Piros minden mennyiségben

Itt van a Karácsony és már nagyon izgatottak vagyunk! Szeretjük az ünnepi piros jegyében készült karácsonyi fehérneműket, így az ünnepi készülődést sok csábos piros szexi fehérneművel indítjuk meg!

 Persze az ünnepek elsősorban a családi összejövetelekről és a nagy közös étkezésekről szólnak, de azért nem szabad megfeletkezni a párodról sem, akinek biztos jól esne ha valami különleges fehérneműben jelennél meg amikor már mindenki elment és csak kettesben maradtok.

A Mikulás vagy a Karácsony elmúltával praktikus, ha egy fehérneműt többször is felvehetünk (alkalom lesz rá bőven) ezért olyan darabokat fogunk bemutatni, melyeket nem csak decemberben öröm viselni, de egész évben jó szolgálatot tesznek majd. 

Álmodd meg, megrendelni már nem is olyan nehéz

Talán az egyik legkellemesebb dolgok közé tartozik az álmodozás szép fehérneműkről. Képzeld el magad szexi mikulásként, vagy a forró kandalló előtt csábító piros csipkében, miközben kint hideg szelek fújnak és sűrű pelyhekben hull a hó... A karácsonyi fehérnemű kiválasztásánál, fontos, hogy könnyen el tud képzelni benne magad és passzoljon az egyéniségedhez. Ne zavarjon, hogy túl merésznek tűnik egy holmi, ha egyébként szívesen viselnéd! Ha valami visszafogottabb, de mégis csábos holmit keresel amivel kissé megfűszerezheted az ünnepeket, akkor számodra is rengeteg eredeti fehérneművel készültünk!

Bemutatjuk kedvenc piros modelleinket az Adora webáruházból!

Piros fűző mely kiemeli az alakot

Igazán kihívó darabokat keresel egy intim együttléthez? Akkor a szexi fűzőket neked találták ki! a fűző hangsúlyozza a női alakot, kiemeli a derekat és kerekké teszi a csípőt. Nőies és szexi leszel benne, pirosban viselve pedig csakugyan megadod a módját a stílusos decemberi hancúrozásnak. Mikulás sipkával kiegészítve egycsapásra szexi télanyu lehetsz benne, és csak a fantáziádra van bízva milyen izgalmas játékokat szeretnél játszani.

A  szexi stílus nem csak a karcsú hölgyek kiváltásga, ezért a normál méretű fűzők mellett megtalálhatod a nagyobb méretekre készített Plus Sze fűzőket is egészen 64-es méretig.

Diora szexi piros fűzőMargaret plus size fűző

      Diora szexi fűző                                   Margaret Plus size fűző      

    

A dögös és sokoldalú babydoll 

Egy babydoll a legtöbb hölgy számára kiváló választás. Éppen annyira merész amennyire kell, miközben  előnyös alakot varázsol testhez simuló vagy lefelé bővülő szabásával. Ráadásul a kombiné műfaj mindenkinek jól áll. Ez a kacér vörös fehérnemű különösen a hideg téli napokon forrósítja fel a hangulatot a hálószobában! A decemberben szokásos Télapós játékok mellett igazi unaloműzők lehetnek a különböző szex játékok is, melyek színesebbé teheteik az intim együttlétet.

Kya plus size babydollObsessive piros babydoll

Kaya plus size babydoll XL-3X.          Obsevisse csipke babydoll

Egy csábos hálóing biztos befutó

Egy elegáns piros hálóinget a konzervatív ízlésű hölgyek is bátran viselhetnek! Nem kell attól tartaniuk, hgy "túllőnek a célon" már ha egyáltalán lehet ilyensmiről beszélni. Vegyél fel egy csipkés piros hálóinget és legyél Te magad az ajándék! A hatás nem fog elmaradni.

Bőven van választék, aszerint, hogy ki mennyit szeretne magából megmutatni. A többet takaró hálóing tökéletes darab azon hölgyek számára, akik valami kacér hálóinget keersenek, de még nem állnak készen arra, hogy merészebb, kimondottan szexi fehérneműt viseljenek, mégis szeretnék kipróbálni az ünnepi hangulat piros fehérneműjét. A csábos hálóing lehet egészen egyszerű is, minden csipke és díszítés nélküli is, de kínálatunkban bőven találsz izgalmas csipkékkel és tüll betétekkel díszített különleges és igényes darabokat is.

csipkés piros kombinéDonna piros hálóing

Afrodyta hálóing                               Kristina hálóing

A férfiakról se feledkezzünk meg!

A férfiak elhanyagolt helyzetben vannak a csábos karácsonyi fehérneműk tekintetében. Még a hölgyek számára hatalmas a kínálat az erre az alkalomra ajánlott szexi holmik piacán, addig a kötelezőnek mondható pizsamán és a köntösön kívűl nem sok férfiakanak adható fehérneműt találunk. Pedig a Karácsony remek alkalom arra is, hogy kedvesünket különleges ajándékkal lepjük meg, ezért ha a fehérnemű kínálat szűkebb is az urak számára, azért nem kell lemondanunk róla. Ha igazán stílusosak és alkalomhoz illőek szeretnénk lenni, akkor egy ünnepi boxeralsó remek választás, ami személyes és jópofa is így igazán emlékezetessé tehetjük a Karácsonyt.

A gyártók már ezen a téren is kitaláltak mindent helyettünk! A karácsonyi boxeralsó választék különböző vicces karácsonyi témájú nyomással készült alsók gyűjteménye, melyeket öröm viselni, és a mindennapokban is jó szolgálatot tesznek majd. Kiváló ajándék lehet a jól megszokott pizsama és köntös mellett akár konzervatívabb urak számára is.