A hölgyek életében az egyik legfontosabb kiegészítő és egyben barát is a melltartó, hiszen a nap minden percében velünk van. Vannak olyan helyzetek, amikor viszont speciális megoldásra van szükség, hiszen melleink védelme mindennél fontosabb.

Éppen ezért ma már a piacon kaphatóak sport melltartók, vagy éppen olyan egyedi méretezésű és kialakítású darabok, amelyek kifejezetten a teltebb hölgyeknek nyújtanak tökéletes megoldást. Nem is gondolnánk, hogy mennyire nehéz a nagyobb mellek kapcsán tökéletes melltartót találni, hiszen nem csak a méret lehet a probléma, hanem a megfelelő tartás is.

Természetesen a gyártók mindent megtesznek annak érdekében, hogy ezeket az extra igényeket is maradéktalanul kiszolgálják, éppen ezért minden kollekció piacra dobása során készítenek nagy mellű hölgyeknek is minőségi melltartókat. Azok a hölgyek, akik már fiatalabb koruk óta a nagyobb méretekkel rendelkeznek, már biztosan tudják, hogy mennyire nehéz minőségi fehérneműt vásárolni, valamint az adott ruhadarab kialakítása is fontos, hiszen egy nő a megfelelő fehérneműben érezheti magát igazán szexisnek.

Mivel azonban ma már az interneten keresztül is könnyedén vásárolhatunk a méretek alapján, így a valóban ritka méretek is egyszerűen és gyorsan beszerezhetőek. Nem ritka, hogy a teltebb idomokkal rendelkező hölgyek esetében a G kosár az, amely tökéletes, azonban ezt nem tartja minden forgalmazó, valamint a gyártók egy része sem készít ekkora méreteket.

Ami pedig a nagyobb méretek esetében a tetszetős külső ugyanolyan fontos, hiszen attól még, hogy nem hagyományos méretekről beszélünk, ugyanolyan divatosak és csinosak szeretnénk lenni benne. Szerencsére a legnagyobb méretekből is kaphatunk csipkés és valóban szexi darabokat, valamint a szín választék kapcsán sem kell aggódnunk.

A webes vásárlás esetében kulcs fontosságú a méretünk pontos ismerete. Ezért a méreckedésre érdemes egy kis időt fordítani, és áttanulmányozni a méret-táblázatokat.