Varrás nélküli fehérneműk 

oldalanként
2 600 Ft‎

Kényelmes lézervágott női alsó, mely kalsszikus szabása  és kényelmes szélei miatt a mindennapok hasznos segítőjévá válik egy csapásra.

2 400 Ft‎

Légáteresztő szerkezettel készült női alsó. Lézervágott, így a szűk ruhák alatt se látszik. Nagyon kényelmes könnyű viselet.

3 000 Ft‎

Varrás nélküli férfi boxerarlsó, mely sportoláshoz, futáshoz is tökéletes.

3 500 Ft‎

Varrás nélküli technológiával készült kényelmes, légáteresztő, elasztikus, mérettartó sport top, sportmelltartó. Tökéletes követi a test vonalát.

2 100 Ft‎

Kiváló minőségű finom pamutból készült női alsó. Varrás nélküli technológiának köszönhetően nagyon kényelmes viselet. Jó a rugalmassága és az illeszkedése.

2 000 Ft‎

Varrás nélküli brazil bugyi higiénikus, antibakteriális bevonattal. Az elasztánnal kombinált poliamid fonalnak köszönhetően tökéletesen tapadnak a testhez.

1 800 Ft‎

Kényelmes női sort, lézervágott szélekkel. Nem látszik át a ruha alatt.

3 200 Ft‎

A Gatta varrásmentes magas bugyija finom, lézerrel vágott mikroszálas anyagból készül. Sima, varrásmentes, ruházat alatt nem emelkednek ki. Könnyűséget és kényelmet ad.

2 800 Ft‎

Lélegző női bugyi, finom mikroszálas anyagból, ultra vékony szélekkel, mely nem látszik át a ruházat alatt. Könnyű és kényelmes érzést nyújtanak. Díszdobozban csomagolva. Összetétel: 85% poliamid, 15% elasztán.

3 400 Ft‎

Kényelmes lézervágott szélekkel készült klasszikus női bugyi alsó, mely praktukus és kényelmes, mindamellettt tartós is.

Mutat 1 - 28 / 66

Miért ajánljuk a varrás nélküli bugyikat, fehérneműket? A varrás nélküli fehérneműk legnagyobb előnye, hogy nem látszanak át a ruhán, teljesen észrevétlenek maradnak. Hogyan érik ezt el? A seamless technológia lényege hogy egészen vékony, testhez simuló anyagból készülnek, és a hangsúly a lapos, lézervágott széleken van, melyek nem állnak el az anyag többi részétől. Másik nagy előnyük, hogy nedvszívó és jól szellőző anyagokból készülnek, így amellett, hogy észrevétlenek, nem izzadsz bele, ezáltal könnyűnek, magabiztosnak érezheted magad bennük.