Alakformáló nadrág 

oldalanként
8 300 Ft‎

Kezdjük azzal a ténnyel, hogy mindannyian egy szuper lapos hasról , karcsú derékról, és csípőről álmodunk , igaz? :) A GLAM bugyi mindezt biztosítja . A legmodernebb szövetekből készülnek. Két részből áll: a felső rész egy speciális, erős anyagból készül, amelynek célja a hasunk vékonyítása, a derék kialakítása és az oldalak húzása. Ne tévesszen meg azon...

5 780 Ft‎ 6 800 Ft‎ -15%

Magas minőségű anyagból készült virágos csipkével díszített magas bugyi. A derék része szilikon csíkkal van ellátva a lecsúszás elkerülése érdekében. Lapítja a hasat ezzel is hangsúlyozza a derékvonalat.

4 590 Ft‎ 5 400 Ft‎ -15%

Kényelmes alakformáló nadrág, mely észrevérlenül simul meg a ruha latt. Csak Te tudod, hogy rajtad van.

6 715 Ft‎ 7 900 Ft‎ -15%

4 700 Ft‎

 Has és a csípő formázására kialakított magas derekú alakformáló alsó, elől gyönyörű csipke mintázattal. Erős, tartós anyagból készült.

10 500 Ft‎

Erős anyagú, száras alakformáló alsó, mely nemcsak a törzset, de a combokat is hatékonyan karcsúsítja. Rgészen 3 xl méretig.

4 250 Ft‎ 5 000 Ft‎ -15%

7 300 Ft‎

A Glam alsók a legmodernebb szövetekből készülnek. Két részből áll: a felső rész egy speciális, erős anyagból készül, amelynek célja a hasunk vékonyítása, a derék kialakítása.

4 700 Ft‎

Kényelmes karcsúsít női fehérnemű.Pamut hasszorító bugyi, mely a csípőt is szépen formázza, karcsúvá teszi.

10 000 Ft‎

Rendkívül funkcionális és hatékony száras karcsúsító bugyi, alacsonyabb derék szabással. lapítja a hasat formázza a csípőt és vékonyítja a combokat. Plus size méretekben.

8 300 Ft‎

Száras alakformáló alsó, mely kiváló a combok kidörzsölése ellen.

6 100 Ft‎

Korrekciós száras alsó. Az erős poliamid anyag visszahúzza  a has és a csípő vonalátelöl és hátul. A lábakkal ellátott bugyi alsó része pamutból készült, , ezáltal biztosítva a kényelmet.Összetétel: alsó - 95% pamut, 5% elasztán; felső - 82% poliamid, 18% elasztán

3 000 Ft‎

Száras, korrekciós bugyi, amely korrigálja az alakot, lapítja a hasat, karcsúbb lesz a derékvonal. A push-up szerkezetnek köszönhetően garantálta fenékemelő hatás. A megfelelően kiválasztott méret a tökéleten illeszkedik az alakhoz és helyes kompressziós hatást eredményez az alakon. Dobozba csomagolva.Összetétel: 89% poliamid, 11% elasztán

3 900 Ft‎

Alakformáló tanga mely szépen lapítja a hasat és  formázza a csípőt: Mindennapi használatra vagy alkalmi ruhák alá tökéletes viselet lehet.

6 715 Ft‎ 7 900 Ft‎ -15%

Innovatív technológiával készült magas derekú alakformáló bugyi-fűző. Hatékonyan formázza a derekat a hasat és a csípőt. Használat során a különleges mikro-rost kötésnek köszönhetően nem válik statikussá a ruhák érintkezésével.

10 600 Ft‎

Alakformáló fehérnemű, erős karcsúsító hatással és szép csipkés részletekkel, a nőies megjenenésért.

Mutat 1 - 32 / 104

A titkos kis alakformáló nadrág

Miért ne élnél ezzel az eszközzel, mikor használata egyszerű, a hatás pedig azonnali, és észrevehető. Az alakformáló nadrág észrevétlenül bújik meg a ruha alatt, teszi a dolgát, vagyis kompressziós hatása miatt lapítja a hasat, feszesebb csípőt formáz, és emeli a popsit.

Számos változatban rendelheted, vannak magasabb derekú lakformálók, és alacsonyabbak is, aszerint, hogy mekkora részét kívánod a törzsednek formázni. Mivel alul is "fognak" a has legalsóalsó részét is korrigálják és a csúszkálástól sem kel tartanod.