Amikor a szekrény pizsama szekciójára gondolsz,  akkor egy valószínűleg ózsdi elnyúlt darabokkal teli kiábrándító  kép jelenik meg. Igaz is, hogy a férfi pizsamák általában nem tartoznak a kiemelt figyelmet kapó ruhadarabok közé.

Talán Te is azt gondolod, hogy a pizsama, pláne a férfi a lehető legunalmasabb ruhadarabb, ám ha jobban körüljárjod a témát rájösz, hogy ebben a műfajban is van ötlet, változatosság és szépség. Nem utaolsósorban pedig örömet szerezhetsz vele, magadnak, vagy férfi hozzátartozódnak.

A pizsama fazonok tekintetében ugyan nincs nagy változatosság, a gyártók évről évre ugyanazokat a típusokat knálják, ám az anyagok és a díszítések a szezonnak és az évjáratnak megfelelően változnak.

Érdemes-e odafihgyelni a pizsamádra? Persze, a legtöbb ismerős nem feltétlenül látja divatos pizsama kollekciódat, de ez nem ok arra, hogy elhanyagold ezt a kérdést. Mindenekelőtt magadnak okozol örömet vele.

A statisztikák szerint a  legtöbb férfipizsamát a hölgyek veszik kedvesüknek, párjuknak, vagy férfi hozzátartozójuknak. ezért főleg a nők ízlése dominál a színek és a design terén.

KLASSZIKUS ELÖL GOMBOS FÉRFI PIZSAMÁK

elöl gombos férfi piszama

A 30-as évek óta ez az egyik legnépszerűbb pizsama fazon az urak körében. Álatlában valamilyen köntös vagy házikabát is dukál hozzá.

A gombok miatt könnyű fel és evenni, ezért a klasszikus stílust kedvelők mellett  az idősek kedvenc fazonja ez. Álatában zsebbel és gallérral kapható, így akár elegáns öltözetként is megállja a helyét.  Pamutból, selyemből vagy szaténszerű anyagokból készülnek.

Klasszikus eleganciát sugallnak, ennek ellenére nem csak az idősebb korosztály viseli ezt a fazont, hanem meglepően sok fiatal is erre teszi a voksát.

Praktikus, mivel könnyű a le és felvétel, és általában zsebekkel készülnek, mely alkalmassá teszi őket kisebb holmik, vagy zsebkendő tárolására.

Pihe puh pamutból készülnek, esetleg selyem vagy szatén típusú anyagokból, elsősorban klasszikus maintákkal és színekkel.

Az alsók egyenes fazonúak és hagyományos szabásúak.

FÉRFI PIZSAMA ALSÓK

Külön pizsama nadrág is kapható, melyet kombinálhatsz mármely felső résszel, az évszak és a lehetőségek szerint.

A különálló alsó  rész praktikus, hiszen legtöbbször ez a ruhadarab van kitéve a használatnak, kopásnak, ezért jó ötlet a gyártóktól, hogy külön is lehet kaplni.

Változatos színekkel és designnal készül, ezért mindig divatos lehetsz benne. Egy sima fehér polóval kombinálva mindig telitalálat lehet, bárhova is kell menned, vagy csak otthoni használatra is.

Az külös alsó megvásárlása pénztárcabarát megoldás is, hiszen az alsó külön jóval olcsóbb, mint a szettben kapható pizsamák.

férfi pizsama alsó

DIVATOS MINTÁS FÉRFI PIZSAMÁK

Unalom kizárva ezekkel a divatos mintás pizsamákkal!

A gyártók szezonról szezonra újabb szíínekkel és ötletekkel álnak elő, hogyan lehetene viccessé és érdekessé tenni a pizsamákat. És ezt a stílust nem csak fiataloknak ajánljuk.

Egy ilyen divatos sörös pizsama mindennap örömet okot viselőjének és  még fiatalosnak és trendinek is érezheti magát benne. Arról nem is beszélve, hogy bátran fogadhatod benne a vendégeidet, nem fognak megbotránkozni.

Ráadásul puha pamutból készül kényelmes derékrésszel, mely nem nyom és vág be sehol!

Egy ilyen divatos pizsama ajándéknak is tökéletes, bármilyen alkalomra megállja a helyét.divatos férfi pizsama

A NAGY VISSZATÉRŐ: A FÉRFI HÁLÓING

férfi hálóing

Sokan tartják viccesnek a férfi hálóing újkeletű divatját, azonban dédapáink korában ez a viselet még teljesen természetes volt és egyáltalán nem tartották nőiesnek a hálóing viselését.

Ne felejtsük el, hogy a a pizsamák megjelenése előtt a hálóruha minden esetben a hálóing volt, akár női, akár férfi ruhadarabról volt szó.

A férfiak, boldogan viselik, mert hihetetlenül kényelmes és praktikus. Könnyű kibújni belőlle, szellős stb. Nagyjából ugyanazért viselik szívesen, mint ahölgyek azt a hálóruha fazont. Ebben igazán felszabadultan érezheted magad!

A speciálisan párosított rugalmas alapanyagoknak köszönhetően a termék kellemes, testformáló hatású.

 Finom és tartós pamut anayagbók készülnek, első osztályú alapanyagokból, gombos vagy galléro nyakkivágással, rövid és hosszú ujjú változatban is.

Ha még nem volt ilyen ruhadarabod, de kacérkodsz a gondolattal, akkor ne legyenek gátlásaid, próbáld ki Te is!

RÖVID FÉRFI PIZSAMA NEM CSAK NYÁRRA

Érezd jól magad! ez a pizsama már egy kicsit maga a lazulás, és a pihenés!

A sortos férfi pizsamák már évtizedek óta nagy kedvencek, természetesen rövi ujjú pizsama felsőkkel csomagolják őket. Azonban nem csak a nyári időszakra jó választás ez a fazon. A melegebb fekvésű lakásokban nehéz is jól aludni ennnélkül a típus nélkül.

Divatos mintákkal és színváltozatokban készülnek a hosszú alsóval kombinált pizsamákhoz hasonlóan. A méretválasztás is könnyű ezeknél a pizsamáknál, hizsen nem kell azzal számolni, hogy túl rövid, vagy esetleg hosszú az alsó rész.rövid férfi pizsamaMEGNÉZEM A FÉRFI PIZSAMA KOLLEKCIÓT!