HÁLÓING 

oldalanként
Mutat 1 - 20 / 99

Nappalok, éjszakák és hálóingek

Egy csinos női hálóing ápol és öltöztet egyszerre, ezért a kombiné műfaj nem hiányozhat egyetlen igényes hölgy fehérneműs-szekrényéből sem. A modell kiválasztása nem egyszerű feladat. Az üzletek és a webáruházak óriási választékot kínálnak az éjszakai pihenésre szolgáló hálóruhák tekintetében is. Akár klasszikus pizsama akár nőies hálóing kategóriában keresünk, minkét típus számos változatban kapható, csak meg kell találni az ízlésednek megfelelőt. A női pizsamák általában laza, puha, pamut vagy akár velúr anyagból készülhetnek, ami lehet elegánsabb, vagy sportosabb változat. A hálóingekre szinte ugyanez vonatkozik, csak ott anyagát tekintve sokszor a viszkóz, és selymes szatén anyagokat részesítik előnyben a velúrral szemben.Mivel nagyon sok időt töltünk benne, a szépség mellett fontos, hogy a hálóing bőrbarát alapanyagból készüljön, jól szellőzzön és tartósan megtartsa formáját, ne nyúljon el többszöri mosás után sem. Az emelkedett elvárások miatt ma már a minőséget képviselő gyártók csakis kiváló alapanyagokból készítik ezeket a fehérneműket. 

Selyem hálóing versus pamut hálóing

A selymes tapintású műselyem alapanyagú vagy más néven szatén hálóingek szexisek, mert hangsúlyozzák a nőies vonalakat. Lágy esésűek és selymes tapintásúak, mely kellemes érzés a bőrnek. Gyakran készülnek spagetti pántos hálóing kivitelben, mely főként a nyári időszakra vagy  jól fűtött hálószobába illik. Egyszóval minden hölgynek ajánljuk ezt a típust aki vonzónak szeretné érezni magát.

A népszerű pamut hálóingek ezzel szemben merevebb és vastagabb anyagúak. Szeretjük, mert kényelmes anyagúak, és jól szellőznek, ezért a hétköznapok nélkülözhetetlen kellékei. A meleg hálóingek is mind pamut vagy flanel anyagokból készülnek. Mivel elég jó nedvszívó képességűek, ezért hőségben, vagy kórházban is a legjobb választásnak bizonyulnak. Többféle fazonban készülnek, a hosszú, nagyon zárt fazontól kezdve a rövid, pántos fazonokig, így minden korosztály számára ajánljuk. Az alapanyagát tekintve a legjobb választás, ha a pamut mellett valamilyen mérettartó  elasztikus szálból is készül a kelme, mert a pamut önmagában sajnos nem jó méret és formatartó tulajdonságú. Az alapanyagáraknak köszönhetően a pamut hálóing olcsón is beszerezhető a selyem vagy pamutviszkóz hálóingekhez képest.

A csipkés hálóing már a múlté?

A hosszú csipkés hálóingek az elmúlt korok előkelő osztályának klasszikus hálóruhái voltak. Minél több csipkével készült egy hálóing, annál többe került, ezáltal a csipke mennyisége egyfajta státuszszimbólum is volt. Mára a csipke nem csak hogy megőrizte, de a modern gyártási technológiáknak köszönhetően felül is múlta hajdan volt népszerűségét. A múlt században még mindennapos alsó ruházatnak számított a műselyem csipkés kombiné, mely műszálas alapanyagokból készült, és jóformán minden nő viselte. A mai modern, divatos hálóingek már bőrbarát alapanyagokból és különféle csipkés díszítéssel és betétekkel készülnek, melyek árfekvésüket tekintve már nagyon sokak számára elérhetőek. Mivel a mai csipkék már valamilyen mértékben elasztikusak is, ráadásul mindenféle színben léteznek, így jól illeszthetőek a hálóing alsó szegélyéhez, vagy a dekoltázs bármely részéhez, ráadásul a mosást is jól tűrik, így nem igényelnek különleges bánásmódot. A külön műfajt alkotó szexi hálóingek áttetsző lágy esésű tüllszerű anyag és csipke kombinációi, ezáltal varázsolnak sejtelmes és izgató külsőt viselőjüknek.

Akár szexi hálóruha, akár pizsama a nyerő, fontos szempont, hogy szívesen viseljük, vagyis érezzük magunkat jól benne. Legyél a csipkés nőies, elegáns hálóingek, vagy az egyszerűbb, letisztultabb pamut hálóingek híve, kínálatunkban biztosan megtalálod amit keresel. Mindig igyekszünk széles méretskálával kínálni termékeinket, hogy a molett, nagy méretet kereső hölgyek is megtalálják a méretükben a szép, elegáns és nőies hálóingeket, éppúgy mint a sportosabb fazonú lezser darabokat.