Betétek 

4 200 Ft‎

A szilikon mini push-up nagyító betétek a legtökéletesebb és legegyszerűbb módszer a mellnagyobbításra és a szép, arányos formára adásra. A betétek kialakítása, a mellnagyobbítás egyúttal felemeli azt, feszességet és teltséget adva. 

2 400 Ft‎

A melltartóba illeszthető habbetétek telt formát és vonzó megjelenést kölcsönöznek a melleknek. Könnyen és kényelmesen használható.

5 900 Ft‎

Öntapadó bikinibetétek - WS-11 megnagyobbítja és formálja a mellet, szép és arányos formát adva neki.

3 450 Ft‎ 6 900 Ft‎ -50%

Szilikon extra-push-up nagyító betétek. Tökéletesen kibővítik, és egyidejűleg megemelik a mellteket, gyönyörű, arányos formát adva, teltséget eredményeznek.

4 200 Ft‎

Habbetétek, ideálisak mindennapi használatra. Hatékonyan megnövelik a mell méretét hatásos megjelenést adnak a melleknek.

Mutat 1 - 6 / 6

Mire kell a melltartó szivacsbetét a melltartóba?

Gyakori probléma, hogy a melltartó nem úgy áll a mellünkön ahogyan szeretnénk, itt ott eláll, esetleg hézagos, ami sajnos eléggé látszik és problémát okoz a megjelenésben. 

Szintén gyakori jelenség, hogy a hölgyek 99% -nak aszimemtrikusak a mellei, így szinte törvényszerű, hogy valamelyik melltartó kosár-fél el fog állni egy kicsit, a leggondosabb méretválasztás mellett is.

A  különböző formákban és méretekben kapható melltartó szivacs az egyik legjobb, és legegyszerűbb módja a probléma gyors kezelésének, csak a megfelelő szivacspárnát kell hozzá beszerezni. Legjobb, ha többféle méretű és formájú szivacsbetétet is tartunk otthon, melyek könnyeb adaptálhatóak a különféle melltartóinkhoz.

Push up melltartó betét, nem is hangzik már furán ugye?

Méltán keresettek a szilikonos felületű push up melltartó betét.  Használatuk gyors és egyszerű, egy mozdulattal ki és behelyezhetőek, ugyanakkor észrevétlenek maradnak a külső szem számára.

A szilikonból készült , természetes hatású  melltartó betétekkel olyan extra push-up hatás érhető el amely akár két mérettel is nagyobb, teltebb kebleket varázsol, így villámgyorsan, mindenféle műtéti beavatkozás nélkül érhető el a kívánt eredmény. A párnák másik előnyös tulajdonsága, hogy gyorsan alkalmazkodnak a test hőmérsékletéhez, alakjuk szépen idomul a test formájához ezzel tökéletesen utánozni lehet a természetes mell látványát.

Felveheted bármilyen típusú kosaras melltartóhoz vagy akár bikinihez is, mert szilikonos anyagának köszönhetően nem csúszkál, teljes biztonsággal viselhető, ráadásul vízállóak is.