Mit tehetnek az ügyben a női fehérnemű márkák?

Nézzünk a tükörbe és maradjunk a valóságnál! Mit tárul elő? Cellulit, striák, és a többi... Mennyire tolerálja ezt ma a médiák által befolyásolt közvélemény? Szerencsére már egyre jobban!

Az önelfogadást támogató pozitív testkép mozgalom a fehérnemű iparra is nagy hatást fejt ki.

A tökéletes női test majd fél évszázados dícsőítése után után a divatvilág és a magára valamit adó fehérnemű márka is lassan, de biztosan megnyílik a női test sokfélesége előtt. Mivel az Adora mindig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy minden testalkata kínáljon minőségi és szép fehérneműt, ajánlunk a figyelmedbe néhány olyan fehérnemű gyártót amely már széles látókörrel és kibővített méretsorral dolgozik.

Nézzük, mely márkákra érdemes jobban figyelni, ha nagyobb méreteket keresel:

Anita fehérnemű márka, a kényelem mindenek előtt

A német Anita cég, már réges-régen úgy döntött, hogy a szűken vett konfekcióméretek és divat legfrissebb irányzatai helyett a kényelmes és minőségi fehérneműkre koncentrál.  

Termékei között elsősorban melltartókat és fürdőruhákat találsz, melyek a magasabb árfekvéshez mérten, nagyszerű minőségűek, és olyan szabásúak és méretezésűek, hogy a molett testalatúak is egész biztosan találnak köztük maguknak biztos befutókat. Az egyetlen hiányosságuk szerintem, hogy remek termékeikhez maximum 36-os méretezésű jelentéktelen fehérnemű modelleket választanak, termékfotóikon és katalógusaikban is ezek a "szabványos" hölgyek mutatják be az inkább extra méretet megcélzó termékeiket.

Aki nem ismeri, hogy valójában miről szól is ez a márka, a fotóik alapján egészen biztos, hogy továbblapoz. Pedig a rugalmas és nagyon puha anyagokból készült darabokat  44-es méret felett is épp úgy viselhetjük, mint  második bőrt, és minden testtípushoz illeszkednek. Az esetükben abszolút igaz:  nem a testnek kell  alkalmazkodna a fehérneműkhöz, hanem fordítva!

Anita női fehérnemű márkák

Softline: egy fehérnemű márka határok nélkül

Szexi és csábító fehérneműt keresel nagy méretben? Ez sokáig lehetelennek tűnt, mivel a szexi fehérnemű kollekciókat maximum 44-es méretig gyártották, és már ennek is örülni kelllett.

 A Softline kollekció méretsora egészen 7XL-ig megy amely körülbelül 56-os méretnek felel meg. Szexi termékeil minden nőnek, testalkatnak és típusnak megfelelőek, olyan szexi és nagyon elasztikus anyagű hiánypótló termékekkel, melyek nagyon sokáig  hiányoznak a piacról. A gyönyörű testű molett fehérnemű modellek sem hiányoznak a katalógus fotóikról.

Krisline női fehérnemű márkák

Gaia: fókuszban már a valósághű idomok

A lengyel Gaia melltartó márka is régóta elkötelezett a kerekebb idomú női test képviselete mellett. Ami viszont újdonság, hogy mostantól egyedülálló módón valódi, és nem retusált  36-os méretű hölgyeken is mutat be fehérneműket, hurkákkal, striákkal és cellulittel. Éppen úgy, ahogyan a mindennapi életben látjuk, és akikkel azonosulhatunk. Az életszerű fehérnemű modellek választása dícséretreméltó kezdeményezés!

A méretsor is igzodik a képeken megjelenő koncepcióhoz. A melltartó méretek 105G ig, az bugyik 4XL-es méretig mennek. A fazonok jók, az anyagok és a kialakítás minőségi, bárcsak fürdőruhákat is készítenének...

Gaia fehérnemű márka

Krisline, nagy kosárméretekre szakosodva 

Melltartó és fürdőruha bármekkora méretben?

A Krisline fehérnemű márka nem titkoltan a nagy kosárméretek specialistája, fehérneműit egyedülálló módón 115 ös körméretig és KK kosárig készíti. Kínálatában a kismama melltartók mellett a szexi hálóruhák is megtalálhatóak. A fehérneműket bemutató hölgyek igencsak formásak, igaz, nem mentesek a retusálástól, mégis azt sugallják, hogy a kerek forma a szép.

Egyedülállóak abban is, hogy nagy méretű fürdőruhákat is készítenek, amire csak igen kevés fehérnemű gyártó cég vállalkozik, a fürdőruha szezonális természete, és a nagyobb méretek szűkebb piaca miatt. A széles méretsor melett jellmező rájuk, hogy elég szűkek a méretek, és egyáltlán nem tágulnak az anyagok, azaz nem árt egy kicsit nagyobbat venni a szokásosnál is.

Krisline női fehérnemű márkák