MELLTARTÓ 

Alkategóriák

Milyen melltartót vásárolj?

A melltartó a női divat egyik legmeghatározóbb darabja. Ezen női fehérneműn áll vagy bukik, hogy miként áll majd rajtunk a felsőruházat. A megfelelő melltartó fazon tartja, kiemeli és támasztja és védi a női kebleket, formázza az alakot, csinos dekoltázst épít, mindamellett kényelmes is kell legyen. Ezért nagyon fontos, hogy az alakodhoz és az alkalomhoz megfelelően válaszd meg. Az Adora webáruházban a melltartó rendeléshez tehát elsősorban tudnod kell, hogy milyen melltartó-típust keresel! Az ideális melltartó megtalálásában a stílusokról szóló blogbejegyzésünk is segítségedre lehet.

Amit a stílusokról nagy vonalakban tudnod kell

A legkényelmesebb melltartó megtalálása nem is olyan nehéz! A merevítős melltartók magasabban támasztják a melleket, és nyitottabb ruhákhoz is hordhatóak, a remek dekoltázs is biztosított. Azonban ha zavarnak a merevítők, vagy fizikai munkához, sportoláshoz válaszd a  merevítő nélküli melltartókat.  Nem árt azt is tudni, hogy szivacs nélküli melltartót, vagy bélelt, szivacsos, esetleg vastag szivacsos push-up melltartót keresel. A szivacs bélés segít megtámasztani a kebleket, szépen formáz, viszont nehezebben követi a mellek alakját. A szivacs nélküli fazonok könnyebben illeszkednek, nem állnak el, viszont kevésbé emelik fel a kebleket és nem adnak olyan mély dekoltázst, mint merevítős társaik.

A kulcs a megfelelő méretválasztás!

A megfelelő fazon választásán mellett a siker a melltartó méret kiválasztásán múlik. Egy melltartó csakis akkor fog megfelelően állni, ha a pontos méretet rendeled meg. Tudjuk, hogy ez online vásárláskor nem mindig könnyű feladat, de csökkentheted a kockázatot, csak egy mérőszalag és kb. 5 perc türelem szükségeltetik hozzá. Azért is érdemes megmérned magad, mert a melltartó méret változik a leggyakrabban az összes méretünk közül, így bármennyire is csábító, ne indulj ki a már meglévő melltartóid méretéből! Segítségül ajánljuk a melltartó mérettáblázatot, melynek segítségével meghatározhatod a valódi és jelenlegi méretedet. Ha eddig angol (UK) méretezésű melltartót hordtál akkor nézd át az európai méretekre átváltó táblázatot.

A rendelés során, hogy könnyebb legyen eligazodni az Adora webáruház oldalán a rengeteg fazon és méret között, használd a szűrőket! A bal oldali szűrő segít melltartó típust a méretet, és márkát választani. 

Mikor jó rád egy melltartó?

Lehet, hogy még sosem volt igazán jó melltartód? Tudtad, hogy a megfelelő méretű és fazonú melltartó viselése közben észrevétlen, nem kényelmetlen, nem nyom, nem szúr és nem vág be sehol? Hogy megtaláld a számodra legjobbat, a felpróbálásnál következő szempontokra figyelj oda:

A körpánt vízszintes legyen, a háton sem szabad felugrania. Az új melltartó a legszűkebb kapocsba legyen bekapcsolva és szoros legyen, idővel úgyis enged valamennyit. Fontos, hogy ne vágjon be úgy hogy a két ujjadat be tud csúsztatni a pánt alá.

Ha merevítők is vannak, azok öleljék körbe a kebleket, és a mellek között feküdjenek rá a mellkasra, ellenőrizd, hogy hónaljban és a mellek alatt sem szúrjon vagy dörzsöljön ki.

A mellkosár akkor jó ha a keblek egészen kitöltik a mellkosarat, nem áll el és nem ráncolódik, viszont a mellek nem türemkednek ki a kosarakból, sem oldalt irányba, sem felfelé.

Ne felejtsd el szorosra húzni a vállpántokat sem! Csak így fogod látni, hogy mit "tud" a melltartó.

Melltartó márkák

Márkák tekintetében széles választékot találsz. Számos ismert, és prémium minőséget gyártó európai cég termékeit forgalmazunk mint Anita, Gaia, Ava, Nipplex, vagy Gorsenia melltartók. A forgalmazott márkákat az elmúlt 7 évben teszteltük, és csak azokat tartottuk meg, melyek beválltak és jó szívvel ajánlunk.

Melltartó leárazás

Mi is szeretjük az akciókat, az olcsó melltartókat ezért ha csak tehetjük a legjobb árakat biztosítjuk számodra. Keresd a  hetente váltakozó leárazásokat a termékoldalon. A kívánt összhatáshoz, rendelj  melltartóhoz illő szexi bugyit, női tangát, vagy trükkös alakformáló alsót is. A minőség miatt nem kell aggódnod, mert csak megbízható európai fehérnemű-gyártó termékeit találod meg a webáruházban!

Személyes próba és tanácsadás - fehérnemű bolt vagy webshop

Elsősorban webáruházként működünk. Azonban tudjuk, milyen nehéz bizonyos termékek esetén a méretválasztás. Webshopunk irodájában lehetőség van a melltartók/fürdőruhák próbálására, az ott található helyi készlet erejéig. A lehetőséget elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek nagyobb (70-85 D kosártól felfelé vagy 90 + körméret) a mellmérete és nehezen találják meg a megfelelő méretet és fazont. Bővebb információ itt találsz.