HÁLÓRUHA 

Alkategóriák

oldalanként
9 360 Ft‎ 10 400 Ft‎ -10%

8 280 Ft‎ 9 200 Ft‎ -10%

8 280 Ft‎ 9 200 Ft‎ -10%

7 920 Ft‎ 8 800 Ft‎ -10%

9 450 Ft‎ 10 500 Ft‎ -10%

Mutat 29 - 56 / 150

Egy csinos hálóing vagy pizsama a szebb mindennapokért

Egy jól megválasztott hálóing vagy pizsama hozzá illő köntössel növeli az önbizalmat, fittebbnek, vonzóbbnak érzed magad benne, és jobban esik a pihenés.

A gyártók a szezonnak és a divatnak megfelelően elárasztanak bennünket csinos és kényelmes modellekkel. A termékek anyag összetételére is komoly fogyasztói igény mutatkozik, ezért a hálóiruhák mind bőrbarát, jól szellőző anyagokból készülnek, mint a pamut a viszkóz kevertszálas változatai.

Szabásukat tekintve az eleganciát a kényelemmel ötvözik, olyan ruhadarabok ezek, melyek szépségük mellett akár egész nap is a könnyedség érzésével viselhetőek. A megfelelő hálóöltözék kiválasztásánál vegyük figyelembe, hogy milyen hőmérsékletű helyiségben alszunk, ezen kívül fontos lehet még, hogy milyen stílusban érezzük igazán otthonosan magunkat.

A webáruház kínálatában a szezonnak és a trendeknek megfelelő kollekciók darabjait találod meg, nagy méret választékban.

Női hálóing vonzó és praktikus egyszerre

Egy csinos női hálóing ápol és öltöztet egyszerre, ezért a műfaj nem hiányozhat egyetlen igényes hölgy fehérneműs-szekrényéből sem. A modell kiválasztása nem egyszerű feladat. Az üzletek és a webáruházak óriási választékot kínálnak az éjszakai pihenésre szolgáló hálóruhák tekintetében is. Akár klasszikus pizsama akár nőies hosszú hálóing kategóriában keresünk, minkét típus számos változatban kapható, csak meg kell találni az ízlésednek megfelelőt.

A női pizsamák általában laza, puha, pamut vagy akár velúr anyagból készülhetnek, ami lehet elegánsabb, vagy sportosabb változat. A hálóingekre szinte ugyanez vonatkozik, csak ott anyagát tekintve sokszor a viszkóz, és selymes szatén anyagokat részesítik előnyben a velúrral szemben.Mivel nagyon sok időt töltünk benne, a szépség mellett fontos, hogy a hálóing bőrbarát alapanyagból készüljön, jól szellőzzön és tartósan megtartsa formáját, ne nyúljon el többszöri mosás után sem. Az emelkedett elvárások miatt ma már a minőséget képviselő gyártók csakis kiváló alapanyagokból készítik ezeket a fehérneműket.

Rövid vagy hosszú hálóing a menő?

Azt gondolnánk, hogy manapság inkább a rövid szexi stílus a keresettebb, de a gyakorlatban a hagyományos hosszú fazon ugyanolyan népszerű. Ezért kínálunk többféle hosszúságot is, hogy a nyitottabb és a ártabb fazonok kedvelői is megtalálják amit keresnek.

Még mindig a kedvencünk a pamut hálóing!

A népszerű pamut hálóingek ezzel szemben merevebb és vastagabb anyagúak. Szeretjük, mert kényelmes anyagúak, és jól szellőznek, ezért a hétköznapok nélkülözhetetlen kellékei. A meleg hálóingek is mind pamut vagy flanel anyagokból készülnek. Mivel elég jó nedvszívó képességűek, ezért hőségben, vagy kórházban is a legjobb választásnak bizonyulnak. Többféle fazonban készülnek, a hosszú, nagyon zárt fazontól kezdve a rövid, pántos fazonokig, így minden korosztály számára ajánljuk. Az alapanyagát tekintve a legjobb választás, ha a pamut mellett valamilyen mérettartó  elasztikus szálból is készül a kelme, mert a pamut önmagában sajnos nem jó méret és formatartó tulajdonságú. Az alapanyagáraknak köszönhetően a pamut hálóing olcsón is beszerezhető a selyem vagy pamutviszkóz hálóingekhez képest.