Szoptatós hálóing 

9 093 Ft‎ 12 990 Ft‎ -30%

7 840 Ft‎ 11 200 Ft‎ -30%

Stílusos kismama hálóing rövid ujjakkal és ötletes szoptatós megoldással. Beépített melltartó résszel, melyben egyszerűa baba etetése.

3 500 Ft‎ 7 000 Ft‎ -50%

Kiváló minőségű, mintás pamut, rövid ujjú ing, szoptatós hálóing anyák számára. Szoptató nyílással. Kényelmet  nyújt etetés közben.

13 100 Ft‎

Klasszikus pamut hálóing hölgyek számára, mely könnyen le és felvehető, és elöl gombokkal nyitható. Nagyon kellemes pamut alapanyagból, mely nem beleizzadós és kiválóan szellőzik.

11 193 Ft‎ 15 990 Ft‎ -30%

Merevítős szoptatós melltartó,  kosarai szivacs nélkül készültek. A belső oldalon a mellkosarak pamuttal béleltek. Szoptató kapocs kikapcsolása után a mellkosarak könnyen tágra nyithatók kényelmessé téve a szoptatást.

10 300 Ft‎

Vidám és fiatalos stílusú darab, mely minden időszakban hasznos.Kényelmes, elöl gombos hálóing, mely ideális kismamák számára is, jól nyitható patentokkal és térd feletti hosszúsággal.

Mutat 1 - 41 / 41

A szülővé váláskor megváltoznak az kívánalmak ha kényelmes szoptatós kismama hálóing vagy egyéb kismama fehérnemű vásárlásáról van szó. 

Milyen szempontoknak kell érvényesülni?

  • Fontos, hogy lágyan körbe ölelje a testet, sehol se nyomjon és ne is lógjon ki belőle a pocak, hogy a fehérnemű védje is a hasat.
  • kismama pizsama esetében az alsó résznek elég tágnak kell lennie, a növekvő pocak változó méreteihez igazodva, de ugyanakkor kellőképpen elasztikus, rugalmas anyagból kell készülnie, hiszen a pizsamanadrág nem eshet le. A hálóingek esetében kicsit könnyebb dolga van a tervezőknek.
  • Jó szolgálatot kell tenniük a baba táplálásakor, amikor is minden másodperc számít. Ezért a legtöbbjük kényelmes szoptató kapoccsal van ellátva, melyet szoptatáskor egy mozdulattal lehet kinyitni majd visszazárni, annak érdekében, hogy a baba könnyen hozzáférjen a mellekhez.
  • Az esztétikus megjelenés érdekében drágább modellek mellrésze bélelt, és merevítő nélküli melltartó szabású, ezáltal emelést és formázást biztosít a kebleknek. A szokásos elöl gombos hálóing fazon is népszerű a várandós anyukák körében, hiszen ezt a későbbiekben is tudják hordani, nem látszik rajtuk, hogy az etetés megkönnyítésére készültek. 
  • A hagyományos elöl gombolós hálóingek mellett ötletes megoldások segítik a könnyű és gyors etetést.

Miből készülnek?

Köztudottan a kórházakban nagyon meleg van, és nem elhanyagolható a hormonok hatása sem. A szülést követő időszakban a kismama többet izzad, ezért jól szellőző természetes alapanyagú holmikra van szüksége. A kismama pizsamák és hálóingek ezért pamutból vagy jól szellőző viszkózból készülnek, az izzadás és a melegérzet csökkentésére. A kórházi tartózkodásra lehetőleg rövid ujjú fazont vigyél magaddal.

A kismama köntös nem csak a kórházban hasznos

Számos  hálóinghez lehet kapni színben és fazonban hozzá illő kismama köntöst is mely szettben viselve különösen elegáns megjelenést biztosít, legyen szó a korházról vagy az otthonról. A szülés után mindig sok a látogató, és szeretnénk jól kinézni. A speciális szabású köntösök a mell alatt vannak szabva, annak érdekében, hogy elég hely maradjon a pocaknak, és bőségük miatt a poci nem lóg ki, hanem diszkréten eltűnik a redők között. Szülés után is jó hasznát veheted ezeknek a légy esésű elegáns daraboknak.