Betétek 

4 100 Ft‎

Szilikon mellemelő betétek. Rugalmassá teszik a melleket méretükkel megemelve és megnövelve azokat.

2 500 Ft‎

Szilikon melltartó tapasz, mely láthatatlan a ruha alatt és szépen kerekíti és emeli a kebleket. Alkalmi , vagy hátnélküli ruhákhoz ajánljuk.

1 500 Ft‎

Kiválóan alkalmas mély kivágással készített ruhákhoz. Különleges anyagból készülnek, amelybe tökéletesen bejut a levegő. Két pár a csomagban. Összetétel: 100% poliészter.

1 500 Ft‎

Kényelmes mellemelő taőpasz - megemelik és formálják a melleket.

1 400 Ft‎

Könnyű, öntapadó mellbimbó védők, amelyek lehetővé teszik a mellbimbók takarását és a mellek óvatos emelését.

2 900 Ft‎

Habbetétek, ideálisak mindennapi használatra. Hatékonyan megnövelik a mell méretét hatásos megjelenést adnak a melleknek.

3 900 Ft‎

Bikinihez, esküvői ruhához, szallagavatóra ajánlott öntapadós, profilos betét. Újra felhasználható..

5 200 Ft‎

Szilikon mellnagyobbító betét, mely melltartóba helyezve nagyobb kebleket és feltűnően szép dekoltázst varázsol.

3 900 Ft‎

Szilikon töltőbetétek - alakítsd könnyen nagyobbra az mellméretéd! Természetesen rugalmas szilikon és megfelelően kidolgozott forma felhasználásával diszkrét és észrevehetetlen módon fejti ki a hatást.

2 800 Ft‎

Push-up melltarto betét szilikonból. Bármilyen mellformához alkalmazkodnak. 2 db.

Mutat 1 - 17 / 17

Mire kell a melltartó szivacs, szivacsbetét a melltartóba?

Gyakori probléma, hogy a melltartó nem úgy áll a mellünkön ahogyan szeretnénk, itt ott eláll, esetleg hézagos, ami sajnos eléggé látszik és problémát okoz a megjelenésben. 

Szintén gyakori jelenség, hogy a hölgyek 99% -nak aszimetrikusak a mellei, így szinte törvényszerű, hogy valamelyik melltartó kosárfél el fog állni egy kicsit, a leggondosabb méretválasztás mellett is.

A  különböző formákban és méretekben kapható melltartó szivacs az egyik legjobb, és legegyszerűbb módja a probléma gyors kezelésének, csak a megfeleleő szivacspárnát kell hozzá beszerezni. Legjobb, ha többféle méretű és fomájú szivacsbetétet is tartunk otthon, melyek könnyeb adaptálhatóak a különféle melltartóinkhoz.

Push up melltartó betét, nem is hangzik már furán ugye?

Méltán keresettek a szilikonos felületű push up melltartó betét.  Használatuk gyors és egyszerű, egy mozdulattal ki és behelyezhetőek, ugyanakkor észrevétlenek maradnok a külső szem számára.

A szilikonból készült , természetes hatású  melltartó betétekkel olyan extra push-up hatás érhető el amely akár két mérettel is nagyobb, teltebb kebleket varázsol, így villémgyorsan, mindenféle műtéti beavatkozás nélkül érhető el a kívánt eredmény. A párnák másik előnyös tulajdonsága, hogy gyorsan alkalmazkodnak a test hőmérsékletéhez, alakjuk szépne idomul a test formájához ezzel tökéletesen utánozni lehet a természetes mell látványát.

Felveheted bármilyen típusú kosaras melltartóhoz vagy akár bikinihez is, mert szilikonos anyagának köszönhetően nem csúszkál, teljes biztonsággal viselhető, ráadásul vízállóak is.