1. Valentin napi vicces boxeralsó

A hölgyek számárakönnyű ajándékot vásárolni a Valentin napra, hiszen különböző csábos fehérneműk egész tárházável kényeztetnek el évről évre a gyártók, csak győzzünk válsztani.

Jóval nehezebb dolga van azonban a hölgyeknek a viszont ajándékkal. Megszokhattuk már, hogy férfiak tekintetében a választék jóval szerényebb, legyen szó köntösről, pizsamáról vagy akár fürdőruháról. De erre az alkalomra persze szó sem lehet a szokásos "unalmas" pizsamáról, vagy köntösről. Ezért is akkora kincs, hogy a boxeralsók kínálata örvendetesn bővül, ötletes és színes kollekciókkal örvendeztetve meg a vásárlókat.

De miért is kéne a férfiaknak unalmas alsónadrágokat hordani?

A boxeralsó remek választás kedvesünk számára, mivel kellőképen személyes ajándék, ugyanakkor szükség is van rá, a különböző stílusok és minták pedig sokféle ízlést kiszolgálnak.

vicces férfi boxeralsóvalentin napi boxeraslóSzíves boxeralsó

2. Főzd meg neki e kedvenc menüjét

A szívből jövő saját kézzel készített ajándékok mindig nyertesek, különösen, ha kis erőfeszítést teszel értük. A régi mondás szerint a férfiak szívéhez a gyomrukon keresztül vezet a út. Készítsd el a kedvenc fogásait és szolgád fel egy romantikus gyertyafényes vacsora keretében. A jó öreg szív formájú torta is mindig nyerő ezen a napon, amivel biztosan nem fogsz mellé.A lényeg, hogy lehetőleg kettesben legyetek és ne az összes poronttyal meg a nagyamamával együtt, mert akkor oda is a románc és hiába strapáltad magad a főzéssel.

3. Kuponos levélke made by you

A Valentin napra tökéletes és személyes ajándék a saját készítésű és saját szolgáltatásra feljogosító kupon is. Ez sok mindenről szólhat, például egy jó vacsoráról, egy finom lábmasszázsról vagy akár ágyban felszolgált reggeliről, csakis a fantáziádra van bízva. A kuponokat könnyen elkészítheted a számítógép segítségéve. A neten egyszerű szerkesztő programok állnak rendelkezésre, mellyel profi színvonalú kuponjegyet varázsolhatsz, egyéni grafikával. Ha megvan van csak ki kell nyomtatnod, és már készen is van! Készíthetsz belőllük többet is, amire figyelj, hogy tartalmazza a felkínált szolgáltatást és a lejárati dátumot is.