával, rövid ujjakkal, szellős anyagból, fiatalos fazonnal, kismamáknak is ideális. Nyakkivágás V alakú nyílással, három nyitható patenttal rögzítve. Összetétel: 100% pamut

10 030 Ft‎ 11 800 Ft‎ -15%

Női ing rövid ujjú. Mintás pamutból készült. Félkör alakú nyakkivágás, egyenletes színű díszítéssel. Összetétel: 100% pamut

7 300 Ft‎

Kényelmes pamut hálóing rózsa mintával, mely nagy méretekben is rendelhető, kellemes pamutból, hosszú ujakkal. Több színben is rendelhető, kényelmes és praktikus alapdarab, mely a kedvenced lesz.

Mutat 1 - 28 / 54

Sokféle hálóing létezik, a pamutból készült viszont biztosan megtalálható majd mindenkinél. A pamut hálóing előnyel vitathatatlanok.

 Szeretjük, mert kényelmes anyagúak, és jól szellőznek, ezért a hétköznapok nélkülözhetetlen kellékei. A meleg hálóingek is mind pamut vagy flanel anyagokból készülnek. Mivel elég jó nedvszívó képességűek, ezért hőségben, vagy kórházban is a legjobb választásnak bizonyulnak.

Többféle fazonban készülnek, a hosszú, nagyon zárt fazontól kezdve a rövid, pántos fazonokig, így minden korosztály számára ajánljuk. Az alapanyagát tekintve a legjobb választás, ha a pamut mellett valamilyen mérettartó  elasztikus szálból is készül a kelme, mert a pamut önmagában sajnos nem jó méret és formatartó tulajdonságú. Az alapanyagáraknak köszönhetően a pamut hálóing olcsón is beszerezhető a selyem vagy pamutviszkóz hálóingekhez képest.

A minőségi holmi rögtön meglátszik! Az adora.hu oldalon csakis kiváló minőségű pamut termékeket találsz, melyek szín és formatartóak és hosszabb távon is számíthatsz a szépségükre.