Kismama hálóruha 

oldalanként
9 540 Ft‎ 10 600 Ft‎ -10%

5 850 Ft‎ 6 500 Ft‎ -10%

Kényelmes és kényelmes női ing kiváló minőségű 100% pamutból, finom nyomtatással díszítve. Gombos nyakkivágással. Szoptató anyák számára is tökéletes. Összetétel: 100% pamut

7 560 Ft‎ 8 400 Ft‎ -10%

Pamut hálóing szoptató anyáknak, rövid ujjú. Kiváló minőségű mintás pamutból készül. Kényelmet  nyújt etetés közben. Térdhosszúságú.

6 930 Ft‎ 7 700 Ft‎ -10%

Kockás elöl nyitható pamut hálóing. Fiatalos és kényelmes viselet.

7 600 Ft‎

Szoptató anyák számára készült hálóing, kiváló minőségű, mintás pamutból, hosszú ujjakkal. Kényelmet nyújt etetés közben. Összetétel: 100% pamut

10 400 Ft‎

Pamut hálóing terhes és szoptató anyák számára, rövid ujjú. Kiváló minőségű, mintás pamutból készül. Kényelmet és kényelmet nyújt etetés közben. Gombos nyakkivágással. Térdig érő hosszúsággal. Összetétel: 100% pamut

11 500 Ft‎

Pamut hálóing terhes és szoptató anyák számára, rövid ujjú. Kiváló minőségű, mintás pamutból készül. Kényelmet és kényelmet nyújt etetés közben. Gombos nyakkivágással. Térdig érő hosszúsággal. Összetétel: 100% pamut

11 500 Ft‎

Stílusos kismama hálóing csipkés felső résszel, vékony vállpántokkal. Elegáns megoldás a szoptatás időszakára és még utána is.

10 200 Ft‎

Stílusos kismama hálóing rövid ujjakkal és ötletes szoptatós megoldással. Beépített melltartó résszel, melyben egyszerűa baba etetése.

Mutat 1 - 28 / 41

A szoptatós hálóing tényleg szükséges?

A szülővé váláskor megváltoznak az kívánalmak ha kényelmes kismama hálóing vagy egyéb kismama fehérnemű vásárlásáról van szó. 

Milyen szempontoknak kell érvényesülni?

Fontos, hogy lágyan körbe ölelje a testet, sehol se nyomjon és ne is lógjon ki belőle a pocak, hogy a fehérnemű védje is a hasat.

A kismama pizsama esetében az alsó résznek elég tágnak kell lennie, a növekvő pocak változó méreteihez igazodva, de ugyanakkor kellőképpen elasztikus, rugalmas anyagból kell készülnie, hiszen a pizsamanadrág nem eshet le. A hálóingek esetében kicsit könnyebb dolga van a tervezőknek.

A szoptatós hálóing webáruház többféle fazont kínál, a különféle ízlésekhez igazodva. Legtöbbjük lezser, A vonalú szabással készül, és mell alatti húzott varrással, így  a redők elrejtik a pocakot. A kismama és szoptatós hálóing jó szolgálatot kell tenniük a baba táplálásakor, amikor is minden másodperc számít. Ezért a legtöbbjük kényelmes szoptató kapoccsal van ellátva, melyet szoptatáskor egy mozdulattal lehet kinyitni majd visszazárni, annak érdekében, hogy a baba könnyen hozzáférjen a mellekhez.

Az esztétikus megjelenés érdekében drágább modellek mellrésze bélelt, és merevítő nélküli melltartó szabású, ezáltal emelést és formázást biztosít a kebleknek. A szokásos elöl gombos hálóing fazon is népszerű a várandós anyukák körében, hiszen ezt a későbbiekben is tudják hordani, nem látszik rajtuk, hogy az etetés megkönnyítésére készültek. 

Miből készül a jó kismama hálóing?

Köztudottan a kórházakna nagyon melege van, és nem elhanyagolható a hormonok hatása sem. Összeségében tehát a szülést követő időszakban a kismama izzadékony, ezért jól szellőző természetes alapanyagú holmikra van szüksége. A kismama pizasmák és hálóingek ezért pamutból vagy jól szellőző pamutviszkózból készülnek, az izzadás és a melegérzet csökkentésére. A kórházi tartozkodásra lehetőleg rövid ujjú fazont vigyél magaddal.

A kismama köntös nem csak a kórházban hasznos

Számos  hálóing modellehez lehet kapni színben és fazonban hozzá illő kismama köntöst is mely szettben viselve különösen elegáns megjelenést biztosít, legyen szó a korházról vagy az otthonról. A szülés után mindig sok a látogató, és nem mindig alegalkalmasabb pillanatban érkeznek. Egy szép köntüst bármikor magadra kaphatsz, és nem kell azon aggódnod, hogy alatta nem vegy megfelelően öltözve. A speciális szabású kismama köntösök a mell alatt vannak szabva, annak érdekében, hogy alég hely maradjon a pocaknak, és bőségük miatt a poci nem lóg ki, hanem diszkréten eltűnik a redők között. Szülés után is jó hasznát veheted ezeknek a légy esésű elegáns daraboknak.

A kismama fehérneműkre különösen igaz, hogy csakis a legjobb minőségű jól szellőző, bőrbarát magas pamuttartalmú alapanyagokból készülhetnek, hiszen a tejelválasztás időszakában a verejtékmirigyek aktívabban működnek, így különösen izzadékonyak az anyukák.