Kismama hálóruha 

oldalanként
8 190 Ft‎ 9 100 Ft‎ -10%

7 300 Ft‎

Kiváló minőségű, mintás pamut, rövid ujjú ing, szoptatós hálóing anyák számára. Szoptató nyílással. Kényelmet  nyújt etetés közben.

8 400 Ft‎

Kismama melltartó szoptató anyának, finom anyagból, lenyűgöző csipkével díszítve ekrü színben. Félkosaras, félig szivacsos, merevítőkkel ellátott mellkosarak, belül pamuttal béleltek. Gyors kattintással levehető vállpántok  az egyik kezével a csészék ki- és rögzítéséhez, ami kényelmes a gyermek etetésekor. . Csipkemintázat, mint a 2. képen.Összetétel: 56%...

12 100 Ft‎

Lágy, puha anygaból készült csinos kismama köntös mely ápol és eltakar, ott hol kell és nem lóg ki a pocakod.

12 000 Ft‎

Pamut hálóing terhes és szoptató anyák számára, rövid ujjú. Kiváló minőségű, mintás pamutból készül. Kényelmet és kényelmet nyújt etetés közben. Gombos nyakkivágással. Térdig érő hosszúsággal. Összetétel: 100% pamut

11 200 Ft‎

Puha, nagyon kényelmes melltartó szoptató nők számára, merevítők nélkül.  Mintás mikroszálas pamuttall bélelt. Clic-Clac kapcsokkall rendelkezik, hogy egyik kezével leszerelje a mellkosarat, és így táplálja a csecsemőt a melltartó eltávolítása nélkül. 

9 000 Ft‎

Klasszikus pamut hálóing hölgyek számára, mely könnyen le és felvehető, és elöl gombokkal nyitható. Nagyon kellemes pamut alapanyagból, mely nem beleizzadós és kiválóan szellőzik.

8 400 Ft‎

Női hálóing rövid ujjakkal. Kiváló minőségű mintás pamutból. V-alakú nyakkivágás, pattentokkall rögzítve. Hossza a térd felett. 100% pamut

10 900 Ft‎

Pamut hálóing terhes és szoptató anyák számára, rövid ujjú. Kiváló minőségű, mintás pamutból készül. Kényelmet és kényelmet nyújt etetés közben. Gombos nyakkivágással. Térdig érő hosszúsággal. Összetétel: 100% pamut

0 Ft‎

Pamut hálóing szoptató anyáknak, rövid ujjú. Kiváló minőségű mintás pamutból készül. Kényelmet  nyújt etetés közben. Térdhosszúságú.

10 200 Ft‎

Női hálóing rövid ujjakkal. Kiváló minőségű mintás pamutból. V-alakú nyakkivágás, pattentokkall rögzítve. Hossza a térd felett. 100% pamut

12 400 Ft‎

Kényelmes pamut pizsama, elegáns megjelenéssel. Elöl gombokkal nyitható, agy egyszerűen le és felvehető.

9 720 Ft‎ 10 800 Ft‎ -10%

Kényelmes és kellemes női ing kiváló minőségű 100% pamutból, finom nyomtatással díszítve. Gombos nyakkivágással. Szoptató anyák számára is tökéletes. Összetétel: 100% pamut

7 700 Ft‎

Vidám és fiatalos stílusú darab, mely minden időszakban hasznos.Kényelmes, elöl gombos hálóing, mely ideális kismamák számára is, jól nyitható patentokkal és térd feletti hosszúsággal.

11 430 Ft‎ 12 700 Ft‎ -10%

Kényelmes női pizsama kerek nyakkal, elöl gombos fazonnal, dekoratív mintával. Különbözó színekben rendelhető. A további kényelmeről 2 praktikus zseb is gondoskodik.

12 700 Ft‎

Szoptatós kismama hálóing, nagyon előnyös, alakot leplező fazonnal és praktikus etetéskönnyítő megoldásokkal, visszafogott designal és kellemes színben.

6 800 Ft‎

Praktikus pamut kismama hálóing, melyre számíthatsz a terhesség alatt és a szoptatás időszakában is. Fiatalos színekben és mintával, mely vidámságot kölcsönöz a ruhának.

10 170 Ft‎ 11 300 Ft‎ -10%

Pamut pizsama, vidám, fiatalos színben, mely elöl gombokkal nyitható.

11 700 Ft‎

Kismama melltartó, félig bélelt mellkosarakkal, belül pamut béléssel. Előnyös a fazon, mert nem látszik át, és a mellkosraka kialkítása miatt a legtöbb mellformán szépen mutat. A lenyithatüó mellkosraknak köszönhetően egyszerű benne a szoptatás.

Mutat 1 - 28 / 58

A szülővé váláskor megváltoznak az kívánalmak ha kényelmes kismama hálóing vagy egyéb kismama fehérnemű vásárlásáról van szó. 

Milyen szempontoknak kell érvényesülni?

  • Fontos, hogy lágyan körbe ölelje a testet, sehol se nyomjon és ne is lógjon ki belőle a pocak, hogy a fehérnemű védje is a hasat.
  • kismama pizsama esetében az alsó résznek elég tágnak kell lennie, a növekvő pocak változó méreteihez igazodva, de ugyanakkor kellőképpen elasztikus, rugalmas anyagból kell készülnie, hiszen a pizsamanadrág nem eshet le. A hálóingek esetében kicsit könnyebb dolga van a tervezőknek.
  • Jó szolgálatot kell tenniük a baba táplálásakor, amikor is minden másodperc számít. Ezért a legtöbbjük kényelmes szoptató kapoccsal van ellátva, melyet szoptatáskor egy mozdulattal lehet kinyitni majd visszazárni, annak érdekében, hogy a baba könnyen hozzáférjen a mellekhez.
  • Az esztétikus megjelenés érdekében drágább modellek mellrésze bélelt, és merevítő nélküli melltartó szabású, ezáltal emelést és formázást biztosít a kebleknek. A szokásos elöl gombos hálóing fazon is népszerű a várandós anyukák körében, hiszen ezt a későbbiekben is tudják hordani, nem látszik rajtuk, hogy az etetés megkönnyítésére készültek. 
  • A hagyományos elöl gombolós hálóigek mellett ötletes megoldások segítik a könnyű és gyors etetést.

Miből készülnek?

Köztudottan a kórházakban nagyon melege van, és nem elhanyagolható a hormonok hatása sem. Összeségében tehát a szülést követő időszakban a kismama izzadékony, ezért jól szellőző természetes alapanyagú holmikra van szüksége. A kismama pizsamák és hálóingek ezért pamutból vagy jól szellőző pamutviszkózból készülnek, az izzadás és a melegérzet csökkentésére. A kórházi tartozkodásra lehetőleg rövid ujjú fazont vigyél magaddal.

A kismama köntös nem csak a kórházban hasznos

Számos  hálóing modellehez lehet kapni színben és fazonban hozzá illő kismama köntöst is mely szettben viselve különösen elegáns megjelenést biztosít, legyen szó a korházról vagy az otthonról. A szülés után mindig sok a látogató, és nem mindig alegalkalmasabb pillanatban érkeznek. Egy szép köntüst bármikor magadra kaphatsz, és nem kell azon aggódnod, hogy alatta nem vegy megfelelően öltözve. A speciális szabású köntösök a mell alatt vannak szabva, annak érdekében, hogy elég hely maradjon a pocaknak, és bőségük miatt a poci nem lóg ki, hanem diszkréten eltűnik a redők között. Szülés után is jó hasznát veheted ezeknek a légy esésű elegáns daraboknak.

kismama fehérneműkre különösen igaz, hogy csakis a legjobb minőségű jól szellőző, bőrbarát magas pamuttartalmú alapanyagokból készülhetnek, hiszen a tejelválasztás időszakában a verejtékmirigyek aktívabban működnek, így különösen izzadékonyak az anyukák.