ISPO díjas sport melltartó

A világ legnagyobb sporttermékkiállításán, a müncheni ISPO 2020-on Az active nevű Anita sportmelltartó negyedik alkalommal lett győztes, népszerű sport melltartóival, valamint a legújabb 5567 sport melltartóval, a Sport & Team Sports / Melltartó kategóriában.

Az sportszer-gyártók körében az ISPO-díjat évente adják ki annak érdekében, hogy díjjazzák az ágazat kiemelkedő termékeit. A díj minőségi pecsétként szolgál és hivatkozási pontként szolgál a kiskereskedők számára. Egy nemzetközi, független szakértői bírói testület több száz pályázat közül választja ki a különböző kategóriákba tartozó nyerteseket.

Az ANITA cég kiváló termékének negyedik alkalommal sikerült megnyernie a bírókat. Ebben az évben gyártó kicsit más típusú melltartókat nyújtottak be a bírák jóváhagyására. Az extrém kontroll plusz egyolyan különleges sport melltartó, amelyet kifejezetten a nagyobb mellű sportolók számára fejlesztettek ki. A különleges stílus és az intelligens technikai részletek, mint például az innovatív dupla vállpánt kialakítás, a mellkosarak kialakítása külöös élmény nyújt a mozgáshoz.

Anita sportmelltartó

„A funkcionális Anita sportmelltartó típusoknak nagyon sok kihívásnak kell megfelelnie. Minimálisra kell csökkenteni a mell mozgását a nagy intenzitású sportolás során, hogy támogassák az érzékeny emlőszövetet ”- magyarázza Katja Hartenstein, az ANITA kutatási és fejlesztési vezetője. „Sok gyártó csak a sport melltartó-választékban marad a szabványos méreteknél. A nagy mellkosár méretekhez azonban extra tarrtásra van szükség. És a mintának, illeszkedésének és a funkcionális részleteknek a helyes kialakításához tapasztalat és szakértelem szükséges. ”

A vállalkozás több mint 130 éve gyárt feérneműket, - mind a sportágazatban, mind azon túl. A családi vállalkozás a nők fehérneműjét és fürdőruháit készíti különféle célcsoportok számára, különös tekintettel a rendkívül funkcionális termékekre.. Az új termékeket legfeljebb 100 nő, különböző méretű melltartóval tesztelheti a gyártás megkezdése előtt. Az összes ANITA cikket Németországban fejlesztették ki, és szinte mindegyiket a vállalat saját gyárában gyártják.

 „A nagyobb mellméretű sportolók negyon nehezen találnak maguknak olyan melltartót, amely megfelel az igényeiknek.” De ez az extrém kontroll plusznak köszönhetően 2020 tavaszától megváltozik. A melltartó F – K méretű pohárban kapható, kiegészítve a meglévő Anita aktív mérettartományt.- mondta Katja Hartenstein

Anita sportmelltartó

Az ANITA fehérnemű gyártóról

Az ANITA Dr. Helbig GmbH globális úttörő családi vállalkozás,  bajorországi Brannenburgban székhellyel, mely a női fehérneműe és fürdőruha gyártásra szakosodott. 

Az ANITA csoport világszerte képviselteti magát, 1700 alkalmazottal és 20 vállalattal 16 országban. Világszerte több mint 100 értékesítési képviselőt foglalkoztat, és számos importőrrel és exkluzív általános ügynökségekkel működik együtt. Termékeinket több mint 60 ország vevőinek szállítják. Termékeiket a legmagasabb európai minőségi előírásoknak megfelelően állítjuk elő mind a hét gyártóüzemben, amelyeket Európában és Ázsiában üzemeltetik.

A cég az 1980-as években vett részt a nemzetközi színpadon a második, design-központú márkájának, a ROSA FAIA elindításával. A két cég, az ANITA 1886 óta és a ROSA FAIA márka a legjobb kényelem, minőség és a nagyobb csészékhez és méretekhez való illesztése mellett áll.

Több mint 130 éves know-how-jával világhírű hírnevet és elismertségetvívott ki magának, és a textilipar legsikeresebb gyártói közé tartozik.

forrás: anita.com