Szállítás már 790 Ft-tól 16.990 Ft-tól INGYENES.     ÚJDONSÁG! 10306.jpg    Szájmaszk is kapható!                                                                                   

Betétek 

Mutat 1 - 10 / 10

Mire kell a szivacsbetét a melltartóba?

Gyakori probléma, hogy a melltartó nem úgy áll a mellünkön ahogyan szeretnénk, itt ott eláll, esetleg hézagos, ami sajnos eléggé látszik és problémát okoz a megjelenésben. 

Szintén gyakori jelenség, hogy a hölgyek 99% -nak aszimetrikusak a mellei, így szinte törvényszerű, hogy valamelyik melltartó kosárfél el fog állni egy kicsit, a leggondosabb méretválasztás mellett is.

A  különböző formákban és méretekben kapható melltartó szivacsbetét az egyik legjobb, és legegyszerűbb módja a probléma gyors kezelésének, csak a megfeleleő szivacspárnát kell hozzá beszerezni. Legjobb, ha többféle méretű és fomájú szivacsbetétet is tartunk otthon, melyek könnyeb adaptálhatóak a különféle melltartóinkhoz.

Push up betét  és szilikonbetét melltartóba, nem is hangzik már furán ugya?

Méltán keresettek a szilikonos felületű push up melltartó betétek.  Használatuk gyors és egyszerű, egy mozdulattal ki és behelyezhetőek, ugyanakkor észrevétlenek maradnok a külső szem számára.

A szilikonból készült , természetes hatású  melltartó betétekkel olyan extra push-up hatás érhető el amely akár két mérettel is nagyobb, teltebb kebleket varázsol, így villémgyorsan, mindenféle műtéti beavatkozás nélkül érhető el a kívánt eredmény. A párnák másik előnyös tulajdonsága, hogy gyorsan alkalmazkodnak a test hőmérsékletéhez, alakjuk szépne idomul a test formájához ezzel tökéletesen utánozni lehet a természetes mell látványát.

Felveheted bármilyen típusú kosaras melltartóhoz vagy akár bikinihez is, mert szilikonos anyagának köszönhetően nem csúszkál, teljes biztonsággal viselhető, ráadásul vízállóak is.