delivery_1.pngINGYENES SZÁLLÍTÁS már 15.000 Ft-tól!  summer.jpgAkciós termékek -10-30%-al%

MELLTARTÓ 

Alkategóriák

Milyen melltartót vásárolj?

A melltartó a női divat egyik legmeghatározóbb darabja. Ezen női fehérneműn áll vagy bukik, hogy miként áll majd rajtunk a felsőruházat. A megfelelő melltartó fazon tartja, kiemeli és támasztja és védi a női kebleket, formázza az alakot, csinos dekoltázst épít, mindamellett kényelmes is kell legyen. Ezért nagyon fontos, hogy az alakodhoz és az alkalomhoz megfelelően válaszd meg. Az Adora webáruházban a melltartó rendeléshez tehát elsősorban tudnod kell, hogy milyen melltartó-típust keresel! Az ideális melltartó megtalálásában a stílusokról szóló blogbejegyzésünk is segítségedre lehet.

Amit a stílusokról nagy vonalakban tudnod kell

A legkényelmesebb melltartó megtalálása nem is olyan nehéz! A merevítős melltartók magasabban támasztják a melleket, és nyitottabb ruhákhoz is hordhatóak, a remek dekoltázs is biztosított. Azonban ha zavarnak a merevítők, vagy fizikai munkához, sportoláshoz válaszd a  merevítő nélküli melltartókat.  Nem árt azt is tudni, hogy szivacs nélküli melltartót, vagy bélelt, szivacsos, esetleg vastag szivacsos push-up melltartót keresel. A szivacs bélés segít megtámasztani a kebleket, szépen formáz, viszont nehezebben követi a mellek alakját. A szivacs nélküli fazonok könnyebben illeszkednek, nem állnak el, viszont kevésbé emelik fel a kebleket és nem adnak olyan mély dekoltázst, mint merevítős társaik.

A kulcs a megfelelő méretválasztás!

A megfelelő fazon választásán mellett a siker a melltartó méret kiválasztásán múlik. Egy melltartó csakis akkor fog megfelelően állni, ha a pontos méretet rendeled meg. Tudjuk, hogy ez online vásárláskor nem mindig könnyű feladat, de csökkentheted a kockázatot, csak egy mérőszalag és kb. 5 perc türelem szükségeltetik hozzá. Azért is érdemes megmérned magad, mert a melltartó méret változik a leggyakrabban az összes méretünk közül, így bármennyire is csábító, ne indulj ki a már meglévő melltartóid méretéből! Segítségül ajánljuk a melltartó mérettáblázatot, melynek segítségével meghatározhatod a valódi és jelenlegi méretedet. Ha eddig angol (UK) méretezésű melltartót hordtál akkor nézd át az európai méretekre átváltó táblázatot.

A rendelés során, hogy könnyebb legyen eligazodni az Adora webáruház oldalán a rengeteg fazon és méret között, használd a szűrőket! A bal oldali szűrő segít melltartó típust a méretet, és márkát választani. 

Mikor jó egy melltartó?

Lehet, hogy még sosem volt igazán jó melltartód? A jó méretű és fazonú melltartó viselése közben észrevétlen, nem kényelmetlen, nem szúr és nem vág be sehol. A következő szempontokra figyelj oda:

Az körpánt vízszintes legyen, a háton sem szabad felugrania. Az új melltartó a legszűkebb kapocsba legyen bekapcsolva és szoros legyen, de ne vágjon be úgy hogy a két ujjadat be tud csúsztatni a pánt alá.

Ha merevítők is vannak, azok öleljék körbe a kebleket, és a mellek között feküdjenek rá a mellkasra, hónaljban és a melleknél se szúrjon vagy dörzsöljön ki.

A mellkosár akkor jó ha a keblek kitöltik a mellkosarat, nem állnak el és nem ráncolódnak, viszont a mellek nem türemkednek ki a kosarakba, sem oldalt, sem felfelé.

Melltartó márkák

Márkák tekintetében széles választékot találsz. Számos ismert, és prémium minőséget gyártó európai cég termékeit forgalmazunk mint Anita, Gaia, Ava, Nipplex, vagy Gorsenia melltartók.

Mi is szeretjük az akciókat, az olcsó melltartókat ezért ha csak tehetjük a legjobb árakat biztosítjuk számodra. Keresd a  hetente váltakozó leárazásokat a termékoldalon. A kívánt összhatáshoz, rendelj  melltartóhoz illő szexi bugyit, női tangát, vagy trükkös alakformáló alsót is. A minőség miatt nem kell aggódnod, mert csak megbízható európai fehérnemű-gyártó termékeit találod meg a webáruházban!

Személyes próba és tanácsadás

Webshopunk irodájában lehetőség van a melltartók/fürdőruhák próbálására, az ott található helyi készlet erejéig. A lehetőséget elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek nagyobb (70-85 D kosártól felfelé vagy 90 + körméret) a mellmérete és nehezen találják meg a megfelelő méretet és fazont. Bővebb információ itt találsz.