Alakformáló nadrág 

oldalanként
5 270 Ft‎ 6 200 Ft‎ -15%

Kényelmes alakformáló nadrág, mely észrevérlenül simul meg a ruha latt. Csak Te tudod, hogy rajtad van.

9 300 Ft‎

Kezdjük azzal a ténnyel, hogy mindannyian egy szuper lapos hasról , karcsú derékról, és csípőről álmodunk , igaz? :) A GLAM bugyi mindezt biztosítja . A legmodernebb szövetekből készülnek. Két részből áll: a felső rész egy speciális, erős anyagból készül, amelynek célja a hasunk vékonyítása, a derék kialakítása és az oldalak húzása. Ne tévesszen meg azon...

6 715 Ft‎ 7 900 Ft‎ -15%

Karcsú derék gyorsan! Magas szabású alakformáló bugyi, mely az egész törzset formázza és részesíti. Nagyon szép elasztikus csipkés befejezéssel az alján és a fenék részen.

6 715 Ft‎ 7 900 Ft‎ -15%

Magas minőségű anyagból készült virágos csipkével díszített magas bugyi. A derék része szilikon csíkkal van ellátva a lecsúszás elkerülése érdekében. Lapítja a hasat ezzel is hangsúlyozza a derékvonalat.

7 735 Ft‎ 9 100 Ft‎ -15%

Innovatív technológiával készült magas derekú alakformáló bugyi-fűző. Hatékonyan formázza a derekat a hasat és a csípőt. Használat során a különleges mikro-rost kötésnek köszönhetően nem válik statikussá a ruhák érintkezésével.

4 950 Ft‎ 5 500 Ft‎ -10%

10 500 Ft‎

Rendkívül funkcionális és hatékony száras karcsúsító bugyi, alacsonyabb derék szabással. lapítja a hasat formázza a csípőt és vékonyítja a combokat. Plus size méretekben.

2 700 Ft‎

Kihagyhatlan kellék a női fehérnemű-tárból! Korrekciós fenékemelő alsó, mely észrevétlen marad a ruha vagy a nadrág alatt. Az eredmény a karcsúbb derék és a laposabb has, egy formásabb popsi kíséretében.

3 200 Ft‎

Száras, korrekciós bugyi, amely korrigálja az alakot, lapítja a hasat, karcsúbb lesz a derékvonal. A push-up szerkezetnek köszönhetően garantálta fenékemelő hatás. A megfelelően kiválasztott méret a tökéleten illeszkedik az alakhoz és helyes kompressziós hatást eredményez az alakon. Dobozba csomagolva.Összetétel: 89% poliamid, 11% elasztán

Mutat 1 - 28 / 101

A titkos kis alakformáló nadrág

Miért ne élnél ezzel az eszközzel, mikor használata egyszerű, a hatás pedig azonnali, és észrevehető. Az alakformáló nadrág észrevétlenül bújik meg a ruha alatt, teszi a dolgát, vagyis kompressziós hatása miatt lapítja a hasat, feszesebb csípőt formáz, és emeli a popsit.

Számos változatban rendelheted, vannak magasabb derekú lakformálók, és alacsonyabbak is, aszerint, hogy mekkora részét kívánod a törzsednek formázni. Mivel alul is "fognak" a has legalsóalsó részét is korrigálják és a csúszkálástól sem kel tartanod.