Szoptatós hálóing 

oldalanként
7 569 Ft‎ 8 700 Ft‎ -13%

Női mintás hálóing kiváló minőségű, virágos pamutból, rövid ujjakkal. Félkör alakú nyakkivágással, kényelmes zsebek a csípő szintjén. Akár otthonkának is kiváló, kényelmes és jól szellőző viselet.Hossza a térd felett. Összetétel: 100% pamut

5 916 Ft‎ 6 800 Ft‎ -13%

Hálóing rövid ujjakkal. Finom és kellemes tapintású pamutból készült, tartós és szép alapanyagból. Laza, kényelmes szabás.  Elülső része színes nyomtatással díszített. Összetétel: 100% pamut

7 569 Ft‎ 8 700 Ft‎ -13%

Női hálóing rövid ujjakkal. Kiváló minőségű mintás pamutból. V-alakú nyakkivágás, pattentokkall rögzítve. Hossza a térd felett. 100% pamut

10 080 Ft‎ 11 200 Ft‎ -10%

Puha, nagyon kényelmes melltartó szoptató nők számára, merevítők nélkül.  Mintás mikroszálas pamuttall bélelt. Clic-Clac kapcsokkall rendelkezik, hogy egyik kezével leszerelje a mellkosarat, és így táplálja a csecsemőt a melltartó eltávolítása nélkül. 

9 918 Ft‎ 11 400 Ft‎ -13%

11 400 Ft‎

Elegáns stílusú sötét tónusú merevítős szoptatós melltartó, kényelmes szoptató kapoccsal ellátva. Varrott, puha mellkosarakkal, a mellkosarak vékony szivaccsal formázottak,  belül pamuttal béleltek. Állítható vállpántokkal.

10 527 Ft‎ 12 100 Ft‎ -13%

Stílusos kismama hálóing csipkés felső résszel, vékony vállpántokkal. Elegáns megoldás a szoptatás időszakára és még utána is.

9 400 Ft‎

Szoptatós pizsama, pamutból, melyben egyszerű a baba eteése, és mely szépen leplezi a pocakot. Kényelmesen mozohóghatsz benne a kórházban, és otthon is.

12 400 Ft‎

Kényelmes pamut pizsama, elegáns megjelenéssel. Elöl gombokkal nyitható, agy egyszerűen le és felvehető.

9 309 Ft‎ 10 700 Ft‎ -13%

Női hálóing rövid ujjakkal. Kiváló minőségű mintás pamutból. V-alakú nyakkivágás, pattentokkall rögzítve. Hossza a térd felett. 100% pamut

8 526 Ft‎ 9 800 Ft‎ -13%

11 300 Ft‎

Kényelmes és kellemes női ing kiváló minőségű 100% pamutból, finom nyomtatással díszítve. Gombos nyakkivágással. Szoptató anyák számára is tökéletes. Összetétel: 100% pamut

9 900 Ft‎

Klasszikus pamut hálóing hölgyek számára, mely könnyen le és felvehető, és elöl gombokkal nyitható. Nagyon kellemes pamut alapanyagból, mely nem beleizzadós és kiválóan szellőzik.

10 000 Ft‎

Pamut hálóing szoptató anyáknak, rövid ujjú. Kiváló minőségű mintás pamutból készül. Kényelmet  nyújt etetés közben. Térdhosszúságú.

8 600 Ft‎

Vidám és fiatalos stílusú darab, mely minden időszakban hasznos.Kényelmes, elöl gombos hálóing, mely ideális kismamák számára is, jól nyitható patentokkal és térd feletti hosszúsággal.

10 900 Ft‎

Pamut hálóing terhes és szoptató anyák számára, rövid ujjú. Kiváló minőségű, mintás pamutból készül. Kényelmet és kényelmet nyújt etetés közben. Gombos nyakkivágással. Térdig érő hosszúsággal. Összetétel: 100% pamut

10 701 Ft‎ 12 300 Ft‎ -13%

Szoptatós kismama hálóing, nagyon előnyös, alakot leplező fazonnal és praktikus etetéskönnyítő megoldásokkal, visszafogott designal és kellemes színben.

10 962 Ft‎ 12 600 Ft‎ -13%

10 788 Ft‎ 12 400 Ft‎ -13%

Csipkebetétes ecru színű kismama hálóing, lágy esésű anyagból bő fazonnal és szoptató kapoccsal ellátott melltartó résszel.

11 136 Ft‎ 12 800 Ft‎ -13%

Mutat 1 - 28 / 57

A szülővé váláskor megváltoznak az kívánalmak ha kényelmes kismama hálóing vagy egyéb kismama fehérnemű vásárlásáról van szó. 

Milyen szempontoknak kell érvényesülni?

  • Fontos, hogy lágyan körbe ölelje a testet, sehol se nyomjon és ne is lógjon ki belőle a pocak, hogy a fehérnemű védje is a hasat.
  • kismama pizsama esetében az alsó résznek elég tágnak kell lennie, a növekvő pocak változó méreteihez igazodva, de ugyanakkor kellőképpen elasztikus, rugalmas anyagból kell készülnie, hiszen a pizsamanadrág nem eshet le. A hálóingek esetében kicsit könnyebb dolga van a tervezőknek.
  • Jó szolgálatot kell tenniük a baba táplálásakor, amikor is minden másodperc számít. Ezért a legtöbbjük kényelmes szoptató kapoccsal van ellátva, melyet szoptatáskor egy mozdulattal lehet kinyitni majd visszazárni, annak érdekében, hogy a baba könnyen hozzáférjen a mellekhez.
  • Az esztétikus megjelenés érdekében drágább modellek mellrésze bélelt, és merevítő nélküli melltartó szabású, ezáltal emelést és formázást biztosít a kebleknek. A szokásos elöl gombos hálóing fazon is népszerű a várandós anyukák körében, hiszen ezt a későbbiekben is tudják hordani, nem látszik rajtuk, hogy az etetés megkönnyítésére készültek. 
  • A hagyományos elöl gombolós hálóigek mellett ötletes megoldások segítik a könnyű és gyors etetést.

Miből készülnek?

Köztudottan a kórházakban nagyon melege van, és nem elhanyagolható a hormonok hatása sem. Összeségében tehát a szülést követő időszakban a kismama izzadékony, ezért jól szellőző természetes alapanyagú holmikra van szüksége. A kismama pizsamák és hálóingek ezért pamutból vagy jól szellőző pamutviszkózból készülnek, az izzadás és a melegérzet csökkentésére. A kórházi tartozkodásra lehetőleg rövid ujjú fazont vigyél magaddal.

A kismama köntös nem csak a kórházban hasznos

Számos  hálóing modellehez lehet kapni színben és fazonban hozzá illő kismama köntöst is mely szettben viselve különösen elegáns megjelenést biztosít, legyen szó a korházról vagy az otthonról. A szülés után mindig sok a látogató, és nem mindig alegalkalmasabb pillanatban érkeznek. Egy szép köntüst bármikor magadra kaphatsz, és nem kell azon aggódnod, hogy alatta nem vegy megfelelően öltözve. A speciális szabású köntösök a mell alatt vannak szabva, annak érdekében, hogy elég hely maradjon a pocaknak, és bőségük miatt a poci nem lóg ki, hanem diszkréten eltűnik a redők között. Szülés után is jó hasznát veheted ezeknek a légy esésű elegáns daraboknak.

kismama fehérneműkre különösen igaz, hogy csakis a legjobb minőségű jól szellőző, bőrbarát magas pamuttartalmú alapanyagokból készülhetnek, hiszen a tejelválasztás időszakában a verejtékmirigyek aktívabban működnek, így különösen izzadékonyak az anyukák.