Triumph melltartó 

12 990 Ft‎

Gyönyörű mellformák!Elegáns, klasszikus balconette melltartó. Párnázott mellkosarak, levehető csipkés mintázatú vállpántokka

9 540 Ft‎ 10 600 Ft‎ -10%

Merevítő nélküli komfort tehermentesítő melltartó, mikroszállas, kényelmes és mérettartó, puha anyagból A Maja 582 modell úgynevezett teljes csésze vagy mély kosarasmelltartó, amely minden mellformára jó választás

20 795 Ft‎ 21 890 Ft‎ -5%

Merevítős Anita sportmelltartó, mely nagy méretekben is kiváló tartást ad.Tiszta nőiség kombinációja a high-tech design-al.. A "Momentum merevítős melltartó" tökéletes társ, mind a nap folyamán, mind az edzőteremben. A merevítők  extra támogatást nyújtanak, és megemelik a melleket, hogy kerek, nőies mellforma alakuljon ki.

Mutat 1 - 20 / 20

Triumph Melltartó a klasszikus kényelem márkája

A melltartók világában a Triumph név már jó néhány évtizede ismert a magyar piacon. A Fazonok tekintetében a kollekció főleg a csipkés fazonoknak kedvez, de a varrás nélküli T shirt melltartók rajongói is megtalálhatják évről évre az igényeiknek megfelelő szűk ruhák alá is hordható melltartót.

A sportmelltartók elsősorban D mellkosár méretekig elégítik ki az igényeket, ezen méretkategórián belül optimálisan szellőző és tartó modelleket találsz.