Kismama hálóruha 

oldalanként
8 400 Ft‎

Kényelmes pamut hálóing, elöl gombokkal nyitható,  fazonnl, fiatalos színben és kényelmes pamut anyagból.

10 400 Ft‎

Pamut hálóing terhes és szoptató anyák számára, rövid ujjú. Kiváló minőségű, mintás pamutból készül. Kényelmet és kényelmet nyújt etetés közben. Gombos nyakkivágással. Térdig érő hosszúsággal. Összetétel: 100% pamut

6 200 Ft‎

Praktikus pamut kismama hálóing, melyre számíthatsz a terhesség alatt és a szoptatás időszakában is. Fiatalos színekben és mintával, mely vidámságot kölcsönöz a ruhának.

7 200 Ft‎ 8 000 Ft‎ -10%

7 900 Ft‎

Klasszikus pamut hálóin hölgyek számára, mely könnyen le és felvehető, és elöl gombokkal nyitható. Nagyon kellemes pamut alapanyagból, mely nem beleizzadós és kiválóan szellőzik.

11 800 Ft‎

Kényelmes pamut pizsama, elegáns megjelenéssel. Elöl gombokkal nyitható, agy egyszerűen le és felvehető.

8 400 Ft‎

Pamut hálóing szoptató anyáknak, rövid ujjú. Kiváló minőségű mintás pamutból készül. Kényelmet  nyújt etetés közben. Térdhosszúságú.

9 270 Ft‎ 10 300 Ft‎ -10%

Pamut pizsama, vidám, fiatalos színben, mely elöl gombokkal nyitható.

9 540 Ft‎ 10 600 Ft‎ -10%

Klasszikus fazonú, hosszú, bő, pamut hálóing. Kényelmes elöl gombos fazonnal, divatos színekben.

7 700 Ft‎

Kockás elöl nyitható pamut hálóing. Fiatalos és kényelmes viselet.

9 360 Ft‎ 10 400 Ft‎ -10%

Klasszikus hálóing bő fazonnal, mely elöl gombokkal nyitható. Szép és kényelmes pamutból. Finoman nőies mintával és színekkel.

7 560 Ft‎ 8 400 Ft‎ -10%

Geometriai jellegű virágos női pamuthálóing, mely elöl patentokkal nyitható. Térd felett érő hosszal és 3/4-es ujakkal. Kényelmes és kiválóan szellőző 100% pamut alapanyagból. 

6 700 Ft‎

Vidám és fiatalos stílusú darab, mely minden időszakban hasznos.Kényelmes, elöl gombos hálóing, mely ideális kismamák számára is, jól nyitható patentokkal és térd feletti hosszúsággal.

11 500 Ft‎

Pamut hálóing terhes és szoptató anyák számára, rövid ujjú. Kiváló minőségű, mintás pamutból készül. Kényelmet és kényelmet nyújt etetés közben. Gombos nyakkivágással. Térdig érő hosszúsággal. Összetétel: 100% pamut

9 810 Ft‎ 10 900 Ft‎ -10%

Klasszikus hálóing bő fazonnal, nagy méretekben, mely elöl gombokkal nyitható. Szép és kényelmes pamutból. Finoman nőies mintával és színekkel.

10 200 Ft‎

Stílusos kismama hálóing rövid ujjakkal és ötletes szoptatós megoldással. Beépített melltartó résszel, melyben egyszerűa baba etetése.

11 500 Ft‎

Stílusos kismama hálóing csipkés felső résszel, vékony vállpántokkal. Elegáns megoldás a szoptatás időszakára és még utána is.

7 740 Ft‎ 8 600 Ft‎ -10%

Szoptatós pizsama, pamutból, melyben egyszerű a baba eteése, és mely szépen leplezi a pocakot. Kényelmesen mozohóghatsz benne a kórházban, és otthon is.

7 600 Ft‎

Szoptató anyák számára készült hálóing, kiváló minőségű, mintás pamutból, hosszú ujjakkal. Kényelmet nyújt etetés közben. Összetétel: 100% pamut

Mutat 1 - 32 / 42

A szoptatós hálóing tényleg szükséges?

A szülővé váláskor megváltoznak az kívánalmak ha kényelmes kismama hálóing vagy egyéb kismama fehérnemű vásárlásáról van szó. 

Milyen szempontoknak kell érvényesülni?

Fontos, hogy lágyan körbe ölelje a testet, sehol se nyomjon és ne is lógjon ki belőle a pocak, hogy a fehérnemű védje is a hasat.

A kismama pizsama esetében az alsó résznek elég tágnak kell lennie, a növekvő pocak változó méreteihez igazodva, de ugyanakkor kellőképpen elasztikus, rugalmas anyagból kell készülnie, hiszen a pizsamanadrág nem eshet le. A hálóingek esetében kicsit könnyebb dolga van a tervezőknek.

A szoptatós hálóing webáruház többféle fazont kínál, a különféle ízlésekhez igazodva. Legtöbbjük lezser, A vonalú szabással készül, és mell alatti húzott varrással, így  a redők elrejtik a pocakot. A kismama és szoptatós hálóing jó szolgálatot kell tenniük a baba táplálásakor, amikor is minden másodperc számít. Ezért a legtöbbjük kényelmes szoptató kapoccsal van ellátva, melyet szoptatáskor egy mozdulattal lehet kinyitni majd visszazárni, annak érdekében, hogy a baba könnyen hozzáférjen a mellekhez.

Az esztétikus megjelenés érdekében drágább modellek mellrésze bélelt, és merevítő nélküli melltartó szabású, ezáltal emelést és formázást biztosít a kebleknek. A szokásos elöl gombos hálóing fazon is népszerű a várandós anyukák körében, hiszen ezt a későbbiekben is tudják hordani, nem látszik rajtuk, hogy az etetés megkönnyítésére készültek. 

Miből készül a jó kismama hálóing?

Köztudottan a kórházakna nagyon melege van, és nem elhanyagolható a hormonok hatása sem. Összeségében tehát a szülést követő időszakban a kismama izzadékony, ezért jól szellőző természetes alapanyagú holmikra van szüksége. A kismama pizasmák és hálóingek ezért pamutból vagy jól szellőző pamutviszkózból készülnek, az izzadás és a melegérzet csökkentésére. A kórházi tartozkodásra lehetőleg rövid ujjú fazont vigyél magaddal.

A kismama köntös nem csak a kórházban hasznos

Számos  hálóing modellehez lehet kapni színben és fazonban hozzá illő kismama köntöst is mely szettben viselve különösen elegáns megjelenést biztosít, legyen szó a korházról vagy az otthonról. A szülés után mindig sok a látogató, és nem mindig alegalkalmasabb pillanatban érkeznek. Egy szép köntüst bármikor magadra kaphatsz, és nem kell azon aggódnod, hogy alatta nem vegy megfelelően öltözve. A speciális szabású kismama köntösök a mell alatt vannak szabva, annak érdekében, hogy alég hely maradjon a pocaknak, és bőségük miatt a poci nem lóg ki, hanem diszkréten eltűnik a redők között. Szülés után is jó hasznát veheted ezeknek a légy esésű elegáns daraboknak.

A kismama fehérneműkre különösen igaz, hogy csakis a legjobb minőségű jól szellőző, bőrbarát magas pamuttartalmú alapanyagokból készülhetnek, hiszen a tejelválasztás időszakában a verejtékmirigyek aktívabban működnek, így különösen izzadékonyak az anyukák.