Fiore harisnya 

oldalanként
Mutat 1 - 28 / 41

Mit képvisel a Fiore harisnya?

Elsősorban a nőiességet, a nő derekától egészen lábujjáig.  A párizsi elegancia és olasz érzékiség vonzereje olyan kombináció, amely már évtizedek óta óta ösztönözi eredeti stílusuk létrejöttét és fejlődését.

A nők által és anőknek létrehozott FiORE harisnya márka teljesen új módon képviseli a szépséget.

Négy különleges kollekciójuk megfelel a legnépszerűbb trendeknek, és az évszakok szerint változik. A Fiore harisnyanadrágok szeretnék lendületet és frissességet vinni a mindennapi életetbe, és része lenni azegyedi stílusodnak

Csodálatos tervezői, vágó és varrónő csapattal dolgozik azon, hogy olyan eredeti és felejtjetetlen darabok szülessenek, melyeket valóban szívesn viselsz.

A Fiore cég, sok más lengyel textilipari vállalathoz hasonlóan Lodzban alakult 1998.ban.A kezdetekkor a cég kb 40 embert foglalkoztatott de már évente több mint két millió pár harisnyanadrágot gyárt. 2004-ben a forradalmi áttörést az új lycra  technológia bevonása jelentette.  Megkezdték a saját gyártmányú harisnya készítését. a siker nem maradt el a Gazelle of Business díjat nyerik el. Hamarosan a Az Európai Unió támogatásának köszönhetően kibővítjik a gépparkunkat. Ez felturbózza az egész technológiai folyamatot, és lehetővé teszi, hogy a cég a legapróbbrészletekig mindent maga állítson elő.    

A saját tervezőcsapat létrehozsa is sokat lendített a cég sikerességén Tehetséges tervezőket foglalkoztnak- különböző korú és háttérrel, akik mindannyian tudják, mit akarnak a nők. 

2014-től a Fiore harisnyák minőségét  a rangos Oeko-Tex Standard 100 tanúsítvány garantálja. Ez azt jelenti, hogy termékeik 100% -ban mentesek a káros anyagoktól és nem veszélyeztetik fogyasztók egészségét.

ára már 130 embert foglalkoztatnak, melynek több mint 70% -a nő. A márka méltán nagyon büszke eddig elért sikereire.