Minden évben nyár végén beköszöntenek az új őszi/téli divatszínek és leváltják a régieket.

Legyünk őszinték! Egyáltalán nem mindig örülünk ennek, de hát ilyen a divat ipar. Folyton változik, és megújul, akár akarjuk, akár nem.  

Persze azért nem kell pánikszerűen lecserélni az egész ruhásszekrényt, de nem árt tudni melyek az új divatszínek, hátha kedvet kapsz valamelyikhez.  Ezért úgy gondoltam, hogy jó lenne beszélni azokról a színekről, amelyek utralják a 2019-es őszi téli fehérnemű trendeket, hogy könnyebben eligazodódj az újdonságok labirintusában!

Zöld csipke mindenütt


A zöld a 2019 es őszi-téli kollekciók trendalkotó színe, mindenféle árnyalatában a világos pasztelzölldtől a barnás árnyalatú khaki zöldig. Ezért az üzletekben és a fehérnemű webáruházakban is számíthatsz a zöld csipkés fehérneműre minden formájában, legyen szó melltartóról, neglizséről, vagy akár erotikus fehérneműkről.

A zöldet vagy kimondottak kedveljük, vagy sosem vesszük fel. Ha Te előbbi csoportba tartozol, akkor most eljött a te időd, és feltétlenül szerezz be náhány zöld fehérneműt, ami jól jön majd még a zöld szempontjából "ínséges" időszakokban is.

zöld csipkés melltartózöld csipke bugyi brazil

Klasszikus őszi színek


Mi lenne az őszi /téli hangulattal a 2019-es divatszínek nagyszerű klasszikusai nélkül?  Ezek a meleg színek emlékeztetnek a levelek színére! Már nyáron nagyon trendinek számított a sárga és a narancs, de inkább a feltűnő, élénkebb árnyalatok. Ősszel a fluoreszkáló árnyalatok némiképpen megszelidülnek utat nyitva a mély narancs és bordó árnyalatok felé. Minden esetre érdekes és eredeti összeállításoknak nyitva utat ezzel.

bordó csipkés bugyibordó szxi body szett

A szilva az új fekete!

Olyan fehérneműt keresel, amelyet minden nap viselhetsz, de amely nem a klasszikus és némiképpen megunt fekete vagy fehér? Ne keresd tovább, mert végre itt van a tökéletes kompromisszum. Eredetibb, mint a fekete, de visszafogottabb, mint a sárga. A szilva- lila az évszak színe. Végre itt a szilva és bordó minden mennyiségben és fazonban!

Személy szerint én imádom a szilva enyhén fáradt, mégis roppant elegáns színét! Kortól és bőrszíntől függetlenül függetlenül mindenkinek jól áll és stílusos alternatívát nyújt az alapszínek mellett. A selyem köntös és hálóing variációkban is remekül mutat ez a szín és feldobja egy kicsit repertoárt a szokásos színek között.

eva szatén köntöseva szatén pizsama

Fekete fehérnemű mindörökké...

Az aktuális divatszínek mellett a fekete mindig is ott marad a polcokon! Hiszen kinek ne lenne szüksége  néhány fekete szettre. A fekete szín, ugyanaz marad de ebben az évszakban is, de új formákkal és új anyagokkal teszi magát érdekessé. 

Próbálj ki feketében egy merész női body-t vagy egy olyan csipkés hálóinget  amely valamivel merészebb, mint amilyenhez hozzászoktál, biztos lehetsz benne, hogy jó móka lesz!

fekete csipkés bodyszexi csipkés felete body